Egyetértek, GYF az a tipikus villámgyors karriert leíró KISZ vezető, aki a KISZ-t ugródeszkának használta az apparátusba. Mesterkélten jópofi, fiatalos", de valójában veszélyes és kiméletlen.
Több ilyet is ismertem, az előmenetele mindnek sikeres is volt. Mindazonáltal én az ilyenektől enyhén undorodtam.
Nagyon jól látod. Ez a Feri nem igazi közösség emlőjén nőtt fel, így nem is tud viselkedni. Fiatalként kitalált egy álomvilág-technológiát, és mindennap ezt éli.
És persze okos gyerek ez a Feri, de rendkívül öntörvényű, nem tudom, nacsasasszony, mit tudna erről mesélni... Meg az előző kettő nacsasasszony...
Valahol szánnivaló is a fiú, mert lehet, hogy legbelül tényleg jót akar (a Világnak, az országnak, a barátainak, a jócsaj "gecinek"), csak éppen semmi nem úgy van, ahogy akarná. Mindig jön egy "Sanyi"...
A következő, elnézően kedves cikk arról szól majd, hogy a mi Ferink a saját otthonában is olyan nagyon emberi: kedélyesen bele-belecsíp a csinos szolgálólányai fenekébe - csak hogy közelebb kerüljön az egyszerű emberekhez ...
Elvtársaink kezdik megtalálni a megváltozott helyzethez illő viselkedésformájukat ...
Szerinted Gyurcsány meghallotta hogy zártkörű mancs buli van a hajón erre odaszaladt? Véléetlenül nem meghívott volt, Ez van, tiszta kép, hogy hova tartozik a mancs..
Amióta Bakács Settenkedőről kiderült, hogy ellenállhatatlanul férfias, és K. Evelyn sms-sekkel ostromolta, azóta el tudom képzelni, hogy Gyurcsán Feró is szexszimbóleum :DDD
De. Csak netizennek sajátos olvasata van. Szerinte ha egy cikkben szerepel Gyurcsány neve, és nincs melléírva, hogy a kurvannyát vagy legalább az, hogy hazaáruló, rohadt komcsi, akkor a szerző talpnyaló senki. Tulajdonképpen kényelem szemléletmód. Boldogok...
Ha annyira nem tetszik ,hogy ez a Gyurcsany fele csirkefogo ma a mo-i baloldal vezere ,miert nem probalsz meg szervezni egy masikat ellene?
Ez eleg gyenge. Ugyanis sokan megprobalkoztak ezzel, de a maszop es ezek a Gyurcsany-felek valahogy mindig kiszoritottak okat. Szerintem piszkos eszkozok alkalmazasaval, de ezt Neked jobban kell tudnod, hiszen szenvedo alanya voltal ennek.
1. a velvet az nem az index.
2. gusztustalan benyalós cikk
3. a feri meg jobban tenné, ha nem menne narancs szülinapra. menjen oda kötél lászló, meg a német zsolt, esetleg a pincz gábor.
4. jó buli lehetett, bebasztunk, beszívtunk, meg lejattoltunk a ferivel.
gratulálok.