Keresés

Részletes keresés

luciluca Creative Commons License 2010.06.21 0 0 977
 2.0 verzió
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.06.21 0 0 976
Duray Miklós, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának (MKP) alelnöke, aki hozzátette: a határon túli magyarság a népszavazással "a magyar identitástudatukban megroskadt lelkű emberekre" - a magyarországi magyarokra - bízta a sorsát.


Mit is mond akkor Duray most Orbánékról? Lássuk van-e tartása vagy "megroskadt lelkű" mint amit a magyar polgárokrol mondott.


A Fidesz segítségét igényli a Magyar Koalíció Pártja (MKP), amely a szlovákiai választásokon megbukott, és nem került be az új parlamentbe. "...mint vesztes pártra, amely nem került be a parlamentbe, nehéz évek várnak ránk. Az irodahálózat nagy részét fel kell számolni, s hogy fennmaradjunk, szükség lesz a Fidesz segítségére is. Remélem, hogy ennyire nem lesznek hálátlanok" - mondta Auxt Ferenc, az MKP rimaszombati járási elnöke. Arra a felvetésre, ártott-e a Fidesz politikája az MKP-nak, Auxt azt válaszolta: "Az biztos, hogy ügyesen besegítettek a sírásásnál, s hiába mossák a kezüket, s mondja Németh Zsolt, hogy ők ártatlanok az ügyben." Szerinte nagyon nagy hibát követtek el, és a legkevésbé sem érdekelte őket, hogy az MKP-nak mi lenne a jobb. "Itt az ideje, hogy bizonyítsanak, s reménykedem benne, hogy nem hagynak cserben bennünket" - mondta Auxt.
Makkon Mókus Creative Commons License 2009.10.21 0 0 972
Miféle fűnek-fának? Minden magyarul beszélő magyarnak, bárhol is éljen a világon. A nyelved és az őseid határozzák meg a helyedet a világban.
Előzmény: Törölt nick (970)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.21 0 0 971
Utotte ki a francokat. Ha akarnak akkor legyen nepszavazas. De azt bezzeg valamiert nem akarnak.

Masreszt emlekszunk amikro a Fidesz igerte, hogy a nepszamlalasi adatokat nem hasznaljak fel az egyhazak tamogatasanak igazolasara.
Előzmény: Törölt nick (970)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.21 0 0 969
MTI
2007. február 19., hétfő 12:08

A trianoni döntést és következményeit, a határváltozások, a haza és a hazafiság ügyeit is érintő kérdésekre válaszolva Duray Miklós korábbról ismert véleményét hangsúlyozta. "Ön tehát hazátlan embernek érzi magát?" - kérdezte Durayt a bulvárlap munkatársa. "Igen. Nincs haza és hazafiasság érzetem" - mondta a politikus. Kifejtette: "Szlovákia a szülőföldem, őseim szülőföldje, s nekem a szülőföldhöz van viszonyom.
Előzmény: Törölt nick (968)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.10.21 0 0 967
"a határon túli magyarság a népszavazással "a magyar identitástudatukban megroskadt lelkű emberekre" - a magyarországi magyarokra - bízta a sorsát."



Duray: Választójogot nem akarnak a határon túli magyarok
2009. október 19., hétfő 17:30

A szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának stratégiai alelnöke is megfelelőnek tartja azt, ha az anyaország határain túl élő magyarok olyan állampolgárságot kapnának, amelyhez nem jár választójog.

Mint mondta, saját állampolgársági körüket azok az országok zárják le, ahol diktatórikus rendszer uralkodik. Szavai szerint Magyarországon fejlődne a demokrácia a döntéssel.
Előzmény: Probatbicol (-)
facsigafa Creative Commons License 2006.06.08 0 0 966
Kösz !
Előzmény: nagyész (964)
nagyész Creative Commons License 2006.06.08 0 0 965

"Europa elso zsidotorvenyet (meg utana meg ugye a parat) MI hoztuk!!!
Akkor amikor adolfa meg csak az 1VH-s sebeit nyalogatta es a porosallasban sem volt mint nepvezer."

 

Meddig mész vissza a történelemben? Nagy butaságot állítasz, ha azt mondod, hogy a világtörténelem első zsidótörvényét a magyarok hozták! És kik azok a Mi? Tán te is az Imrédy kormány tagja voltál? Akkor már Hitler javában hatalmon volt!

 

Amire persze te gondolsz, a huszas évekre, az nem zsidóellenes törvény volt. Ma Gyurcsány azt mondaná erre (ha mondjuk eszébe jutna a pl. a cigányság érdekeinek valódi képviselete), hogy az igazság érdekében a magyarországi nemzetiségek esélyegyenlőségének megteremtésére meghozott törvények.

 

Amiből persze az egész vita kiindult, az az, hogy a kormányok intézkedéseit kapásból úgy tálaljátok, mintha  azt az egész nemzet akarta volna! Ez egy hatalmas csúsztatás! Például ki akarta az előző szoclib kormány országeladósító tetteit? Vagy a mostani előrelátható embernyomorító tetteit? Hogy nem az egész nemzet, az biztos!

   

Előzmény: geszthi (961)
nagyész Creative Commons License 2006.06.08 0 0 964
Az agymosást '45 és főleg '56 után Kádárék, azaz a kommunisták végezték, '90 után ez folytatódott. Jobb lett volna a helyzet, ha mindez már 2001-ben, sőt még jobb, ha 1990-ben derül ki, hiszen a helyzet egyre csak romlott! A FIDESZ szerepéről dec. 5-re vonatkozóan más topikokban már szó volt. A FIDESZ liberálisai az "Igen" ellenében összefogtak a baloldal liberálisaival. A FIDESZ inkább az MVSZ ellen folytatott kampányt, mintsem az "Igen"-ek mellett! Az egyik topikban erről valaki (baloldali!) igencsak jó nyilatkozatgyűjteményt tett közzé.
Előzmény: facsigafa (960)
joy Creative Commons License 2006.06.08 0 0 963

Te vagy a matekhez, vagy a történelemhez vagy nagyon gyönge.

Vagy csak úgy, mindenhez.

Előzmény: nagyész (959)
joy Creative Commons License 2006.06.08 0 0 962

Jó lenne, ha abbahagynátok végre a gyalázkodást, hazudozást.

A kierőszakolt alkotmányellenes népsavazást az Épeszű magyar állampolgárok elutasították!

Nem mentek el szavazni, így érvénytelen volt.

Minden más állítás hazugság.

Akik nem mentek el azok nem a kettős állampolgárságról, és a "kórháeladásokról" mondtak vélemény, hanem arról a gyalázatos prolitizálásról, amelyik ezt a disznóságot művelte.

Előzmény: nagyész (959)
geszthi Creative Commons License 2006.06.08 0 0 961
"A magyarok nem büntették sem a zsidókat, sem a németeket! Honnan veszed ezt? Ráadásul akkor még a csonkaország magyarjai nem voltak "torzlelkűek"! A zsidók "büntetéséért" Hitler volt a felelős (és szándékosan nem azt írtam, hogy a németek!) a németek "büntetéséért" pedig Sztálin és hűséges szolgája Rákosi!

Ize, na persze

1, Europa elso zsidotorvenyet (meg utana meg ugye a parat) MI hoztuk!!!
Akkor amikor adolfa meg csak az 1VH-s sebeit nyalogatta es a porosallasban sem volt mint nepvezer.

2, A svabokat nem Sztalin kovetelt kipaterolni, hanem mi magyarok elege onkent.
Olyan hires szemelyek mint id. Antall Jozsef, Tildi Zoltan, meg jo par akkori kisgazda is. Nem epp Rakosiek voltak a leghngosabbak benne (noha felelosek igen).

Tobbi stimmel..
Előzmény: nagyész (959)
facsigafa Creative Commons License 2006.06.07 0 0 960
Mi lett volna a helyzet, ha mondjuk mindez 2001. december 5-én derült volna ki ? Akkor most ki, vagy kik lennének a hibásak ? Trianon nem most lett elb ...., hanem az  első világháború után ! A határon túliak mit tettek azért, hogy visszakerüljenek ? Semmit !!!!!!! Csak az ilyen Orbán féle észlények hülyítették meg Őket ! Érdekes az Orbán szerepéről egy kurva szó el nem hangzik ?
Előzmény: nagyész (959)
nagyész Creative Commons License 2006.06.07 0 0 959

Sajnos azt kell írnom, hogy teljesen rosszul látod a dolgokat! A DUNA TV mostani csiksomlyói közvetitésében hallottam ezt a nagyszerű meghatározást valakinek a szájából (sajnos nem tudom, hogy ki volt): többnyelvű nemzet volt a magyar! Bizony az volt!  Így már igazán érthető, hogy hogyan lett Petrovicsból Petőfi és miért vallhatták a sokszor magyarul nem is tudó emberek magukat magyarnak. Tehát ezek a nemzetiségek, akik Magyarországon éltek természetes, hogy a magyarok javát akarták, a magyarokért dolgoztak és esetleg a magyarokért haltak meg, hiszen ők is a magyar nemzethez tartozónak érezhették magukat! Egészen addig, amig külső erők fizetett rendbontókat nem küldtek a nyakukra! Ehhez még azt is hozzátenném, hogy ezek a nemzetiségek tudatában voltak annak is, hogy hálával tartoznak a magyaroknak, hiszen a betelepítésük során sokkal jobb helyzetbe kerültek, mint amilyenben eredeti hazájukban voltak!

 

A magyarok nem büntették sem a zsidókat, sem a németeket! Honnan veszed ezt? Ráadásul akkor még a csonkaország magyarjai nem voltak "torzlelkűek"! A zsidók "büntetéséért" Hitler volt a felelős (és szándékosan nem azt írtam, hogy a németek!) a németek "büntetéséért" pedig Sztálin és hűséges szolgája Rákosi! (Itt viszont nyugodtan írhattam volna azt, hogy a kommunisták!)

 

A Nemzetárulás Napján valóban 1,5 millió ember szavazott "Nem"-mel, de ennél valamivel többen szavaztak "Igen"-nel. Tehát az "Igen"-ek nyertek!

Az országhatáron túl élő magyaroknak igazából annak az ötmillió csonkamagyarországi magyarnak a viselkedése fájhat, akik nem mentek el szavazni és ezzel teljes közönyüket mutatták ki a magyarság legfájdalmasabb sebe iránt.

Ezzel talán nagyobb árulást követtek el, mint akik nyíltan felvállalták nemzetáruló voltukat, - de ennek sajnos közülük legtöbben még most sincsenek a tudatában! Tudomásul kell venni, hogy sajnos ennyit rontott a csonkamagyországon élők nemzettudatán az elmúlt 61 év kommunista uralma! A dec. 5-i népszavazás megtartásának kierőszakolása azért volt helyes, mert ez feketén-fehéren kiderült. Most még sziszifuszi munkával lehet tenni ellene, de mi lenne a helyzet, ha mindez mondjuk 10 év múlva derült volna ki?


 
 

Előzmény: Törölt nick (953)
Újlaki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 958
Ezerszer és ezerszer vitáztunk erről. Én megértem azt, hogy te azt képzeled, ez a népszavazás a határon túli magyarokról szólt. Megértem, de nem fogadom el, mert nem igaz. Te viszont képtelen vagy beleképzelni magad a másik fél gondolatmenetébe, és ezért újra és újra hibás eredményre jutsz, és még az sem zavar, hogy abból egy teljesen képtelen eredmény vezetődne le, amely ellentmond minden józan észnek.
Előzmény: fanyűvő (956)
MGperY Creative Commons License 2006.06.07 0 0 957
:DDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (951)
fanyűvő Creative Commons License 2006.06.07 0 0 956

Mire szavaztál NEM-mel? Szerintem halvány gőzöd sincs róla.

Azért, mert azt üzente a Párt!

Előzmény: Újlaki (955)
Újlaki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 955
"... December 5-én ugyancsak a Csonkországi torzlelkü magyarok szavaztak a NEMmel a jellenlegi határon kivülre szoritott nagyarokra..."

Sose fogod megérteni, mi történt, ha hibás premisszákból kiindulva próbálod végiggondolni.

Nem a határon kívüli magyarokra szavaztak nemmel a nemmel szavazók, hanem egy politikai kalandor lelkiismeretlen, kormánybuktató próbálkozásnak szánt, ostoba kezdeményezésére. Az egyáltalán nem szavazók nagy része ugyanezt fejezte ki.
Előzmény: Törölt nick (953)
Blue Stone Creative Commons License 2006.06.07 0 0 954
Ismét elvált  MikulᚠDuraj a víztől.  Akkor kell a magyaroknak ez a szlovák figura amikor az ár sodorja ide
Előzmény: noir2 (950)
cren Creative Commons License 2006.06.07 0 0 952
Ne a bakancsodat suvickold, a szájadat súrold.
Előzmény: Törölt nick (951)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.07 0 0 951
És mi a fasz közöd van neked ehhez?!
Előzmény: geszthi (946)
noir2 Creative Commons License 2006.06.07 0 0 950

maradék ország torz lelkű emberekkel, akiknek többsége már felelős döntésre sem tud jutni, mert a látszat rabjává vált,

 

idézni csak pontosan, szépen

 

és akkor csodálkozik, h a jó qrva anyját???

Előzmény: geszthi (946)
geszthi Creative Commons License 2006.06.07 0 0 949
miklos madarat tollarol, izet baratjarol...
Előzmény: mistral96 (948)
mistral96 Creative Commons License 2006.06.07 0 0 948
duray egy szélsőségesen magyarellenes szlovák politikus kemény náci mentalitással.Aki őt "innen"kitünteti,az provokatőr.Szerintem ennél több szót nem is érdemel...:-)
Előzmény: geszthi (946)
geszthi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 947
Lemaradt a link, bocs:

az anyaországi magyarok
Előzmény: geszthi (946)
geszthi Creative Commons License 2006.06.06 0 0 946
Csak nem nyugszik Mikulas Feces Duray, megint gyalazza az anyaországi magyarokat !



"a mai Magyarország még az ott lakóknak sem igazi hazája, (...) akiknek többsége már felelős döntésre sem tud jutni, mert a látszat rabjává vált, akik életének az a legboldogabb pillanata, amely azonos időtávolságban van az elmúlt és az elkövetkező válságtól"
nehazudj fidesz Creative Commons License 2005.12.22 0 0 945

KI!

(Perjés)

Végülis a szar elávlik a víztől és összenő, ami összetartozik.

Perjés mama még ámokfut egy kicsit a hátralévő néhány napjában.

Előzmény: Törölt nick (944)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.22 0 0 944

Kitüntették Duray "szarválogató" Miklóst?

 

Jaj de jó.

Előzmény: nehazudj fidesz (943)
nehazudj fidesz Creative Commons License 2005.12.22 0 0 943

De ma kitüntette őt egy nemkevésbé visszataszító képződmény.

A neve: Perjés Klára.

Juan Primo Creative Commons License 2004.11.23 0 0 941

A kommunisták elváltak a víztől !

 

Gondolom azért naranccsal emelted ki, mert itt most a 2000-es fideath / 0rbányi nyilatkozatokra gondolsz! :o)

Előzmény: tobbias (938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!