Juhéjj! A kozarmisleny.hu oldalon megjelent, mikor is jár a kéményseprő az idei évben. Szorgosan, mint a jó gyerek megnéztem a rám vonatkozót, hogy beírjam a naptárba. És mit látok? Az hagyján, hogy ezentúl évente 2x jön?
LEIKAUF TIBOR Kéményseprő-ipari Közszolgáltató 7632. Pécs, Siklósi u. 58. Tel: 72-414-711, 414-774, Fax: 72-549-383, E-mail: leikauf@vipmail.hu Kozármisleny kéményseprő-ipari közszolgáltatási ütemterve
A közszolgáltatást a város adott utcáiban a következő időpontokban végezzük 2011. évben:
Tompa M. u. március 30 -31. szeptember 30 -31.
Naggyon remélem, hogy hozzánk szeptember 31-én jön!! Sőt, én csak akkor leszek otthon:))
Ugyanis senkinek nem tűnt fel, hogy szeptember csak 30 napos? Az én összes naptáram szerint.
2 kiscica gazdát keres. Sajnos el fognak pusztulni, mert nem tudom beengedni őket a lakásba alergia miatt , és ha megjön a rosz idő, és vizes lesz a bundájuk akkor megfáznak és végük van akkor. Szóval segítsetek. Ha kell Baranya megyén belül elviszem házhoz!
itt lehet megnézni őket: http://pax.xfree.hu/34613
Olvasgattam és megtaláltam a Kozármisleny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2004. (VIII.24.) Ök. számú rendeletét az avar és kerti hulladékok égetéséről
emelyben az 5.§ (1) bek. kimondja:
"A kerti hulladékot pénteki napokon 10 órától 20 óráig lehet égetni."
Azrért halkan megjegyezném, ha pénteken 10 és 20 óra közt esik az eső, milyen módon történjen az avar elégetése? pláne ha őszi idő van, és ugye az avar ősszel hullik leginkább, (ami alol kivétel a korai középkor eleje) és több héten át a jelzett időben csapadék kerül az égetendő kerti hulladékomra, ami ezáltal rothadásnak indul, szoval ezesetben, hogyanis fog ez az égetés megoldodni???
Mert erről a jogalkotó elfelejtett rendeletet hozni. Arrol persze nem, hogy megbüntet 30 ezer forintra ha megszegem a rendeletet.
Nade én balga ez már az én gondom....minek választok meg olyan képviselőket akik betarthatatlan rendeletet hoznak a kertihuladékégetésről. Költöztem volna panelba.
De nem, nekem kertes ház kell és felelőtlen módon fákat és növényeket ültettem bele, amik aztán elég el nem itélhető módon leveleket hullatnak és különféle kerti hulladékokat keltkeztetnek (hu de szép szó is ez)
Fel kéne már nőni, és nem kéne mindent agyonszabályozni. Elmúlt az a 40 év! Ébresztő!
Szerintem egy uszoda kéneés a gyerekeket úszni oktatni, mert aki 3.osan elmegy úszni pécsre a sulival, az tudja, h ott nem úszni tanítanak, hanem ijen gagyiságokat mutatnak... És akkor megtanulhatna az is úszni aki máig sem tud
Sziasztok! Gimnazista lány vagyok, alsó tagozatos általános iskolásoknak vállalok korrepetálást angolból nagyon kedvező áron (Kozármisleny területén). Az első óra INGYEN van! Telefonszám: 06-30/542-20-57 Kérlek a délutáni órákban keress! Köszönettel: Zsófi
Szóval az a baj, hogy itt fönt északon sokkal később világosodik és olyan korán én még épp fordulok át a másik oldalamra (vagy az oldalbordámra :))).
Köszönöm a meghívást, jönnék ám hozzátok motorozni, repülni, installálni, szerelni, squasholni és úszni, de mostanában nem nagyon van időnk Pécsre rohangálni. viszont ha jöttök, akkor szabaddá tudom tenni a szombat délutánomat-estémet-vasárnap délelőttömet. Na? Jöttök? Bármikor szívesen látunk titeket és fhancija ágyat is biztosítunk részetekre. Örülnénk ám nagyon!
Én csak vendégségben voltam néhányszor a helyen (Sioracnál), de a vendégszeretet az hibátlan. Matyi (Sioné) maxijó túróspalacsintát tud és a szilvásgombóca is remek!
Valahogy intézzétek el neki a szélesvásznú netet, mert így csak a munkahelyéről nagy a szája. Otthonról csak suttogni képes :))))
Csináljatok Kozár-napokat! Jönnénk páran a megnyitóra! :)))