Keresés

Részletes keresés

bean Creative Commons License 2004.11.28 0 0 60
Haraszti 45-benszületett, 48-ig nem volt Izrael.
Előzmény: Derek (59)
Derek Creative Commons License 2004.11.27 0 0 59

"Ha valaki Tel Avivban születik, hogy tudja elkerülni az ottani állampolgárságot?"

Ez az ottani torvenyektol fugg pl amikor nagykoru lett nem kerte annak megerositeset,mert a szulei lemondtak az izraelirol. Mondjuk nem volt kedve akkor a hatvanas evekben sorkatona lenni az izraeli hadseregben.

Előzmény: incitatus (58)
incitatus Creative Commons License 2004.11.27 0 0 58
Nem tudom, miért olyan fontos ez, de ha már szóba került, milyen alapon állítják itt egyesek tutira, hogy H.M. nem kettős állampolgár? Ha valaki Tel Avivban születik, hogy tudja elkerülni az ottani állampolgárságot? Vagy tán a magyar hibádzana?
stika Creative Commons License 2004.11.22 0 0 57
"Miért pont izraeli?"

Ez hangzott el egy televíziós műsorban.
Előzmény: Törölt nick (32)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 56
Nem az, tudjak is, de hat zsido es annyi epp eleg. Ugy latszik nincs meg az elsopro IGEN, igy hat be kellett vetni az univerzalis ervet is.
Előzmény: jehu (52)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 55
Tessek itt van 3 topik is rola!

Elso, masodik es harmadik. Eleg lesz?

Előzmény: devereaux (53)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 54
Pontosan ezt kertem toled, hogy ha mar KONKRETAN arra a temara utaltal nem pedig csak ugy altalanossagban akkor mit mondtal akkor!
Előzmény: Törölt nick (50)
devereaux Creative Commons License 2004.11.21 0 0 53

Beledumált?

Ez az a bizonyos levél volt?

Tudsz adni forrást?

Köszi!

Előzmény: geszthi (44)
jehu Creative Commons License 2004.11.21 0 0 52

Azt tudja-e valaki biztosan, hogy Haraszti tényleg kettős állampolgár-e?

A topiccím - akár így, akár úgy - mindenképp közönséges, hangulatkeltő szándékú zsidózás. Különösen gátlástalan, mocskos, ha Haraszti nem kettős állampolgár...

tomp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 51

Az utasítás október 21-én készült, akkor még csak a kórházas szavazásról volt szó, és továbbra is érvényben van, függetlenül attól, hogy azóta Mádl tata hozzácsapta a kettős állampolgárság kérdését is, ezért írtam a román témát, a pl. kórház ügyben is tudnak olyat mondani, ami kétértelmű lehet komcsi szemmel.

Ennyi.

Előzmény: Tamás (48)
Ködszolgálati Televízió Creative Commons License 2004.11.21 0 0 49
Két nappal ezelőtt nyílt már egy topik erről a témáról, össze kellene vonni:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9116799&la=39859094
Tamás Creative Commons License 2004.11.21 0 0 48

Ja igen, ha 93-ban Nahlik vagy 2002-ben Mendrecky ezt megteszi, már tele a New York Times...

Ja...tele is volt.

Ja... csak össze akarsz mosni egészen más dolgokat...

Ja... akkor bocs, nem szóltam.

esetleg a vallási műsorok valamelyikében megemlítik az elmúlt 85 év ortodoxosítását Romániában, akkor olló...

Talán ha elárulod, hogy a román ortodoxosításnak mi köze a magyar kórházrendszerhez... akkor lehet, hogy valami értelmet is fel tudnék fedezni ebben.

Előzmény: tomp (47)
tomp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 47

Ja igen, ha 93-ban Nahlik vagy 2002-ben Mendrecky ezt megteszi, már tele a New York Times...

Ja...tele is volt.

Mellesleg a bizottság elnöke az Aktuális Igazgatóság vezetője (Nika György), aki egyébként nem felettese pl. az oktatási műsorok főszerkesztőségének bármelyik alkalmazottjának, mégis kiadhat utasítást, vagy megtílthat adásba adni bármit. Vagyis például, ha a "mindentudás egyetemén" valamelyik előadó elszólja magát, esetleg a vallási műsorok valamelyikében megemlítik az elmúlt 85 év ortodoxosítását Romániában, akkor olló...

Előzmény: Tamás (43)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 46
A 15, 21 hozzszolasod alapjan gondolom kovetkezteeseen elitelted, sot helyeselted a a D209-es ugynel a Fidesz szakertojet es a komoly nemzetbiztonsagi vizsgalatat...

Neevet elfeledtem ki volt az illeto, de a Fidesz jelolte Brit-Magyar kettosallampolgar volt....
Előzmény: Törölt nick (45)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 44
"Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni. "

Az antiszemitakon kivul senkit sem erdekel. De ha mar igen akkor az megjobban erdekli az embereket, hogy a melldongo magyarjaink, pl. lovas Itsvan: Magyar-Amerikai-Kanadai-Izraeli (ez visszavonva) allampolgar miert nm adja vissza a jo kis amcsi es kanadai allampolgarsagat es miert is akart izraelit kapni!

Aztan a maar emlitett angol kemgyanus Fideszes szakeerto is mier nem adja vissza a Brit allampolgarsagat?!

"Ha van vér a pucájában, akkor nyilatkozik ezen a fórumon."

Vissza a Horthy rendszerbe! Magyar ember nyiltan szavaz, eltorolni a titkos szavazasokat!

DE felolem oke. Lassuk a jobboldali kettosallampolgarok nyilatkozatait, hogy MIERT NEM MONDANAK LE a jo kis nyugati allampolgasagukrol, ha mar olyan fene nagy nemzeti magyarok!

Igaz Teller Edeneel is lattuk, hogy o aztan milyen igaz magyar. Igaz hazatelepulni, hogy hirnevevel is segitsee a magyar tudomanyt es oktatast mar budos volt neki. De beledumalni, hogy ki hogy szvazzaon az koser volt...

Ha ez megvolt akkor utana felolem nyugodtan lehet kerdezni az idegenszivueket is.
Előzmény: stika (28)
Tamás Creative Commons License 2004.11.21 0 0 43

Miért, szerinted a szekesztők milyen jogviszonyban tevékenykednek a tévénél? Ahogy te a munkahelyeden, ahol a főnököd bizony "utasítási és engedélyezési jogkörrel" bír fölötted.

Mi ebben az újdonság?

Előzmény: tomp (40)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 42
Betudnad idezni mit irtal akkor a FIDESZES jelolt ellen Ostap? Neem emlekszem hogy nagyon elitelted volna....

Ugyanis rola van szo.
Előzmény: Törölt nick (15)
geszthi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 41
Mondtam masik topikban, hogy mar varhato volt, hogy mikor kezdi el a mi kis csodas szelsjobbunk a temat. Azutan, hogy egy kreten topik elohozt a dolgot szandkosan felramagyarazva Pto szavait lam mar itt is a kovetkezo variacio.

Hiabo no az "Univerzalis erv"(lasd aldott topik) az univerzalis erv.
Előzmény: stika (-)
tomp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 40

Az, hogy létrehoznak egy adhoc bizottságot, utasítási és engedélyezési jogkörrel?

Tamáska, nem fekete-fehér a világ...

Előzmény: Tamás (36)
Tamás Creative Commons License 2004.11.21 0 0 36

Miért, mi a baj ezzel?

Kinek kéne operatív szinten ellenőrizni, hogy a köztévé betartja-e a szabályokat?

Már megint egy újabb leleplezése annak, hogy az ég kék, a fű zöld. Grats.

Előzmény: tomp (29)
Derek Creative Commons License 2004.11.21 0 0 35

"Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni. " 

Kiveve engem,mert engem nem erdekel,hogyan fog szavazni,ugyhogy a mindenkibol engem vegyel csak szepen ki.Amugy meg izraeli magyar kettos allampolgarkent nem fog szavazni sehogy,mert nem kettos allampolgar,ha szavaz akkor magyar allampolgarkent szavaz.

De ha az lenne engem az sem izgatnal,mellesleg az sem ha kinai-magyar kettos allampolgar lenne.

Tamás Creative Commons License 2004.11.21 0 0 33
Nem mondtam, hogy baj... próbáld megérteni, amit írok.
Előzmény: mos (23)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.21 0 0 32
Ezt miből gondolod? Miért pont izraeli? Miért nem üzbég vagy izlandi akkor már?
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.21 0 0 31

Lemaradt a forrás: MTI

Szóval nyilván ezért gondolja szerencsétlen topicnyitó, hogy kettős állampolgár, mert most már Bécsben lakik. Nem, nem vette fel az osztrák állampolgárságot, amúgy ausztriában nem is lehetséges a kettős állampolgárság, de nincs is rá szükség, annélkül Haraszti Miklós nyugodtan dolgozhat és élhet Ausztriában magyar állampolgárként.

Előzmény: Törölt nick (27)
Tamás Creative Commons License 2004.11.21 0 0 30

Ha személyes tapasztalat, akkor azt mondom, hogy peched van, hogy ezzel találkoztál eddig.

Én a tapasztalataimat írtam le. Ez van. Nem kell elfogadni.

Előzmény: Fine Tune (25)
tomp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 29

Érdekes módon Haraszti elvtársat nem hallottam, hogy

emiatt felszólalt volna már valahol...

Előzmény: Törölt nick (27)
stika Creative Commons License 2004.11.21 0 0 28
Kedves Derek,
igenis van közöm hozzá. Közszereplő, pártjának emblematikus figurája. Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni.
De talán hallgassuk meg őt. Ha van vér a pucájában, akkor nyilatkozik ezen a fórumon. Miklós, hallgatunk!
Előzmény: Derek (1)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.21 0 0 27
Haraszti Miklós lesz az EBESZ új médiafelelőse
2004. március 8. 06:48

Haraszti Miklós író, kiadó és újságíró lesz az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) új médiafelelőse - erősítette meg a szervezet vasárnap Bécsben. Az osztrák hírszolgálati iroda értesülései szerint az EBESZ sajtószabadság kérdéseivel foglalkozó új médiafelelőse szerdán veszi át hivatalát, amely 1997 óta működik Bécsben.

Az 55 államot tömörítő szervezetnél Haraszti elődje a német Freimut Duve volt, aki a múlt év decemberéig 6 éven át töltötte be ezt a tisztséget.

A magyar Külügyminisztérium fontos diplomáciai sikerként értékeli, hogy az ötvenöt tagállamot tömörítő Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) médiaszabadság-képviselője Haraszti Miklós lesz - mondta a külügyi szóvivő az MTI érdeklődésére, hétfőn.

"A Külügyminisztérium úgy ítéli meg: az, hogy az EBESZ médiaszabadság-képviselője címet magyar állampolgár szerezte meg, Magyarország számára komoly diplomáciai siker, jelzi az ország nemzetközi presztízsének emelkedését európai és azon kívüli ügyekben, hiszen a médiaszabadság-képviselő egy nagyon rangos, széles körben elismert intézmény" - fogalmazott Tóth Tamás.

Fine Tune Creative Commons License 2004.11.21 0 0 25
Te voltál olcsó, ugyanis ezek simán előitéletek, semmi több. Mintha én azt  mondanám, hogy minden szadeszos kábítószeres és buzi. Hogy tetszene?
Előzmény: Tamás (20)
mos Creative Commons License 2004.11.21 0 0 23

manapság a mélymagyar szubkultúra sajátja, hogy arra élvez, hogy Erdélybe jár nyaralni

a mélyszocik és vérkomcsik + szándékosan elkerülik Erdélyt vagy mit akarsz ezzel mondani?

Miért baj az ha valaki ott nyaral?

Előzmény: Tamás (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!