Tisztelt 35- 45- ös lábon élő Hölgyek, 36- 51- es lábon élő Urak!
Minden létező technológiával és az összes extra lábkényelmi beépítésekkel rendelkező kívül- belül bőr női papucsok 42- 43- as méretekben 3 színben, férfi bőr papucsok 51- es méretig kaphatóak.
Egyedi dupla frottír köntösök 3 színben 160 és 180- as derékbőségekre szabva: sálgalléros, zsebes, vastag öves.
Egyedileg gyártatott bőr női és férfi cipők várják Önöket, kérem nézzék meg a honlapomat: www.rikida.hu
Európai viszonylatban kiemelkedő minőségű bőr utcai, elegáns alkalmi, bokacipőket, papucsokat forgalmazok- több esetben egyedi, nálam kapható- a létező legalacsonyabb árakon! /Nincs az árakba belekalkulálva 8 féle rezsiköltség, mert mindent magam végzek!/
PL: az egyedi minőségű férfi bőr bokacipő /47- 50/ könnyebb, mint egy sportcipő, hajlékonyabb, teljesen vízálló, bélelt... A női is hasonló tulajdonságokkal bír!
Legyártattam 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- 46- 47- 48- 49- 50- es méretig megdöbbentően könnyű és hajlékony, finoman bélelt, teljesen vízálló egyedi bőr bokacipőket! Akik kézbe vették: láttam az arcukon a megdöbbenést, amikor saját tapasztalatot szereztek a cipőkről, hogy mennyire könnyűek és hajlékonyak, illetve mennyi kényelmi szolgáltatást kapnak ingyen a cipőhöz- 8 ezer Ft- os betét beépítve! Ráadásul a legszolidabb áron, mert 8 féle üzleti rezsiköltség nincs beépítve az árakba!
130 féle bőr lábbelivel és 170 féle ruházati termékkel várjuk Önöket, lényegesen olcsóbb árakkal, mint amihez a multiknál és máshol- sajnálatos módon- hozzászokott! Nálunk "NEM KELL" belekalkulálni az árakba 8 féle rezsiköltséget, mert minden munkát magunk végzünk- így nem terheli senki pénztárcáját! Legyártattam teljesen egyedi ultra könnyű női- férfi vízálló, bőr, bélelt bokacipőket!
Magyar mesteremberek bőr cipőit, bokacipőit forgalmazom, ezen kívül lengyel és olasz minőségi bőr cipőket minden alkalomra! A honlapomon minden adat és ár a cipőkről- ruházati termékekről megtalálható!
Női cipők: 34- 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- ös méretekben hétköznapokra, esküvőre, rendezvényekre, bálra! Egyedi cipők a keskeny és a széles lábformákra egyaránt kapható!
Férfi cipők: 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- 46- 47- 48- 49- 50- es méretekben azonnal,
hétköznapokra, öltönyhöz, esküvőre keskeny, normál, széles lábfejhez igazodva.
Várom Önöket a belváros szívében több, egyedileg gyártatott bőr cipővel, bokacipővel,
tisztelettel: V. L.
UI: ///Magyar mesteremberekkel gyártatott minőségi bőr cipőket forgalmazok, akik 30- 40 éve a szakma minden elemét ismerik. Sok cipő tartalmazza a lábkényelmi beépítéseket: a legmagasabb komfort fokozatú lábbelik. Önnek nem kell vennie 7- 18 ezerért betétet, eleve tartalmazzák a cipők- bokacipők az összes beépítést. Nem lesz bütyke, sarkantyúja, kalapácsujja.
A minőség és az áraink magukért beszélnek, nálunk nincs 8 féle költség belekalkulálva az árakba, mert minden munkát magunk végzünk, ezért lényegesen olcsóbbak a ruházati termékek és a bőr cipők! PL: a lengyel tiszta bőr cipők elképesztően hajlékonyak, könnyűek és vízállóak, a magyar cipőkben a közép lábhíd védelem, lúdtalpbetét, anatomikus lábfelmenetel, lábkényelmi szolgáltatások eleve beépítésre kerülnek, az olasz cipők világszabadalmi talppal rendelkeznek, lúdtalpbetéttel, közép lábhíd védelemmel stb.///
Az elégedett vásárlók üzlete, nálam fél- harmadáron vásárolhat! Ami máshol 21- 70 ezer Ft, nálam max 16900- 18000 Ft- ért elvihető kívül- belül bőr cipők, bőr, bélelt bokacipők!
Egyedi nagyméretű köntösök: 17900.- Bőr nagyméretű papucsok: 11900.-
///Egy ismerősöm felesége most vett az urának 70 ezerért olaszos formájú bőr, elegáns cipőt! Mutattam, hogy nálam 16900- ért ugyanilyet vehetett volna! "Csodákra képes az internet"- 53100 Ft a zsebében maradhatott volna!///
Egy Úr 6 évenként jön vissza hozzám új cipőt venni...........
Szia Maz, korábban írtam egy surranóról, azótta megtudtam hogy egy 85 mintájú volt, azóta sikerült beszereznem, egy 65 mintájú barna, 2 csatos, kerekorrú csodát. Mit ne mondjak, még elég merev, és kényelmetlen, bár még a betörési stádiumban van. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mivel lehet ápolni, puhítani.
Heló Maz. Nekem is van egy 45 ös, fekete, kétcsatos, kerek orrú, bár kissé átalakított (előző tulaj tette!) surcim. Azt szeretném megtudni hogy milyen, 65, vagy 85 mintájú. mert 2 hét alatt betört, de viszont elég merev. Nem tudom mennyit számít az hogy nem a gyári fröccsöntött talp van rajta.
Két pár csizmát szeretnénk eladni. Fekete, bőr, kézzel készült, női csizmák. Méret: 44.5-45 körül.
Az egyik inkább bokacsizma, használtnak mondható, de ahol kopott volt, ott most bélést cseréltettünk benne.
A másik lábszárközépig ér kb, összesen nem volt rajtam 5 alkalommal. Ez utóbbit nem túl széles lábfejre ajánlom. Mindkettő jó darabig lesz még használható, elegáns, jól kihasználható darab.
Eladás oka: a lábfejem túl ellapuló, nem bírom őket hordani.
Maz, Te nagyon profi vagy! Látszik a több éves gyakorlat!:))
Egyébként ne kívánd, hogy nőjön még a gyerek lába, már így is éppen elég sok gondot okoz!:))) de tudod mit? nagyobb bajunk ne legyen soha, csak ezt tudom kívánni mindenkinek, pláne ha Zutymóra gondolok.
Sziasztok!
Szia, Maz!!
Nos, az 52-es, az kétcsatos, kerekorrú. Ezt továbbadtuk szerencsésen. Amit meg vettünk helyette, az 50-es, egycsatos és szögletes orrú. Az 52-est meg otthagytuk bizományban. Szóval most tényleg nagy az öröm.
Egyébként egy katonai boltban vettük, ahol használt és új cuccok is vannak. Végre kaptunk pl. magyar málhazsákot: van náluk új is, használt is.... és az árak is normálisak.
A sebtapasszal kapcsolatos tanácsaidat megfogadjuk, köszi.
Zoknit nem nagyon kapunk, vastagot legalább is egyáltalán nem. A vékonyabbat is rendelni szoktam, egyszerre úgy 10 párat, mert külön nekünk szokott az egyik maszek a nagykerből hozni:))
Most megyek, sziasztok!!
Üdv: Ági1225
Akkor jó, ha nagy egy kicsit:-)
2-3 zokni bele és máris nem nagy, ráadásul a lába se fog fázni:-)
Az a legkényelmetlenebb dolog nem igaz, 2 hétig szar, míg be nem törik, de utána már "kényelmes". Ha bokánál már nem tök egyenes, akkor kezd jó lenni. Ja, betörésnél nem árt a fiad sarkára gézt rakni és leragasztani, ezzel sok szenvedést megspórolhatunk.
Amúgy milyen a csöppség, 65, vagy 85 mintájú(két, avagy egy csatos?) A 85 mintájú kicsit könnyebben betörik, mert csak egy rétegű a bőr, a 65 mintájú kicsit merevebb. Ja és mindkét változatból van még kerek és szögletes orrú. + még van a rendőrségi(ugyanúgy 65, 85 minta, mindig kerek orr és fekete, merevebb bőr) és még nyomokban fellelhető munkásőr is, az is fekete, de isteni puha a bőre.
Hali!!
A mai nap híre: a bakancs, amit szívességből, messzi vidékről hoztak, nem 50-es (amekkorát kértünk), hanem 52-es:)))) Szóval most otthon röhög egy óriási katonai surci, ami még az én "Picinymenek" is nagy. Ráadásul állítólag a magyar katonai surranó a legkényelmetlenebb egész Európában, szóval ha még 3 számmal nagyobb is, mint a lába, akkor életveszélyes.
Olyan tippet kaptam, hogy próbáljam kikönyörögni egy katonai boltban a cserét. De HOL????
Az Múzeum körúton pedig majd körülnézünk, sosem lehet tudni.
Hát, tényleg: aki még nem próbálta, az nem is tudja, mekkora kiszúrás egy pár ekkora csülök.:))) Ezen már csak sírva-nevetni tudok. Persze, nem lesz ilyen mókás, amikor a fiam egyetlen ám kissé már szellős cipőjébe befolyik a hólé:(
Sziasztok!
Van egy cipöbolt a Muzeum krton az Astorianal kicsit lejjebb, de azon az oldalon, ha jol emléxem Kényelem GMK néven fut - nekik vannak elég extrém méreteik, férfi és nöi cipöben is, ott probalkozzatok talan.
Abban a boltban nem edzôcipôk meg bakancsok voltak ilyen nagy méretben hanem rendes, elengáns csukák, amit fel lehet venni akár öltönyhöz is. Egyébként ez az az eset amikor nem kell irigyelni azt aki nagy lábon él:)))
Szia, Bonyolult!
Köszi az ötletet, lehet, hogy benézünk, ha arra járunk.
De tegnap összejött ám a dolog.!!!:)
Egy ismerős, aki egész nap járja a vidéki falvakat, megígérte, hogy megnézi az összes útjába eső, szóbajöhető üzletben. És valahol egy kis faluban , messze-messze a fővárostól, egy katonai boltban kapott 50-es surranót 12.000.--ért! Szóval most Nagy Össznépi Ünnepet ül otthon a család az ügy sikerére való tekintettel.:)
Egyébként pedig edzőcipő tekintetében marad az ADIDAS a Boráros téren, mert ha hetente benézünk, akkor talán kifogunk néha egy-egy méretesebb darabot viszonylag normális (12.000-18.000) áron.
Mindenkinek köszönöm a segítséget és az együttérzést!
Sziasztok, minden jót!
Ági
Szia, Zutymó!
Hát, igen: vátloznak az idők....:) A Te gyerekeid mekkorák?
Megjegyzem. a bátyám is majdnem 2 méter, pedig nem mai fiatal, 46 éves. Egyébként pedig az a legszebb az életben, hogy nem vagyunk egyformák: így sokkal izgalmasabb. Vagy nem??:))
Minden jót, és azért lehet, hogy a bocskort is kipróbáljuk egyszer!
Szia!
Szia, a budaôrsi madaras teszkóban van egy cipôbolt, ott láttam egyszer ilyen hegedûtok méretû topánkákat. Ez már elég régen volt, de talán érdemes lenne megnézni.
Hali mindenkinek!
Már nekünk is eszünkbe jutott mindenféle okos ötlet: pl. sokan szeretnék megövidíteni a "picimet" úgy 3-4 számmal... nem is lenne rossz:)
A cipész-ötlettel kapcsolatban: már beszéltünk nagyobb cégekkel: a felsőrészt elkészítik, ha előtte viszünk nekik talpat. A Családi Cipész pedig megcsinálja a talpat, - ha előtte viszünk neki felsőrészt - kaptafástól- , amire elkészítheti:))) hát, nem aranyos??
Lehet, hogy tényleg csináltatni fogunk.
nem hiszitek el: a honvédség nem tud ekkora surranóról, a nagykerek nem szállítanak sehová.... katasztrófa!
De már jó úton haladunk: írtam klf. cégeknek és próbáltam meggyőzni őket, hogy álljanak rá a nagyobb méretek gyártására. Remélem, sikerül: még jópár évtizedig szükségünk lesz rá, és még másoknak is, igaz??:)
Azért a bocskor-ötletet előterjesztem otthon, hátha nyerő lesz. Köszi!
Ha vmit tudok, megírom. Most pl. az a friss hír, hogy a Boráros téri ADIDAS boltban időnként van mindenféle méret, csak gyakran be kell menni (úgy hetente) hogy kifogjad, Hát, akkor majd bemegyünk minden héten, csak hát ők sportcipőt gyártanak, mást nem. Hogy azzal mi lesz...?
Sziasztok: Ági
Az elkövetkező 5-6 év alatt, remélem, hogy megtaláljátok a megoldást, mert az én kicsi fiam most még csak 7 éves, de már most 35-ös lába van. Találjatok ki valami okosat!
Érdemes lenne lenyilazni 6-8 nyulat vagy menyétet, és bocskort varrni a fiadnak szerintem, egy ekkora pata már a hőleadás szempontjából is veszélyes ám. Melegen kell tartani.
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Fiam 49-50-es lábat növesztett, de még mindég növésben van. Az egytelen cipője megadta magát, és nem kapunk a méretében megfelelőt. Állítólag a Converse is beszüntette a nagyobb méretek gyártását, pedig az mostanáig bevált. Így már teljesen tanácstalanok vagyunk: hogyan szerezzünk cipőt. Az Óriás Shop-ban rendszeresen körülnézünk, de a választék nem túl bőséges, és még drága is. És persze, a fiamnak sem totál mindegy, mit húz a lábára:)) Ha vkinek van ötlete, hogy itthon vagy külföldön hol lenne érdemes megnézni a nagy méretű cipőket, az értesítsen! Ha tudtok olyan jörnyező országot, ahová érdemes kiutazni, azt is vállalnánk. Valószínűleg később mégnagyobb cipőre lesz szükségünk, szóval hosszú távon szeretnék m