Keresés

Részletes keresés

Apokrif Creative Commons License 2004.11.14 0 0 12

Kinek mi fáj ugye? :o))

Szerintem bizonyos munkakörökhöz elengedhetetlen a "mainstream" megjelenés, egy diplomatánál hangsúlyosan, de politikusoknál, köztisztviselőknél, televíziós személyiségeknél (hacsak nem rétegműsorról van szó) is elengedhetetlen. Minden olyan munkakörben, ami ügyfelekkel való kapcsolattartást igényel szintén fontos az ápolt, ízléses megjelenés (bár itt már szvsz jobban teret kaphat az egyéni stílus).

De hogy hogy néz ki egy internetes újságíró, akinek az arcával legfeljebb elvétve találkozik az ember, az szerintem csak különösen ufó gondolkodású egyedeket érdekel. :o)) Biztos van olyan is, aki nem viszi olyan szervizbe az autóját, ahol olajos a szerelő keze, vagy először megkérdezi a telefonos ügyfélszolgálat munkatársát, hogy megfelelően van-e öltözve, mielőtt szóba állna vele, de ezt a gondolkodásmódot az én agyam valahogy nem veszi be. :o))

Előzmény: lib_w (10)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.14 0 0 11
Ez itt most az Index szerkesztosege, egy cipobolt, vagy egy homoerotikus bar?
Előzmény: Czibók Kálmán (1)
lib_w Creative Commons License 2004.11.14 0 0 10
És ha még a főszerkesztőt látnátok...
De most tényleg. Komolyan gondoljátok, hogy egy ember képességeinek, hozzáértésének megítélésében ismérv lehet a kinézete?! És ha igen, akkor mi a standard? Magasság, súly, faj, nem, felekezet, haj és szemszín? Nem támadni, csak kérdezni szeretnék.
huzat Creative Commons License 2004.11.14 0 0 9
:-D
hey a Deutsch, vagy hogy is hívják, tudod, aki sport miniszter volt, na annak is van/volt fülbelógója, és lehet még a polgári köröket is meglátogatja
Előzmény: Törölt nick (7)
huzat Creative Commons License 2004.11.14 0 0 8
most monnya mán meg valaki a képen mind a 2 emberke indexes?
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.14 0 0 7
Nem érted, hiszen ez a liberalizmus mindenható feelingje, . Ez a menő, a cool dolog, akkor vagy trendi, hogyha a f@szod is tele van tetolváva és szögekkel van beverve a nyelved és minden létező testrészed, és nézed a Kisértést az RTL majd a Barbara showban beszéled meg mikor és hányszor dugtad meg a barátnőd barátnőjét. Ez az igazi élet, és nem holmi unalmas "pógárikörös" összejövetelekre járni, ahol nemzeti öntudattal, történelmi identitással fárasztanak és stb, stb.
Előzmény: Czibók Kálmán (0)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.11.13 0 0 6

Ugyan tegyél már be magadról is egy képet, hátha kiderül hogy téged sem iparművész tervezett!

Látom sokmindent teszel azért, hogy aki eddig nem akart részvennia  népszavazáson az ezek után elemnjen és nemmel szavazzon, csak gratulálni tudok.

Előzmény: Czibók Kálmán (-)
huzat Creative Commons License 2004.11.13 0 0 5
melyik nem tetszik?

mind a kettő itt (index) dolgozik? (nem ismerem ám az itteni újságírókat, de még a nem itt dolgozókat sem)

amúgy szerintem a kinézet tényleg nem minden...

a népszavazásról szóló kisezer topik nekem sem tetszik, főleg, hogy csak olvasom őket, de még soha nem láttam olyat, hogy sikerült volna bárkit is megyőzni
Előzmény: Czibók Kálmán (4)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.13 0 0 4

ez csak egy feeling topik :)

Már én is meggebedek a népszavazástól.

Noha én igennel fogok szavazni :)

Előzmény: huzat (3)
huzat Creative Commons License 2004.11.13 0 0 3
és ráadásul a 0. hozzászólás is a tied:-D
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.13 0 0 2

nekem komolyan semmi bajom az ilyesmivel addig amig a szintjén marad, de vannak szintek aholy az ilyesmit nem tudom elképzelni.

Amúgy ez a topik csak egy ismételt véleménynyilvánitás volt.

Előzmény: Czibók Kálmán (1)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.13 0 0 1
Előzmény: Czibók Kálmán (0)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.13 0 0 0

sikerült összehozni.

Nekem semmi bajom egy ilyen fejjel ha mondjuk anyagért koldul a Blahán.

De ha újságot ir akkor rántsa már össze magát

Előzmény: Czibók Kálmán (-)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.13 0 0 topiknyitó

Ilyen fejjel alakitanak egyesek közbeszédet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!