Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Canon)objektív kifogástalan állapotban + dokkoló+ táska eladó
Sigma 18-35mm F1.8 ARTobjektív kifogástalan állapotban, se karc sem kopás nincs rajta! + adok hozzá egy dokkolót is + ajándékba adok hozzá egy kifogástalan CANON táslát (ami a képen látható ) (sn:52619273)
Átvehető, megtekinthető: Heves vármegye-,Hatvan, Gyöngyös Tel:0630/750-9837
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon EOS R6 Mark ii gépem, egy üdülés alkalmával használtam, 1300 expós, kifogástalan állapotban van minden szempontból, garanciális, dobozában minden tartozékával. Gy Sz 173021006062.
Használati nyomoktól teljesen mentes, újszerű állapotban eladó Canon 1 DX MARK II fényképezőgép 78.287 expoval. A váz működése kifogástalan, doboz, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő és töltőkábel is jár mellé.
Sn: 073012000029
Ár: 525.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon EOS R8 szettem a Canon RF 24-105 mm Is STM objektívvel, markolattal, tavaly novemberben vásároltam, 3000 expó került bele, bolti állapotú minden szempontból, garanciális, bónusz Cullmann fotóstáska. SN 093022003795, 4592002123
Ára: 577.000 Ft
Új Canon RF 100-400 mm Is objektívem, ajándékba kaptam, de nem használom ki, garanciális. SN 4912003333
Eladó a képeken látható Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art Canon EF csatlakozású objektívem. Újonnan vettem 579eft-ért, egyszer volt a gépen, csak kipróbáltam, így teljesen újnak mondanám. Még a réz érintkező sem karcolódott meg rajta :) Minden gyári tartozékkal:
-első, hátsó objektívsapka -gyöngyvászontok a hozzávaló pánttal -napellenző -leírás -doboz
Eladó Canon EF 50mm f/1.8 STM objektív napellenzővel. Használt, de jó állapotú, belül tiszta. S/M: 270530419*
Doboza nincs, de adok hozzá egy fordító gyűrűt, amivel reverse állásban lehet a gépre tenni makrózáshoz (de ekkor nincs elektromos kapcsolat a vázzal). A napellenzőre carbon-hatású matricát tettem, alatta nincs megrepedve vagy összekarcolva a felület, ez csupán design-elem. Ha nem kell a vevőnek, le tudom venni, de szerintem jól néz ki vele! A hátsó kupak is meg van, csak most nincs nálam, de pótolom. Pár napig Balatonbogláron vagyok.
25.000,- Ft. Az ár fix! A postázás megoldható a vevő költségére.
Eladóvá vált szép állapotú Sigma 24-70 mm f2.8 DG ArT stabilizátoros objektívem, hibátlanul működik, fotózásra használtam, pár használatból eredő nyom van a tubuson, de a lencséi hibátlanok. SN 5491669
Eladóvá vált szinte új Canon EOS R6 gépem, tavaly év végi vásárlás, garanciális, egy projektre volt vásárolva, hibátlan állapotban van minden szempontból, 4000 expós, dobozában minden tartozékával. SN: 143024001315
Váltás miatt eladó Canon EOS R10 fényképezőgépem RF-S 18-150mm 3.5-6.3 IS STM objektívvel (természetesen doboz, nyakpánt, töltő). A gépet 2023. áprilisban vásároltam az objektívvel együtt, szettben. 5 nappal ezelőtt szakember tisztította, szoftvert frissített, és kiolvasta az expo számot: 64968.
S/N: (21)12302000291
S/N: (21)2612006680
Vételár: 320.000 HUF
Érdeklődni privátban, lehetőleg személyes átvétellel, Tatabányán vagy előre egyeztetett helyszínen.
SIGMA APO 120-300mm F2.8EX IF Sn: 1001924A lencsék tiszták, karc-, gombamentesek. Az optika külsején a fotókon látható esztétikai hámlással, minden tartozékával, papírjával, dobozában. Ár: 200e Ft. ELKELT
SIGMA APO 180mm F3.5EX IF Macro Sn: 1010263A lencsék tiszták, karc-, gombamentesek. Az optika külsején a fotókon látható esztétikai hámlással és minden tartozékával, papírjával, dobozában. Ár: 80e Ft.
SIGMA 24-70mm F2.8EX DG DF Sn: 2004079A lencsék tiszták, karc-, gombamentesek. Az optika minden tartozékával, papírjával, dobozában.Ár: 70e Ft
SIGMA APO Tele converter 1.4x EX DG Tokjával és első-hátsó sapkájával.Ár:20e Ft.
SIGMA APO Tele converter 2x EX DG Tokjával és első-hátsó sapkával.Ár: 20e Ft. ELKELT
Kipróbálni és átvenni a XV. kerületben lehet előzetes egyeztetés után lehet.
Eladó Canon EF 50mm f/1.8 STM objektív napellenzővel. Használt, de jó állapotú, belül tiszta. S/M: 270530419*
Doboza nincs, de adok hozzá egy fordító gyűrűt, amivel reverse állásban lehet a gépre tenni makrózáshoz (de ekkor nincs elektromos kapcsolat a vázzal). A napellenzőre carbon-hatású matricát tettem, alatta nincs megrepedve vagy összekarcolva a felület, ez csupán design-elem. Ha nem kell a vevőnek, le tudom venni, de szerintem jól néz ki vele! A hátsó kupak is meg van, csak most nincs nálam, de pótolom. Pár napig Balatonbogláron vagyok.
25.000,- Ft. Az ár fix! A postázás megoldható a vevő költségére.