Én a helyedben egy igazán kicsivel kezdeném, én még a Simsonnal is sokat bénáztam eleinte. Vennék egy kiskerekű, burkolt robogót (valami japánt, vagy kínait), és kipróbálnám, hogy valóban szeretem-e a dolgot, vagy csak a szemem kívánja? Ott automata váltó van, csak a gázzal, meg a fékkel kell foglalkozni, és ha baj van, csak leteszed a lábad. Aztán utána majd megtanulod a nagy kereket, a váltást, a kuplungot, meg az esést. :-) Ráadásul egy 50 köbcentishez még jogsira sem kell költeni, elmegy B-vel. Nagyvárosban laksz, de én ritkán éreztem, hogy az az 4-5 LE olyan kevés lenne a forgalomban. Oké, a Hungária körutat én is kerültem, meg a Ferihegyi Gyorsforgalmira sem mentem fel vele, egyébként szépen el lehet vele lavírozgatni.
És mindenkinek Boldog Ünnepeket! (Sneci, ülnek a helyeden!)
Ha kellene, akkor sem tudnám elsietni. Valahogy átgondolós fajta vagyok, ahogy valaki nevezett. Viszont a harmincas éveimet néhány hét múlva elhagyom, szóval épp időben volnék.:) (Nem, azt nem akartam sosem.)
Viszont mivel nem értek a motorokhoz, csak szeretnék és Apa kismotorját próbálgattam egyedül (aki szintén nem ért hozzá, csak megmutatták, így megtanulta), szóval hogy milyen volna való egy nem annyira kamasznak, arról tényleg gőzöm sincs. De tavasztól nagyon meg akarom próbálni már.
Nem is kell az ilyet. Én is voltam vagy 35, amikor a Simsont megvettem, pedig olyannal 14-18 évesen rohangálnak. De nekem már sosem lesz nagyobb, mert le lettem tiltva róla. (Sose nősülj meg!)
Ez tényleg irtó szép verda! Majd, egyszer, el tudnék ilyet viselni én is, csak most még mindig motorfélén jár az agyam. Nem igazán kapkodtam el, tudom én.:)
Ha azt akarod, hogy tényleg szeresselek, akkor azt mondod, hogy megvan nektek a Trixi könyvekből a "csiga bigagyere ki" és a "süni ovodába megy" és már nem kell nektek. ezért szívesen nekem adod.
Az jó. Elviszem a csajokat oviba, aztán Binzunsteinnével teasütit veszünk a holnapi konferansziéjára, utána felugrom a szüleimhez, aztán hozzád. Vagy ha az első kettő elhúzódik, akkor a második kettőt felcserélem. Majd hívlak.