A cél a magyar férfi kosárlabda bajnokság csapatainak a játékba importálása, hogy végre saját magunk vezethessük kedvenceinket a bajnoki címig. Mivel ez az első ilyen jellegű próbálkozás, az eredmény erősen kérdéses, de a lelkesedés -egyelőre- nagy. MINDEN JELLEGŰ SEGÍTSÉGET ELFOGADUNK!!!
Ott tartunk, hogy nem tartunk sehol. Az Euroligát -24 csapat- több, mint 10 ember csinálja. Ahogy egyre inkább beleolvastam a témába, világossá vált, hogy ez kurva nagy munka. Most ugye vizsgaidöszak van, februárban meg megyek négy hónapra Franciaországba. Mire hazajövök nyár lesz, utána meg már kijön a 2006 :-)
Több fórumon is kérdezösködtem, de nem nagyon akadt segítökéz. Azért remélem egyszer kosárlabdában is összeáll egy csapat, hasonlóan a fifahungary-höz.
Na alig találtam meg a topicot, úgyhogy most bent van a kedvencekben :)
Holnap v. holnapután meglesz végre a 2005, úgyhogy a Kaposvárt majd természetesen vállalom, miután meglestem a játékot.
Mint látszik ez eddig nem túl sok.Azonban kezdetnek jó szerintem.
Az alapvető feladat szerintem is a RATING-ek egységes meghatározása,határok megállapítása.Ezt jó lenne nyíltan megtenni,hogy a csapatok ill. játékosok közötti erőviszonyok reálisak legyenek. Ehhez ugye Thrill ígért nekünk valami csodát by fbl homepage.Ez,h műxik jelentősen megknnyítheti a munkánkat - legalábbis remélem :)
Én amit tettem ASE ügyben azt már megcsináltam adatgyűjtés terén :) Van pár sötét folt,de azokra közösen fényt deríthetünk,gondolom. Ha valaki igényli feltehetem ide,vagy elküldhetem mail-ben az eddig gyűjtött datahalmazt :)
Mert én péntekig be vagyok terítve vizsgákkal, de utána lesz két nyugisabb hetem. Szóval jövö héten döntsétek el, hogy mi legyen. Jó hír, hogy kijött az elsö használható tutorial, ez a portrékra vonatkozik.
Héjj arcok! Holnap értekezek az FBL vezetőjével, hogy ők milyen számolgatás alapján modellezik le az NBA-s játékosokat. Ha megvan az info, belököm ide és finomítgatjuk a dolgot.
Nekem is izgatta már pár éve a fantáziámat ez a dolog, csak sosem jutottam benne semeddig. Tetszik ez az összefogás, így sokkal jobban lehet kivitelezni a dolgot. Egyelőre nem merem azt mondani, hogy bevállalom az Albát, de utánajárok. Munkásembernek nincs sok szabadideje :)))
Amúgy zenét is lehet betenni alá? Az Alba-induló megvan mp3-ban. Keeeeellll a győőőőőzeleeeeem! ÍÍÍízzééééééét úúúúúúgy éééééélvezeeeeeeem!
Úgy vagyok, mint Lecsó. Anno 2000-ben én is legyártottam az egész mezőnyt (elég jó is lett :)), de azóta már eléggé megnőttek a variációs lehetőségek a create player menüben. Szóval nem biztos, hogy nagy mágus lennék, de ha gondolod, megpróbálhatom. ;-)
Igen az Török, vagy mi a neve ellenetek is játszott :)
Gabby? Italozva???
Ezt nem tudom elhinni!!!
Még jó, hogy ott voltam, így láttam a saját szememmel :))
Te már csináltál ilyen típusú csapat kreálásokat,nemde?!
Beszállhatnál a melóba igazán :) ketten megcsináljuk az ÁeSÉ-t!
Én beszerzem a sok datát,ami kell,te meg megcsinálod a kreatív melót!
Tudom,hogy igazságtalan egy leosztás,de Create Player-t még sosem csesztettem.Te talán rutinosabb vagy ebben.
Én a '99-ben csináltam meg anno az egész NBI-t, nem volt egyszerü :)) Utána évekig azzal nyomtam. Persze mindig a Kaposvár lett a bajnok :))) A késQbbi játékokban csak pár csapatig jutottam el, mert kib@szott unalmos volt egy idQ után :)
Ha tudok segítek szívesen, mert engem is érdekel, bár amikor én csináltam meg a régebbi játékokkal akkor még nem volt ennyi "kütyü" a játékokban.
Én is úgys vagyok,mint te.
Segítek szívesen.A megvalósításról,és a játékba való betöltésről egyelőre nem tudok semmit.A többiek gondolom kenik-vágják,majd ők elmagayarázzák.
Egyelőre konstruktőrkeresés & adatgyűjtés folyik.