Keresés

Részletes keresés

NGid Creative Commons License 2004.12.25 0 0 27
Szvsz nem lett az átalakításoktól olyan húde gyönyörű, teljesen korrektül nézett ki amúgy is.
Előzmény: BGfromÉ-D (26)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2004.12.25 0 0 26
Nem Niki(ő a füli), hanem Glória!
Különben sem lett elrontva, mert 1 ilyen átalakított orr kb 1/2 év után veszi fel a végleges alakját...
Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (23)
NGid Creative Commons License 2004.12.24 0 0 25
Szabályos malacorra lett.
Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (23)
BGfromÉ-D Creative Commons License 2004.12.23 0 0 24
Miből gondolod, hogy nem lesz utóélete a műsornak?
Előzmény: Törölt nick (17)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.12.15 0 0 23

Tegnap megint megnéztem. A kis mikiegeret sajnáltam, azt hiszem rajta tényleg sokat segített ez a műtét. Bár ki tudja. A fülei helyett kapott egy protkót másfél évre... Azért meghatódtam, bevallom. Anyuka is szimpatikus volt.

 

Viszont a másik nőt (Niki?) egyszerűen nem értem! Csinos volt. VOLT! Mert szerintem valamit nagyon elb*sztak az orrán... Kapott egy jókora krumplit az arca közepébe. Nem tűnt fel valaki másnak is?

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 22
Igen gagyi volt az a szoke hullámos haj mindenrozsaszinnel. Mint egy kivénhedt barbibaba.
Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (21)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.11.25 0 0 21
Mondjuk nem is valami fantasztikusan.
Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (20)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.11.25 0 0 20
Az a nő szerintem is beteg. Egyáltalán nem nézett ki szarul.
Előzmény: aVi (19)
aVi Creative Commons License 2004.11.24 0 0 19

Ja, és aszongya a "csúnya" csajszi, hogy szegény kislányát csúfolták az iskolában, hogy ő csúnya. Nem tudom, de ha tízéves koromban azt mondta volna valamelyik osztálytársam, hogy az anyám ronda, hát annak igencsak letéptem volna a fejét (és belehánytam volna a tüdejébe).

 

Előzmény: aVi (18)
aVi Creative Commons License 2004.11.24 0 0 18
Igen, így valahogy. Ma pl. volt benne egy "csúnya" csajszi, aki egyébként nem is volt csúnya. Na, kíváncsi lennék, mennyiben változtatja meg az életét az 'új' külseje, egy cihológussal szvsz többre ment volna.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 17

Én azt gondolom, hog yaki ezt a cikket írta, semmivel sem dolgoozott jobb szinvonalon, mint az alakítás készítői.

 

Látszik, hogy nem sokat gondolkodott azon, mit is irjon, csak ugy kapásból ítélt, látszott, hog ynem járt utána  adolgoknak, tehát igénytelen fércmű.

Pont annyira, mint a kritizált műsor.

 

A műsorrol (ma lttam először belúle a reklám utáni részt):  alapvetősen nem is rossz ötlet bemutatni, bár gyanitom ez  műsorban szereplő sebészeknek a lehető legjobb reklám.

A szereplők nyilván azért vállalták, mert nem lett volna pénzük megcsináltatni a műtéteket, igy pedig a valamit valamiért elv működött.

azonban: a műsornak akkor lenne igaziból értéke, ha nyomonkövetné a páciensek életének alakulását. (természetesen nem reality szerűen, hanem időnkénti beszámolásokkal.) Mert azt gondolom, nagyon sok ember van abban a tévedésben, hogy egy plasztikai műtát segit rajta, és a végén kiderül, hog ynem: a hiba a lélekben, a pszihében van és nem a testben. Ebből a vonalból a műsor semmit sem vállal fel, ezért igaziból valóban nem több ez, mint egy ilyen volt ilyen lesz reklám.

szerintem...:-))

Előzmény: Törölt nick (12)
woodi. Creative Commons License 2004.11.23 0 0 16

Senki nem nézi ezt a szemetet? Nagyon jó. Komolyan. Sokat lehet rajta röhögni.

Hogy sorvadna le a keze mindenkinek aki kitalálta ezt a fasszopó műsort.

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 15

Hát erre csak egy dalszöveggel tudok reagálni:

"Kezdődik a Barátok közt az a baaaaj"

:-)

Tegom_ Creative Commons License 2004.11.23 0 0 14

Nem tudom kit érdekel, de lírom

 

a Nagy alakítás közel 1,253 millió nézőt ért el!

Eközben a Barátok Köztöt 2,08 millióan nézték!

 

Tehát nem valami jól szerepelt a műsor!

 

A felnőttek között nem volt már így lemaradva

 

Barátok közt 850 ezer

Nagy Alakítás 650 ezer

 

Az időgrafikon tanulsága szerint miután véget ért a Bk a nézők átkapcsoltak a tv2-re és így a nagy alakítás megverte ugyen a vészhelyzetet, de a barátok közötöt meg sem tudta közelíteni!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 13

Igy van. Én ennek egy muholdas valtozatát lattam a nemet rtl-en?

Ott mutatták rendesen hogy hogyan tuszkoljat be a szilikont az orvosok a csajszi mellébe. Egy masik kep amikor a beteg felől filmeztek a labatol a fejéig sikban hogy hoszan szimetrizálták a ket uj cicit hogy egyforma legyen. Egy masik snitt amikor levették a kotést meg egy ujabb  amikor elmentek uj melltartot venni es hogyan mutat benne az ujszerzeményével. Nem voltak ott fogatlan boszorkányok meg sirasrívas tancika meg ujruha es egyebek.

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 12

Itt is van:

 

Ez most már valószínűleg mindig így lesz. A két egymással versenyző kereskedelmi televízió berezelve attól, hogy alul marad a pénzversenyben, fejvesztve igyekszik alullicitálni a másikat. Most a TV 2 csúszott meg a lejtőn, egy időre ismét öszszekuszálva a képet, amit nagy erőfeszítésekkel próbál a csatorna kialakítani magáról.

<!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

A TV 2 szeretne intellektuálisabb lenni, olyan szellemi vállalkozásnak látszani, amit a középkorú menedzser urak majd nem akarnak kiradírozni a múltjukból, de közben folyton különféle zsákutcákba sétál be.

Ahelyett, hogy komoly munkát fektetne önálló, gazdaságilag is védhető, magasabb színvonalú saját műsorok és egy vállalható szellemiség létrehozásába, folyton összeomlik, és gyorsan valami mások által már ledarált, újabb és újabb nívótlanságba kapaszkodik.

A TV 2 megbízhatatlan. Riszálja magát, az igényességről papol, de közben ugyanolyan ízléstelen és színvonaltalan, mint versenytársa. Rossz élete lehet a főnökségnek. Ennyi következetlenséget ép lélekkel megúszni nem lehet egyszerű dolog.

A Nagy Alakítás című műsorral elsősorban nem morális problémák vannak. Azzal mindenki külön-külön elszámol majd magában. A licenctulajdonos, a megrendelő tévécsatorna, a stáb, a szereplők és mi nézők is. Hogy a szereplők közül ki miért teszi közszemlére legintimebb pillanatait egy plasztikai sebészeti beavatkozásról, hogy mit gondol eközben a forgatócsoport és mit a leselkedő néző, ahhoz saját zavaros kultúránk kútjának mélyére kell néznünk.

Ahhoz azonban, hogy egy televíziós műsor, amely ráadásul érzékeny és csúszós területre merészkedik, miért van ilyen rosszul kivitelezve, már sokkal gyakorlatiasabb kérdéseket kell feltennünk, és attól tartok, hogy sokkal földhözragadtabb válaszokat is kell adnunk.

A Nagy Alakítás vizualitása egy híradós gyorshír és egy laza bulvármagazin együtteséből áll össze. Ez vagy azért van így, mert a műsor operatőrei idejük nagy részében ilyesmikkel keresik a pénzüket, és ez a képi világ rögzült az agyukban, vagy pedig azért, mert a műsor rendezője semmit nem gondolt a feladatról, nem talált ki semmit, csak hagyta, hogy menjenek a dolgok a maguk útján,

úgyis mással lesz elfoglalva

a néző.

Ha az első verzió az igaz, akkor a vezető operatőr, László Zsolt nagyon rosszul dolgozott, ha pedig a második verzió az igaz, akkor a vezető rendező, Zombori Róbert nagyon rosszul gondolkozott. A néző mindenre figyel. Még akkor is, ha nem. Akkor is érzékel mindent. A nagy alakítás esetében a gyatra kivitelezés kapcsán például azt érzékeli, hogy a stáb teljesen érdektelenül dolgozott. A gyenge képek arról beszélnek, hogy nem más ez a műsor sem, mint a többi összedobált pletykaadás.

A Nagy Alakítás stábja körülbelül annyival gondolt többet erről az egészről, mint egy bulváranyagocskáról, hogy itt erősíteni kell a drámai dramaturgiát, hogy nagyobb legyen a nézőben a várakozás. Ennyi. Ezt is a legsekélyesebb módon, ismétlődő narrációval, didaktikusan érték el. Igen, nagyon várjuk, hogy a két médiaáldozat hogyan változik át, de közben nem látunk mást, csak hanyag és ronda képeket, és ami ennél is rémisztőbb: gyávaságot és nyakbehúzást.

A stáb csinál egy műsort, de ahhoz már nincs elég bátorsága, hogy vállalja is, amit ígér. Átalakításról forgatni úgy, hogy nem mutatják meg, mi változott, enyhén szólva is a feladat megkerülése. Tulajdonképpen nevetséges az egész. A TV 2 alámerül a mocsárba, megrendel egy gusztustalanságot, de aztán átvesz egy műsort, amely a készítők gondatlanságáról és a kényes részek kikerüléséről, semmint a szereplőkről szól. A nagy átalakításból nem tudjuk meg, ki milyen lett, mert a középronda ruhácskákba bújtatott szereplők átváltozásából nem derül ki semmi. Mindenki sokat sír, nagyon sokat sminkel, fésülködik és andalog, csak gyakorlatilag nincs objektív tiszta kép arról, hogy kivel milyen átalakítás történt, és az milyen eredményt hozott.

Egy alapvetően kétséges ötlet szakmailag csapnivaló megvalósítása ez a műsor. Rossz ritmus, sok mellébeszélés, lelkendező narráció, telibe fényképezett zokogások. Nesze semmi, fogd meg jól!

Törölt nick Creative Commons License 2004.11.23 0 0 11

Krausz Barnabás odavágott ennek is jól:-)))))

Szombati Népsz.

Tegom_ Creative Commons License 2004.11.22 0 0 10

 

"utálom a vért"

 

de ha átmész rajtuk a kamazoddal, akkor nagyon sok vér lesz!

Előzmény: haktek (8)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.22 0 0 9
Élőben ? ;-)
Előzmény: haktek (8)
haktek Creative Commons License 2004.11.19 0 0 8
Tetszett a műsor,de utálom a vért a tv-ben!
Előzmény: Magnat (7)
Magnat Creative Commons License 2004.11.17 0 0 7
SZtem sem volt akkora durranat a műsor, de legalább lehetett látni rajtuk -főleg a hosszúhajú leányzón-, h őszintén örülnek.
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.17 0 0 6

Hehe, igaz:-)

A vonaton is ki van párnázva az első osztály:-))

 

A hasas csaj apuja fogsora vagány volt:-)

Régen a vurstliba lehetett ilyen fogsort kapni:-)

Előzmény: Timna (5)
Timna Creative Commons License 2004.11.17 0 0 5
ja igen, mondtam is a zasszonynak hogy a papát is be kellett volna nevezni. különben meg a ráncoshasú nő újabb bizonyíték arra hogy miért jó inkább kövéren maradni :))
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.17 0 0 4
Huh, azok a családtagok....hát azokra inkább ráfért volna egy szépészeti műtét.
Timna Creative Commons License 2004.11.17 0 0 3
igen, a te fejedre!

amúgy szerintem elég lapos volt...
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (2)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.11.16 0 0 2
Kakiltak is a műsorban?
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.16 0 0 1
Nemet rtlen sokkal veresebb dolgokat mutogattak hogy valojában mibol is lesz ajo szikonos cici. Kicsit nekem ugy hat mintha par serul ember utolsó esélyet teregetik ki hogy annyira szertnék egy kicsit szebbnek latni testuket - amit meg is ertek - hogy meg attol sem riadnak vissza hogy orszag vilag előtt mutogatjak magukat. Pont olyan ez mintha homeless embereket kajaval idomitanak produkciokra ....
Előzmény: 4KEREKES (0)
4KEREKES Creative Commons License 2004.11.16 0 0 0
00 ilyen ciciket csinálnak:)))
Előzmény: Tegom_ (-)
Tegom_ Creative Commons License 2004.11.16 0 0 topiknyitó

Elején kicsit lassu volt, azon gondolkodtam, hogy most a tv2 az érzélmekre hat, így akar sikert elérni! Összességében pozitívan csalódtam a magyar megvalósításban! Szerintem jó volt szerkesztve ( féltem, hogy 1-k eset egyik fél óra, másik eset másik 20 perc)

 

Tovább talán az is pozitivum, hogy nem mentek el nagyon olyna irányba ami már gusztustalan lenne.

 

Kiváncsi lennék a véleményetekre, illetve azokéra is akik nincsennek nagyon jó véleménnnel a ker tv-k műsorairól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!