Nick: nehazudj fidesz
Email: nem publikus
Weboldal:
Bemutatkozás: Nem szimpatizálok egyetlen párttal sem. Néhány politikussal igen, de függetlenül attól, hogy melyik pártnak a tagjai.
Az összes párt közül a legjobban utálom a fideszt, az aljassága, az álszentsége és a képmutatása miatt.
Mélységesen megvetem azokat a fórumozókat, akik a téma helyett egymás személyével/nickjével foglalkoznak!
Sajnálom azokat a pártkatonákat - legyenek bármelyik párt tagjai - akiknek az a feladatuk, hogy álnéven és ügyeleti rendszerben osszák itt az észt, és olyanokat írjanak ide, amit maguk sem hisznek el.
Sajnálom a megvezetett, agymosott embereket, de rájuk nem tudok haragudni.
De ettől még a fidesz akkorse hazudjon.
2004 nov 22.
levettem a mailcímet, nem emléxem a jelszóra és eddig sem nézegettem, tehát valaki küldött valamit, akkor bocs.
2004 november 24. (közlemények) Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2004.11.24 14:59:57 (1365) nehazudj fidesz kitiltva A PoliDili topikból/fórumból egy hétre.
a bűnöm: egy nemrég elhunyt valakiről azt írtam:
áldott gonosz ember volt
pusszantom a hóhéromat, dekódert.
Nem jövök vissza többet.
Néha figyelmeztessétek helyettem is a fideszt, hogy ne hazudjon.
A moderációra ne szóljatok semmit. Az úgyis reménytelen...
Ha ilyen sok embertol kapnek elegge egyiranyu diagnozisokat, lehet hogy elgondolkodnek.
Radio bemondja:
-Kedves m7-esen Balaton fele haladok, kerem nagyon vigyazzanak, egy autos megorult, szemben halad a forgalommal!!!
Valaki az autojaban:
-Egy? Az osszes!
T.Probatbicol! Szerintem végtelenül cinikus vagy! Buta nem, csak cinikus! Mond már el légy szíves- itt mindenkinek, hogy a cinizmusodért mennyit fizetnek? Hazudni, szándékosan megvezetni embereket (kicsi pénz megszerzése érdekében) nem tisztességes dolog! Szégyelld magad! Kedves emberek! Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez a topik cinikus, az emberek, megtévesztését szolgálja! „Olvasni, olvasni, értelmezni, gondolkodni! Jó sokat!”
Nekem a kedvencem a 46 nickű ember. Az EU választások idején nyitottam az IGEN/NEM topicot, ott keletkeztek és arra a célra, hogy demonstráltassék az elutasítás. Aztán megmaradtak, nem nagyon tudott mit kezdeni velük ("szigetelni, spórolni..."), kénytelen volt ő is karbantartani őket, ezért ők is elvitatkozgattak egy általa nyitott topicban. Ember egy darabig odajárt röhögni, aztán megunta. De ő nem!:)
Vannak itten még külön személyeskedésre csinált fikák is, - a kedvencem az, amelyik kettö fikanick ugyanarra a célra, - ezek idönként elbeszélgetnek egymással, - tiszta diliház, - jó elnézni öket, amilyen szerencsétlenek.
Viszont legalább még gusztustalanok is, a gazdival együtt...
Széles körben (jobboldalon legalább annyira, mint balon) tapasztalható tulajdonságokat werberinek nevezve minősíteni negatívnak: honi nácijaink szokása.
A nickedböl itélve veled a fideszt utáltatta meg az elmúlt 15 évben konkrétan az elmúlt 6ban az mszp meg az szdsz annyira, hogy most már az anyádat is utálnád ha a fidesszel bármilyen módon kapcsolatban lenne.
Engem is tamadtak mar, de max egyszer-ketszer kapott tolem, utana abbahagytam, mert az adok-kapokot nem szeretem. Most mar tapasztaltabb vagyok amugy es egyszeruen kikerulom a szemelyeskedeseket. Meg lehet csinalni. Ezert is nem fogadom el, ha vki sokat szemelyeskedik. Amugy meg nem vagyok benne biztos, hogy ha vkit sok tamadas er, akkor nem-e vmilyen modon okot ad ra.
Ha naponta 5-10 személyeskedő hozzászólást kapsz, úgy, hugy hozzá sem szóttá a delikvenshez, nem gondolod, hogy valamikor csak odacsördit a zembör?
Te meddig tűrnéd??
Van akin átnézek mert alapból olyan.
Nézd csak meg itt is 1-2 szólintást!
Kibukik!
Nézd meg az előzményeket azoknak a beszólásaimnak, - lehet, hogy több nappal előtte vótt mán valami, csak akkó telt be a pohár, - és azután mond, hogy kakukk!