Keresés

Részletes keresés

pettinke Creative Commons License 2023.04.28 0 0 928

elvileg igen. része volt az önkormányzattal kötött alkunak, hogy rendbe kell hozniuk a tavat / patakot.

de nyilván a saját érdekükben is muszáj lesz nekik, mert különben a kutya sem költözik pláne a tóparton épített házba, ha ez így marad.

Előzmény: Oldskin (925)
pettinke Creative Commons License 2023.04.28 0 0 927

A beépítetlen terület eddig sem az önkormányzat tulajdonában lévő közterület volt, csak az előző tulajdonos nem akart építeni semmit, és nem is kerítette le a területet, hanem lehetett vadregényes környezetként használni, ha úgy tetszik, szívességből.

 

A lakóparkot kezdettől fogva úgy tervezték, hogy azokon a parlagon hagyott helyeken házak fognak állni - csak szerencsénk volt, és a gazdasági helyzet miatt megálltak az építkezéssel 2 ütem után. Aki nem ismeri a sztori elejét, az valóban úgy gondolhatja, hogy ez valami új dolog, de nem.

1326 lakást amúgy nem fognak építeni, ez azóta kiderült. Keress rá a "lake11" honlapjára v. facebookjára, nyilván barátságosabbra festik magukat, mint valójában, de a tényszerű infókat le tudod szűrni.

 

Az 1-es vasútvonal átalakításának / fejlesztésének semmi köze a lakópark továbbépítéséhez vagy nem építéséhez, az egy állami infrastruktúra projekt. 

Előzmény: Károly87 (923)
othiss Creative Commons License 2023.03.19 -1 0 926

a még életben lévő túlélő kacsák örömére

Előzmény: Oldskin (925)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.18 0 1 925

Vajon a "tóval" majd csinálnak valamit az új építkezési szakasznál? Mert a látványterveken gyönyörű partfal, szikrázóan tiszta víz szerepel.

A valóság meg....  Feliszapolódott folydogáló patakocska, elég szörnyű a szaga is néha. 

 

Előzmény: othiss (924)
othiss Creative Commons License 2023.03.11 -1 0 924

A rémálmod beteljesülni látszik.  Toronydaruk szorgalmasan építik tovább a lakóparkot, minden nap betonmixerek tucatjai hordják az anyagot..úgy néz ki, a volt tisztilakásokig építik be a már kiépített elrendezés szerint. Ez az új lakópark nagyobb lesz, mint az eddig meglévő.

Kutyafuttatónak ott a Kamaraerdő, azon belül is van néhány jól kiépített...

Egy harmadik vágány egyelőre befuccsolt.

Előzmény: Károly87 (923)
Károly87 Creative Commons License 2021.03.02 -1 0 923

Kedves mindenki! Aggódva olvastam gazdasági hirportálokon hogy eladták a tóváros beépítettlen területét és 1326 lakást fognak építeni több ütemben. Valamint tervezett 3.sínpár építése plusz vasút állomás..hát izgalmassan és gyötrelmessen hangzik.

Azért írok ide ha valaki már több információval rendelkezik kérem ossza itt meg.

Ugyanis ez azt jelenti véleményem szerint hogy vége a nyugalomnak ha ilyenmértékű átalakuláson megy keresztül a környék az mindenféle negatív hatással lesz az itt élők életére ,gondolok itt a megnövekedett forgalom, embertömeg, felhígul a közösség akár bünözés növekedése. /persze tudom a jejlődés ....na igen, de végetér a gyerekek szabad bicajozása, kutyafuttatás vadregényes környezet.amiért sokan nagyon megkedveltük ezt a környéket az most hamarossan a multé lesz.köszönöm a lehetőséget és várom az esetleges hozzászólásokat.

Dóra1982 Creative Commons License 2020.09.16 0 0 922

Kedves Szülők. Referenciával továbbra is vállalok több éves tapasztalattal gyermekfelügyeletet a tóváros lakóparkban. Iskolába,óvodába,edzésre,különórára kísérést. Eléggé rugalmas vagyok. 👩‍👧‍👦👣🍼🧸

mogor.alexandra@gmail.com

pettinke Creative Commons License 2020.08.17 0 1 921

hú, ennyi minden minősítés egyszerre ....

 

buta volnék? hát nem tudom .. szerintem az a buta, aki nem tesz a problémái ellen, csak itt puffog egy fórumon, aminek semmi hatása nincs. nagyonis elviselem mások rossz tapasztalatait, csak szembe állítottam vele az enyéimet, azok nem ilyen negatívak. de ezek szerint ez is baj :-)

 

ja igen, és most látom, surmó is vagyok, mert szeretek itt lakni.

 

nagy örömmel tölt el, hogy sikerült találkoznom valakivel, aki egyetlen hozzászólás alapján le is káderez és megmondja rólam a frankót.

 

ennyi erővel a jövő heti ötöslottó nyerőszámokat is megírhatnád!

Előzmény: Ittlakóka (920)
Ittlakóka Creative Commons License 2020.08.16 -1 0 920

“érdekes, hogy pusztán azért képes voltál regisztrálni, hogy a legelső hozzászólásodban rögtön kéretlenül ide öntsd az epédet :-( “

 

Nos... aki létrehozta, az úgy fogalmazott, hogy érdekelné mások tapasztalata... Szóval nem értem a “kéretlen” szót. Én pedig leírtam a tapasztalatom. Úgyhogy ne okoskodjon itt, mert csak az derült ki ezzel, hogy Ön is buta és nem tud olvasni. Ha nem bírja elviselni mások rossz tapasztalatát, az nem engem minősít. Nem értem mi a baja? Örüljön ha szeret itt lakni. De ezzel engem igazolt most ;) súrmó lakók...

Előzmény: pettinke (918)
John Howard Creative Commons License 2020.08.11 0 0 919

"Épül a házunk már és alig várom, hogy elmehessek innen. Még 5 milliót se adnék itt egy lakásért. Nem, hogy 40-et..."

 

Ha felépül a házad, 5 milláért megveszem a lakásodat ott. Na jó, 6-ért. Áll az alku? ;-)

Előzmény: Ittlakóka (917)
pettinke Creative Commons License 2020.08.11 0 1 918

sajnálom, hogy a számos ház közül egy rosszban élsz.

 

egyáltalán nem bosszantó a lakópark, nyilván ahogy másutt, itt is vannak "surmó" alakok. valóban, ha a saját házadba költözöl, akkor nem kell senkivel érintkezned és magad nyírod a sövényt olyan gyorsan, ahogy akarod.

 

a kivitelezés hibáival egyetértek, annak idején egyes dolgokat kispóroltak, de ablak repedéssel én nem találkoztam.

autólopás és tároló feltörés sem gyakoribb mint egyebütt a városban.

a csőtörés is kivitelezési hibára vezethető vissza, és más házakban kampányszerűen kijavították, azóta nincs vele gond.

 

azt mondjuk nem értem, hogy számodra a közös képviselő nemének mi köze a szakértelméhez :-(

 

hangyákkal nem találkoztam, mármint a lakáson belül. a kertben nyilván sokan laknak, de nekik ez a dolguk, hogy ott legyenek.

 

sajnálatos, hogy a kertészeket drágállották a lakók, de ez szerintem sem a lakópark, sem a közös képviselő hibája. ja igen, a sövény hosszú, ráadásul az évek során magas és erős lett, nyilván nem 1 nap levágni.

amúgy ha nem tetszik a közös képviselő, meg a döntései (mint pl. cső javítás és kert) akkor miért nem váltjátok le?

 

a közös mélygarázs helyen tárolás sem baleset- sem tűzvédelem okból nem megengedett, másutt sem lehet "lomtárazni".

 

érdekes, hogy pusztán azért képes voltál regisztrálni, hogy a legelső hozzászólásodban rögtön kéretlenül ide öntsd az epédet :-( 

Előzmény: Ittlakóka (917)
Ittlakóka Creative Commons License 2020.08.03 -1 0 917

Én nagyon szívesen megosztom a sok éves tapasztalatom a lakóparkkal kapcsolatban. Ez egy roppant bosszantó,élhetetlen lakópark súrmó lakókkal. Az egy dolog, hogy szar kivitelezés, természetesen eltünt kivitelezőkkel, mert ez mindenhol így van, ilyen világot élünk. Folyamatosan süllyednek az épületek, az ablakok, falak repednek 5-6 év után is! Az autókat lopják, a tárolókat feltörik fényes nappal. Talán ez is mindenhol jellemző. Persze a kamerák semmit nem érnek. Viszont itt állandó a csőtörés. Annyira szar a vízrendszer. Megcsinálni nincs pénz. Amióta itt lakom kb. 30 csőtörés volt. A rozsdás víz folyik az autókra. Levakarni alig lehet. A szakik beetették a közösképviselővel, hogy teljesen nem lehet csöpögésmentesen megcsinálni. Ő meg elhitte. Mert egy buta nő. Én több lakóparkban laktam már, de sehol nem csöpögött állandóan a víz a garázsban. Arra van pénze a közösképviselőnek, hogy 50 tuját ültessen egy olyan helyre, ahol nincs öntözőrendszer. A hülye is tudja, hogy a bébi tuja kidöglik a napon öntözés nélkül.

Az egész lakópark hangyás! Évi egyszer permeteznek ellenük a ház körül, de ez is sejthető gondolom mindenkinek, hogy szart se ér. Benne vannak a falakban. Mindent kéne permetezni 1 éven át és akkor eltűnnének.

Évekkel ezelőtt volt klassz brigád itt, akik szépen gondozták a kerteket. Drágállották, pedig alacsony árakon dolgoztak. Most 2 emberke csinálja. Egy utcában 5 napig vágják csak a sövényt. Egy faluban nincs ennyi hangzavar. De ha valamit tárolni mersz a saját garázshelyeden, akkor már fenyegetnek. Persze a kocsi tisztítást nem fizetik ki neked.

Épül a házunk már és alig várom, hogy elmehessek innen. Még 5 milliót se adnék itt egy lakásért. Nem, hogy 40-et...

 

talicska88 Creative Commons License 2020.04.09 0 0 916

Ahogy már írták, sajnos csak Telekom szolgáltatt a lakóparkban.

Én is úgy tudtam ide "hozni" vezetékes internetet, hogy meglévőt átköltöztettem. Így is csak 60Mb/s sebeséget tud. Szerelővel beszéltem és mondták, hogy minden társasházba bejön az optikai kábel és a társasház belső hálózata is alkalmas a nagyobb internetre. Aktív ezközt kellen cserélnie a Telekomnak ami kezeli az optikai kábelt és elosztja az internetet a lakásokra. A szerelők is jelezték felfelé (1,5 éve többször is), de sajnos nem történik semmi...

Előzmény: Wolfy (914)
pettinke Creative Commons License 2019.04.12 0 0 915

csak Telekom van, ők annó leszerződtek az építtetővel, ezért sem a UPC sem a Digi nem jöhetnek be :-(

Előzmény: Wolfy (914)
Wolfy Creative Commons License 2019.04.07 0 0 914

Egy alberlet kapcsan nezelodtem a kornyekkel kapcsolatban. Az lehetseges, hogy semmilyen normalis vezetekes internet szolgaltatas nincs a lakoparkban? Legalabbis egy cimre rakeresve se az UPC, se a DIGI, se a Telekom oldalan nem irt elerheto szolgaltatast.

Dóra1982 Creative Commons License 2018.09.26 0 0 913

Kedves Szülők. Gyermekfelügyeletet vállalok a Tóváros lakóparkban. Van még pár óra szabad kapacitásom. Több éves tapasztalattal rendelkezem illetve rugalmas vagyok. Akár bölcsibe,oviba,suliba vagy különórára vitel-hozatal. Minden továbbit e-mailen. Lexi62@freemail.hu
Köszönöm figyelmüket. Szép napot!

csiziredony (X) 2018.06.12 0 0 912

Kedves Lakók!


Cégünk 1996. óta redőnyökkel, árnyékolástechnikával foglalkozik.

Vállaljuk redőny/roló/zsalúzia/napellenzők beszerelését valamint ablakcserét korrekt áron!

 

Ingyenes árajánlat, felmérés megrendelése az alábbi telefonszámon lehetséges:

Balázs Csizmadia: 06 70 362 4768

Facebook elérhetőség:
https://www.facebook.com/CsiziRedony/

Betty.Ford Creative Commons License 2018.05.26 0 0 911

Koszonom☺ Nagyon szep👌🏼

Előzmény: John Howard (909)
garazsadmin (X) 2018.02.24 0 0 910

Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com  

John Howard Creative Commons License 2018.01.18 0 0 909

Így igaz, a Hosszúréti-patak (más néven: Kő-ér) felduzzasztott vize alkot egymás mögött kis tavacskákat. A partjukon a 41-es villamos közlekedik. A magasból így néz ki. ;-)

Előzmény: Betty.Ford (908)
Betty.Ford Creative Commons License 2018.01.18 0 0 908

Igaz, h van ott egy szep kis to is?

mimyke Creative Commons License 2017.07.31 0 0 907

Sziasztok! 

 

Egy olyan szolgáltatást szeretnék ajánlani, amely már évi 9000 Ft-tól biztosítja ingóságaidat teljes körűen.  Amennyiben érdekel az ajánlat keress meg egy díjmentes tájékoztatóért. 

brigitta.grill@outlook.hu

samsung1 Creative Commons License 2017.07.07 0 0 906

Sziasztok

Kiadó lakást keresünk 2017.október 20-30 közötti költözéssel 

Fiatal 33-35 éves dolgozó nem dohányzó gyermektelen egészséges életmódot követő tiszta magára és környezetére igényes pár vagyunk.

Hosszútávra bérelnénk .

 

email: mmphotoguru@gmail.com

Lakásfelmérés Creative Commons License 2017.03.11 0 0 905

Kedves Tulajdonosok!

 

Első saját lakásom keresem, ezért szeretném a segítésüket kérni, hogy felmérhessem melyik lakópark mit kínál milyen költségekért cserébe. Más fórumokon is érdeklődtem az ott élőktől, hogy kicsit többet tudjak meg a lakások állapotáról és az ingatlankezelésekről,  milyen ott lakni. Szeretném tudni, hogy mi van a közös költségben? Szemét díj; biztosítás; a közös képviselő, könyvelő, takarító, kertész bére, közös helyiségek világítása, kamerák ktg-ge.

 

Ha valakinek van valami kimutatása,amit megosztana velem, annak nagyon megköszönném. Előre is köszönöm a segítséget

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.18 0 0 904

Kedves Lakástulajdonosok,

Lakóparkban 1,5- 2 szobás eladó lakást keresek (legalább 45 m2), lehetőség szerint garázzsal.

 

Előny: terasz, emeleti, légkondi.

 

Kérem jelezzen emailen vagy telefonon, ha van eladó lakása vagy információja ilyen jellegű eladó lakásról.

Köszönöm szépen!

F.Jefte
jefte1234@gmail.com
+36702959522

ÁgostonCsabi Creative Commons License 2016.09.04 0 0 903

Sziasztok, Kiadnám a Tóberek 8-ban lévő garázshelyem hosszú távra. Érd: 06205695293 Ágoston Csaba

Denes0113 Creative Commons License 2016.08.03 0 0 902

(nagy általánosságban) megérte-e ide költözni

- Mi béreljük de nem vennék itt lakást. A reptér és a vasút közel van ebből adódóan nyitott ablaknál adódnak zajok (éjszaka vonat is) nyáron, de függ attól is hogy merre van a kilátás a lakásódnak.

vagy azt, hogy milyen a közbiztonság a környéken

- Mi a feleségemmel szoktunk nagyokat sétálni a környéken de sötétedés után már nem engedném egyedül de amúgy nem vészes krönyék tényleg!

- egy spar van a környéken amit gyalog elérsz ha másrva vágysza akkor egy kicsit utazni kell.

- a Sport 11 viszont nagyon jó hogy itt van!

- tömegközlekedés is jó ( 187 busz, 41 villamos)

- a közösségre nem panaszkodom talán évente 3X ha van zavaró buli de számomra belefér amúgy csendes reggel nyolcig simán síri csend van (néha túlságosan is :)

Ha van kérdés szivesen válaszolok

 

üdv,

 

 

Előzmény: slyjoke (897)
Csillag0028 Creative Commons License 2016.06.17 0 0 901

Párommal együtt keresünk a Lakóparkban 1,5-2 szobás kiadó lakást hosszútávra gépesítve és bútorozottan havonta kb. 130000 Ft-ért (bérleti díj+rezsi együtt)

 

Mindketten dolgozunk, nem dohányzunk. 

 

 

Cs.András
speedystar3@freemail.hu

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.11 0 0 900

Kedves Lakástulajdonosok,

Lakóparkban 1-1,5 szobás kiadó lakást keresünk, ha lehetséges üres állapotban.

Párommal ketten költöznénk, gyermek nincs, állat nincs, nem dohányzunk, igényesek vagyunk, dolgozunk, hosszútávra tervezünk.
Mihamarabbi költözéssel. 

 

Kérünk szépen jelentkezést emailen vagy telefonon ha valakinek van információja kiadó lakásról:

Köszönjük szépen!  Szép napot kívánunk!

B.Bettina
babucsik.bettina@gmail.com
+36205125202

Dextro27 Creative Commons License 2015.07.28 0 0 899

Sziasztok!

 

Milyen ott lakni?

 

Gondolkodunk, hogy lehet vennénk ott egy lakást de sok rosszat hallani...

Milyen ott a lakóközösség?

Milyenek  a lakások?

 

üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!