milyen idióta szöveg ez? nem tudok ilyesmiről...testvérvárosok lennének,vagy mi a szösz???
vagy Baján is meg fog állni a négyes metró?
netán a nyóckerbe terelik a Dunát?
de ha ilyen dühös valaki,akkor csak az lehet,hogy a nyóckeri hajléktalanokat Bajára költöztetik:-))
és mi ez a fejedelmi többes??Kinek a nevében beszél? Bántotta a nyócker valaha is Baját?Olyan békés polgármesterünk van már 15 éve,ő nem fog hadat üzenni...kiváló ember!!
De most tenyleg.
Komoly erkolcsi dilemmaba kerultem, amikor elso nekifutasra kidobta a google ezeknek a gyerekeknek a titkos feliratkozasi oldalat. Van-e jogom elrontani a jatekukat?
Ugy erzem, hibasajn dontottem. Amikor altalanos iskolaban leveleztunk, akkor is taplosag volt kihajtani a levelek behajtott sarkat, amire az volt irva: "TITOK". (Viszont a padtarsam egyszer megtette ezt es igy tudtam meg, hogy a lany, akibe fulig szerelmes voltam, csapnivalo helyesirassal bir.)
Szerintetek igy nez ki egy titkos konspiracio levlistaja? Tenyleg nem akarok senkit megserteni, de szerintem ez szanalmasan amator dolog igy. Az pedig, hogy a google elsonek dobja ki a honlapotokat...hat az sem tesz jot egy titkos konspiracionak :)
Én itt és most nem akarok közétenni bizonyos IRL információkat jkovacsról, de hidd el, hogy nevetséges a fenyegetés. Légy te egészen nyugodt, hogy nem fogják éjszaka hívogatni! :-)))))
józsi, jelszavazd le a taliképeket, amíg nem késő.
ennyit a sajátnevességről.
még a nettón, jobbos benzinkutas "jóbarátom" a kétezerkettes választási vereség miatt érzett dühében végigtelefonálta az egész Európában (! ez komoly!) bárhol lakó jobbos fórumozókat, hogy bevallottam neki, hogy függetlenített párttitkár voltam - olyan helyen, ahol sosem dolgoztam, és olyan helyen, ahol rég nem volt már pártszervezet, amikor oda mentem dolgozni. Nos, mivel a drága haver ismerte a telefonszámomat és a címemet is, éjszakai suttogó telefonokat kaptam és jónéhány direkt fenyegetést. (azóta van a sodrófa az ajtó mögött)
Soha nem értettem, hogy amikor a Bibliát hozzák elő sokszor példaként, akkor a politikára vonatkozó részt miért nem veszik magukra?
A kerszténység nevében már nagyon sok vér folyt, nagyon sok becstelenség volt.
A vallásos érzelműek kikérik maguknak, és megkérdőjelezik annak becsületességét aki felelősen akar dönteni bármiről is légyen szó. Nem értem én ezt a mai világot.
remélem,hogy maradtak józan emberek...talán a többség?
uszító barmok,az egyházzal az élen
a plafonon vannak,mert a köztévé vallási szerkesztősége ki merte hagyni az igenre buzdító felhívásukat a műsorából!!!Egy vallási műsorből...a politikát!
Drága Istenem ,veled semmi bajom,de az egyház...............pfujjj!
nem mellesleg az adóhivatal azért nem pizzafutár, hogy szaladgáljon minden hülyeségre... különösen egy nyilvános levlistáról leveleket kapó hétköznapi arc szokta a szolnoki adóhatóságot (akárhonnan a bolygóról) csak úgy kirendelni :))))
de olyan jó dühösen félni, nem? Csak hát szart se ér a harag hatalom nélkül :))