Keresés

Részletes keresés

hymen hunter Creative Commons License 2004.12.30 0 0 653

Nálunk ez pl sosem volt kérdés, hisz mindig kifizetem a barátnömnek a tablettát.

A "terheket" úgy osztjuk meg, hogy ö feliratja kiváltja és beszedi, én pedig odaadom neki a zsét. Igy is csak 3:1 az állás

Előzmény: topikolló (645)
stonedrop Creative Commons License 2004.12.26 0 0 652

Most épp barátnőm sincs. De ha van, akkor általában én veszem a gumit :) Úgyhogy elég komolyan beszállok a fogamzásátlásba :)

De most, hogy olvasom ezt a topicot, elgondoloztam rajta, hogy a következő barátnőmtől beszedjem majd az óvszer árának a felét :)

Előzmény: Hernyóbűvölő (651)
Hernyóbűvölő Creative Commons License 2004.12.26 0 0 651

Így könnyű...egy bizonyos aspektusból:))). Másik szemszögből viszont nehezebb lehet :(( .

H.

 

Előzmény: stonedrop (650)


stonedrop Creative Commons License 2004.12.25 0 0 650
Nekem nincs pasim :)
Hernyóbűvölő Creative Commons License 2004.12.25 0 0 649

ÜDV!

Utólag is kellemes karácsony meg miegymást, gyereket azoknak, akik próbálkoznak, nyugalmat azoknak, akik még/már nem szeretnének. :))

 

H.

Fabrik Creative Commons License 2004.12.13 0 0 648
Igen, új, ingyenes gyógyzser, a neve: netosz
Előzmény: Hernyóbűvölő (647)
Hernyóbűvölő Creative Commons License 2004.12.13 0 0 647

Hello!

Miaz? Behalt a fórum? Biztosan van vmi ingyenes fogamzásgátló módszer ( ami mindenkinek bejön) és most netezés helyett a lepedőt gyűri a nép...igazuk van :)))

 

H.

Fabrik Creative Commons License 2004.11.29 0 0 646

Egy fogamzásgátló tabletta bevétele mindennel együtt eltarthat vagy 10 másodpercig is

 

Igen, de sokaknak okoz problémát. Ráadásul a mai utralight tablettákat érdemes azonos időben bevenni (fél óra pontossággal), alkoholt nem fogyasztani előtt és utána pár óráig, hogy a leírt hatásfokot elérje. Ha meg mondjuk hasmenésed van, akkor már nagy a rizikó.

Előzmény: topikolló (643)
topikolló Creative Commons License 2004.11.29 0 0 645

Hát igen, mindenkire másképp hat. Én meg depressziós szoktam lenni, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy a tablettától. Ettől függetlenül a szexszel semmi problémám.

 

A második felvetésedre nem tudok mit írni. Nyilván van ilyen.

Előzmény: freyya (644)
freyya Creative Commons License 2004.11.29 0 0 644

Én mikor tablettát szedtem, minden hajnalban émelygésre ébredtem, és a nedvesedéssel is problémáim voltak.  Az egyetlen pozitívum az volt benne, hogy tologatni tudtam vele a mensim időpontját, így ha pl. nyaralni mentem, néhány napig tovább szedtem, vagy hamarabb abbahagytam, hogy ne a tengerparton jöjjön meg.

Az meg a másik hátránya - bár talán az újabb tablettáknál ez már nincs - hogy csak a második hónaptól hat, és volt olyan, hogy a pasinak, aki miatt elkezdtem szedni, hűlt helye volt, mire hatott a tabletta.

Előzmény: topikolló (643)
topikolló Creative Commons License 2004.11.29 0 0 643

A tablettaszedés nem kellemetlen - legalábbis nekem. (Igaz, hogy nekem az sem kellemetlen, ha a fodrász húzza a hajam. :)))) Egy fogamzásgátló tabletta bevétele mindennel együtt eltarthat vagy 10 másodpercig is. Ha ezt mondjuk egy hónapra vetítjük, akkor az három és fél perc. Ezzel szemben, ha csak egy allergizáló óvszert használunk, akkor attól több órán át szenvedek vagy szenved a partnerem. Szóval még mindig inkább maradok a tablettánál.

Ami pedig a szexuális vágyat illeti, azt hiszem elég jól állok. Sőt. Kifejezetten jól. Nem vettem észre, hogy csökkent volna a tablettaszedéstől. Persze lehet, hogy én erősítem a szabályt.

Előzmény: Fabrik (633)
Recsege Creative Commons License 2004.11.29 0 0 642
Nekem KIRAN hozzáállása tetszett legjobban. Valószínűleg a többiek jóval fiatalabbak, és nem érzik át az idő múlását, na meg a felelőséget. Különben meg a libidoról annyit, hogy nagymértékben megnő a nőnél is a módszer biztonsága és egyszerűsége miatt.
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.28 0 0 641

Az elköttetést általában véglegesenk tekintik, a visszaállításra nincs semmilyen garancia.

Épp ezért nyomatékosan meg is szoktak kérni mindenkit, aki ilyet kér, hogy csak akkor csináltassa meg ha tényleg végleges a döntése.

Előzmény: Fabrik (640)
Fabrik Creative Commons License 2004.11.28 0 0 640

Nincs szükség végleges sterilizálásra

 

Ez így van! Teljesen igazad van! Éppen ezért érdemes a férfinak elköttetni magát. A nőknél ez visszafordíthatatlan.

Előzmény: Krokofánt (639)
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.28 0 0 639

én nem vagyok a végleges megoldások híve.

Szépen le lehet vezetni, hogy "annyi idősen már úgyse fogok akarni gyereket"

de sztem óvatosabban kéne bánni azzal, hogy az ember később mit fog akarni. Ki a fene tudja, mi lesz húsz év múlva.

Én pszichésen nem tudnám elvisleni (és emberileg kevesebbnek érezném magam tőle) ha végleg le kellene mondanom a gyerekvállalás lehetőségéről. Nekem kb. olyan lenne, mint a szándékos öncsonkítás. És asszem ezzel nem vagyok egyedül.

Ennyire azért nem kell a gyerekektől rettegni. Pláne ha -és általában ez a helyzet- az a tétje, hogy két gyerek mellé legyen-e egy harmadik. Azért három gyerek még nem a világ vége.

De komolyan: annyi féle fogamzásgátló módszer van. Nincs szükség végleges sterilizálásra.

 

persze: aki szeretné, felőlem csinálja, de én sose lenék rá hajlandó, és nem tudnék olyan emberrel élni, aki ilyet művel saját magával.

 

Fabrik Creative Commons License 2004.11.28 0 0 635

Szerintem meg a hulyesegnek sem oka, sem okozoja a tabletta.

Gondolj arra, hogy a tabletta inkabb csokkenti a hulyeseg kovetkezmenyeinek a sulyossagat: tehat "csak" egy szifilisz es nem pedig egy szifilisz es egy szifiliszes gyerek

 

Jópofa és részben igaz. Én csak annyit mondtam, hogy fiatalon, amikor még nincs fix kapcsolat, amiből biztos, hogy nagyon hosszú távú lesz, akkor méginkább nem érdemes a gumit elhanyagolni. Azért Napóleon okos ember volt.

Előzmény: Qrorudi (632)
Fabrik Creative Commons License 2004.11.28 0 0 634

de a sterilizalast, mint a szerelem megnyilvanulasat propagalni, azert egy kicsit eros.

 

De a nők elkötése természetes, ugye? Ráadásul a nők elkötése visszafordíthatatlan, a férfiaké meg visszacsinálható.

 

 60 eves korara egy hasznalhatatlan kripli legyen

 

Ezt hogy érted? Szexelni ugyanúgy tud. Aki meg 60 évesen akar gyereket csinálni, az azt is vállalja, hogy a gyereke az érettségiét már nem biztos, hogy meg tudja mutatni, ráadásul az sem jó a gyereknek, ha az apját a dédapjának nézik.

Előzmény: Qrorudi (631)
Fabrik Creative Commons License 2004.11.28 0 0 633

Ez a 'legfeljebb' ez aranyos

 

Főleg a "ráadásul legfeljebb" kontextusban. Hogy én milyen hülyeségeket tudok írni.

 

Mi még nem találtunk a kedvesemmel olyan óvszert, amire vagy ő vagy én ne lennénk allergiásak

 

Igen, ez gáz, tapasztalatból tudom. Nekünk anno nagynehezen sikerült csak.

 

iszonyatosan kellemetlen dolog, szemben a tablettaszedéssel.

 

Az nem kellemetlen? Egyébként állítólag a tabletták zöme a vágyat is jelentősen csökkenti. Ez nem orvosi megfigyelés, mielőtt valaki beleköt.

Előzmény: topikolló (630)
Qrorudi Creative Commons License 2004.11.27 0 0 632
"Egyébként meg igen sok lány/nő szenved egyfajta betegségben, amit a fiatalkori sűrű partnerváltás okoz, de sajna a nevét nem tudom."

Szerintem meg a hulyesegnek sem oka, sem okozoja a tabletta.

Gondolj arra, hogy a tabletta inkabb csokkenti a hulyeseg kovetkezmenyeinek a sulyossagat: tehat "csak" egy szifilisz es nem pedig egy szifilisz es egy szifiliszes gyerek.
Előzmény: Fabrik (628)
Qrorudi Creative Commons License 2004.11.27 0 0 631
Latom nagyon buszke vagy magadra... de a sterilizalast, mint a szerelem megnyilvanulasat propagalni, azert egy kicsit eros. Arrol nem is beszelve, hogy azert egyaltalan nem torvenyszeru, hogy valaki 60 eves korara egy hasznalhatatlan kripli legyen.
Oromodben inkabb adakozz a ferfiaknak szolo tabletta kifejlelesztesere!
Előzmény: Recsege (629)
topikolló Creative Commons License 2004.11.27 0 0 630
Ez a 'legfeljebb' ez aranyos. Mi még nem találtunk a kedvesemmel olyan óvszert, amire vagy ő vagy én ne lennénk allergiásak. És az viszont iszonyatosan kellemetlen dolog, szemben a tablettaszedéssel.
Előzmény: Fabrik (628)
Recsege Creative Commons License 2004.11.27 0 0 629

A szokásostól eltérően nálunk nem a feleségem oldotta meg a fogamzásgátlás problémáját. 37 éves férfi vagyok, és két éve úgy döntöttem, hogy én vállalom a sterilizálást. A feleségemnek állandó vérnyomásproblémái voltak a gyógyszertől, és rendszertelen volt a ciklusa. Ha két-három hónapig nem jött meg, akkor már tiszta idegek voltunk, hogy biztos terhes. Én sokat olvastam a dologról, átgondoltam mindent. Két gyerekem van, ha bármi történne, akkor sem vállalnák 37 évesen gyereket. Mire felnőne 60  éves lennék, már nem sokat tudnék segíteni neki az unokáimnak meg csak teher lennék. Így határoztam el magam, hogy felajánlom
ezt az áldozatot a szerelmünkért, ha már nincs hétfejű sárkány. A műtét egyszerű, és gyors beavatkozás volt, és azóta is gondtalanul szerethetjük egymást. Nagyon örülök hogy ezt a fogamzásgátlást választottuk, és úgy gondolom aki törődik a szerelme egészségével, és szereti őt megfontolja, hogy ennyit tehet azokért a gyönyörű pillanatokért. A lehető legkényelmesebb módszer szerintem. Ha felkeltetem az érdeklődést, akkor majd leírom a műtétet is és megmutatom a zárójelentést is.

Fabrik Creative Commons License 2004.11.27 0 0 628

en kifejezetten szeretnem, ha az allam tamogatna az ovszereket, mert marha draga.

 

Így van. És előnyösebb, mint a fogalmazásgátló. Ha olcsóbb lenne, többen vennék és talán a nemi betegségek is kevesebb számban fordulnának elő, ráadásul legfeljebb allergiát okoz.

 

Egyébként meg igen sok lány/nő szenved egyfajta betegségben, amit a fiatalkori sűrű partnerváltás okoz, de sajna a nevét nem tudom.

Előzmény: Qrorudi (626)
Fabrik Creative Commons License 2004.11.27 0 0 627
Engem a keresztnevemen szólít és én is őt. Pedig a tömegek Fabriknak hívnak. Na ez is fura lenne Tőle.
Előzmény: Azakiazaki (621)
Qrorudi Creative Commons License 2004.11.26 0 0 626
en irtam, es egeszen pontosan azt, hogy a GYOGYSZERTARBA bemesz es siman odaadjak. Van hozza leiras, a gyogyszeresz is felvilagosit.
Egy olyan orszagban, ahol annyifele es olyan sok bevandorlo van, ott azert gondolj bele, hogy "a szülői behatás (lehetősége is)egyfajta rászorító erő" sok fele dolgot jelenthet. Ad absurdum becsuletbeli gyilkossagot vagy mas durvulast. Hogy csak az extremebb dolgokat emlitsem.

hogy OFF is legyek, en kifejezetten szeretnem, ha az allam tamogatna az ovszereket, mert marha draga.
Előzmény: Hernyóbűvölő (611)
ördöng Creative Commons License 2004.11.26 0 0 625
aha
woodi. Creative Commons License 2004.11.25 0 0 624
Hát nekem majdnem az abortuszba kellett....... :((
topikolló Creative Commons License 2004.11.25 0 0 623
Én meg azt gondolom, hogy attól, hogy néha 'pasim'nak hívom Őt, még nem becsülöm és szeretem kevéssé, mintha mondjuk egy párbeszéd során a szerelmemnek titulálnám. Nekem valahogy az nem jön be. Ha egy beszélgetésben pl. azt mondom, hogy 'mondtam is a szerelmemnek, hogy menjünk el valahova ma este', akkor a szerelmem szót degradálom. Elveszti a varázsát. Úgy érzem, hogy egy kapcsolatban nem az számít, nem az fontos, hogy hogyan hívom a szeretett lényt egy Fórumon, hanem az, hogy hogyan hívom négyszemközt. Neki kell tudnia és biztosnak lennie abban, hogy szeretem és tisztelem (és ezt komolyan teszem) akkor is, ha kedvesnek hívom és akkor is, ha másokkal esetleg pasiként emlegetem. Ha már azon kell szőrözni, hogy hogy hívjam a másikat, hogy abból neki kiderüljön, hogy tisztelem, akkor ott valami nincs rendben. Vagy a kapcsolattal, vagy a pasi önbizalmával. Úgy érzem, hogy ahhoz, hogy mindez kiderüljön számára, elég az a bizonyos pillantás.
Előzmény: Azakiazaki (620)
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.25 0 0 622
"kenyeres pajtás"  nekem ez a kedvencem :-)
Előzmény: Azakiazaki (620)
Azakiazaki Creative Commons License 2004.11.25 0 0 621

Különbözőek vagyunk.

 

Nem megszólításról van szó amúgy, hanem arról hogyan beszél rólad.

 

Vagy téged úgy szólít,

pasim gyere ide gyorsan! ?

 

Ha már így választani lehet, akkor én inkább lennék a kedvese, mint a pasija.

 

 

Előzmény: Fabrik (612)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!