Pártja a világba üvölti minden fórumon, minden hullámhosszon: NEM! a kettős állampolgárságra.
Haraszti Miklós kettős állampolgár. Szerinted hogy fog szavazni?
"Ha valaki Tel Avivban születik, hogy tudja elkerülni az ottani állampolgárságot?"
Ez az ottani torvenyektol fugg pl amikor nagykoru lett nem kerte annak megerositeset,mert a szulei lemondtak az izraelirol. Mondjuk nem volt kedve akkor a hatvanas evekben sorkatona lenni az izraeli hadseregben.
Nem tudom, miért olyan fontos ez, de ha már szóba került, milyen alapon állítják itt egyesek tutira, hogy H.M. nem kettős állampolgár? Ha valaki Tel Avivban születik, hogy tudja elkerülni az ottani állampolgárságot? Vagy tán a magyar hibádzana?
Azt tudja-e valaki biztosan, hogy Haraszti tényleg kettős állampolgár-e?
A topiccím - akár így, akár úgy - mindenképp közönséges, hangulatkeltő szándékú zsidózás. Különösen gátlástalan, mocskos, ha Haraszti nem kettős állampolgár...
Az utasítás október 21-én készült, akkor még csak a kórházas szavazásról volt szó, és továbbra is érvényben van, függetlenül attól, hogy azóta Mádl tata hozzácsapta a kettős állampolgárság kérdését is, ezért írtam a román témát, a pl. kórház ügyben is tudnak olyat mondani, ami kétértelmű lehet komcsi szemmel.
Ja igen, ha 93-ban Nahlik vagy 2002-ben Mendrecky ezt megteszi, már tele a New York Times...
Ja...tele is volt.
Mellesleg a bizottság elnöke az Aktuális Igazgatóság vezetője (Nika György), aki egyébként nem felettese pl. az oktatási műsorok főszerkesztőségének bármelyik alkalmazottjának, mégis kiadhat utasítást, vagy megtílthat adásba adni bármit. Vagyis például, ha a "mindentudás egyetemén" valamelyik előadó elszólja magát, esetleg a vallási műsorok valamelyikében megemlítik az elmúlt 85 év ortodoxosítását Romániában, akkor olló...
A 15, 21 hozzszolasod alapjan gondolom kovetkezteeseen elitelted, sot helyeselted a a D209-es ugynel a Fidesz szakertojet es a komoly nemzetbiztonsagi vizsgalatat...
Neevet elfeledtem ki volt az illeto, de a Fidesz jelolte Brit-Magyar kettosallampolgar volt....
"Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni. "
Az antiszemitakon kivul senkit sem erdekel. De ha mar igen akkor az megjobban erdekli az embereket, hogy a melldongo magyarjaink, pl. lovas Itsvan: Magyar-Amerikai-Kanadai-Izraeli (ez visszavonva) allampolgar miert nm adja vissza a jo kis amcsi es kanadai allampolgarsagat es miert is akart izraelit kapni!
Aztan a maar emlitett angol kemgyanus Fideszes szakeerto is mier nem adja vissza a Brit allampolgarsagat?!
"Ha van vér a pucájában, akkor nyilatkozik ezen a fórumon."
Vissza a Horthy rendszerbe! Magyar ember nyiltan szavaz, eltorolni a titkos szavazasokat!
DE felolem oke. Lassuk a jobboldali kettosallampolgarok nyilatkozatait, hogy MIERT NEM MONDANAK LE a jo kis nyugati allampolgasagukrol, ha mar olyan fene nagy nemzeti magyarok!
Igaz Teller Edeneel is lattuk, hogy o aztan milyen igaz magyar. Igaz hazatelepulni, hogy hirnevevel is segitsee a magyar tudomanyt es oktatast mar budos volt neki. De beledumalni, hogy ki hogy szvazzaon az koser volt...
Ha ez megvolt akkor utana felolem nyugodtan lehet kerdezni az idegenszivueket is.
Miért, szerinted a szekesztők milyen jogviszonyban tevékenykednek a tévénél? Ahogy te a munkahelyeden, ahol a főnököd bizony "utasítási és engedélyezési jogkörrel" bír fölötted.
Mondtam masik topikban, hogy mar varhato volt, hogy mikor kezdi el a mi kis csodas szelsjobbunk a temat. Azutan, hogy egy kreten topik elohozt a dolgot szandkosan felramagyarazva Pto szavait lam mar itt is a kovetkezo variacio.
Hiabo no az "Univerzalis erv"(lasd aldott topik) az univerzalis erv.
"Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni. "
Kiveve engem,mert engem nem erdekel,hogyan fog szavazni,ugyhogy a mindenkibol engem vegyel csak szepen ki.Amugy meg izraeli magyar kettos allampolgarkent nem fog szavazni sehogy,mert nem kettos allampolgar,ha szavaz akkor magyar allampolgarkent szavaz.
De ha az lenne engem az sem izgatnal,mellesleg az sem ha kinai-magyar kettos allampolgar lenne.
Szóval nyilván ezért gondolja szerencsétlen topicnyitó, hogy kettős állampolgár, mert most már Bécsben lakik. Nem, nem vette fel az osztrák állampolgárságot, amúgy ausztriában nem is lehetséges a kettős állampolgárság, de nincs is rá szükség, annélkül Haraszti Miklós nyugodtan dolgozhat és élhet Ausztriában magyar állampolgárként.
Kedves Derek,
igenis van közöm hozzá. Közszereplő, pártjának emblematikus figurája. Mindenkit érdekel, hogy izraeli-magyar kettős állampolgárként hogy fog eről szavazni.
De talán hallgassuk meg őt. Ha van vér a pucájában, akkor nyilatkozik ezen a fórumon. Miklós, hallgatunk!
Haraszti Miklós lesz az EBESZ új médiafelelőse 2004. március 8. 06:48
Haraszti Miklós író, kiadó és újságíró lesz az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) új médiafelelőse - erősítette meg a szervezet vasárnap Bécsben. Az osztrák hírszolgálati iroda értesülései szerint az EBESZ sajtószabadság kérdéseivel foglalkozó új médiafelelőse szerdán veszi át hivatalát, amely 1997 óta működik Bécsben.
Az 55 államot tömörítő szervezetnél Haraszti elődje a német Freimut Duve volt, aki a múlt év decemberéig 6 éven át töltötte be ezt a tisztséget.
A magyar Külügyminisztérium fontos diplomáciai sikerként értékeli, hogy az ötvenöt tagállamot tömörítő Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) médiaszabadság-képviselője Haraszti Miklós lesz - mondta a külügyi szóvivő az MTI érdeklődésére, hétfőn.
"A Külügyminisztérium úgy ítéli meg: az, hogy az EBESZ médiaszabadság-képviselője címet magyar állampolgár szerezte meg, Magyarország számára komoly diplomáciai siker, jelzi az ország nemzetközi presztízsének emelkedését európai és azon kívüli ügyekben, hiszen a médiaszabadság-képviselő egy nagyon rangos, széles körben elismert intézmény" - fogalmazott Tóth Tamás.