Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó a képeken is szereplő Canon 430ex ii vaki teljesen megkímélt, újszerű, bolti állapotban minden tartozékával és összes papírjával, számla, stb...garancia már nincsen.
Serial: C35592
Megtekinthető, elvihető Hajdúböszörményben illetve kérésre postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható.
Idén tavasszal használtan vásárolt Canon EF 24-70mm f/2.8 L II USM objektív kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható állapotban. Az objektív hibátlanul működik, gombamentes, két alig észrevehető karcolás van a frontlencsén, ami a képminőséget nem befolyásolja. Az objektív belsejében 2 porszem, szintén lefényképeztem.
Sr:2925000093
Az ár tartalmazza: Canon 24-70mm f/2.8 L II USM objektív Canon EW-88C napellenző Canon LP1224 szütyő Hoya Fusion Antistatic Protector 82mm szűrő
Magyar garanciás, teljesen hiba és karc-, sérülésmentes, minden tartozékával a dobozában (nyakpánt bontatlan, LCD-n GGS védőüveg kezdetektől), + jótállási jegy, számla.
4.611 db expo készült vele családi fotózások során, videózásra nem használtam.
A szett ára :399.950 Ft
Szériaszám váz:173022000012
Garancia érvényessége: 2027.09.26.
Személyesen megtekinthető, kipróbálható: Veszprémben, vagy környékén. Október 11.-én Budapesten is.
Kérésedre több fotót róla, vagy vele készülteket tudok küldeni. Megbeszélés esetén, alaposan, biztonságosan becsomagolva akár postázom is.
Kihasználatlanság miatt eladom szinte új Canon EOS R6 mark II gépem, párszor használtam családi fotózásra, tavaly decemberi Fotopluszos vásárlás, tehát még több mint 2 év garancia van rá, dobozában minden tartozékával. Sz 133021002345.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon RF 24-70 mm f2.8 mm L IS USM objektívem, keveset használtam, hibátlan állapotban van minden szempontból, még garanciás, dobozában minden tartozékával. S: 24005680.
Eladóvá vált vadonatúj, 0 expós Canon EOS R5 gépem a Canon RF 24-105 mm F4 Is L objektívvel, szeptember elején volt vásárolva, garanciális. 213674001558, 21433129000970. Ára: 1.535.000 Ft
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új, 1000 expó alatti Canon EOS R7, hibátlan állapotban vannak, garanciával. Sz 033032002480. Az objektív elkelt.
Közeleg a karácsony meglephetsz valakit vagy magadat egy nagyon szép állapotú, Canon Eos R6 fényképezőgéppel. Másodgépnek használt 99%ban stúdióban. Aksival, töltövel, nyakpántal. dobozzal.
Első tulaj vigyázva, stúdió munkára használva. Száraz pormentes helyen tárolva.
Közeleg a karácsony meglephetsz valakit vagy magadat egy nagyon szép állapotú, Canon Eos R6 fényképezőgéppel. Másodgépnek használt 99%ban stúdióban. Aksival, töltövel, nyakpántal. dobozzal.
Első tulaj vigyázva, stúdió munkára használva. Száraz pormentes helyen tárolva.
Ha már van gépvázad akkor itt egy csodálatos portré objektív is. Canon Ef 85mm 1,2 L II USM Objektív. Dobozzal,puha tokkal, napellenzövel. Stúdió munkára használva. Száraz pormentes helyen tárolva.
Sziasztok, eladó Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM objektívem, hibátlan, gomba-, por és karcmentes állapotban. Gyári dobozában, papírjaival, első-hátsó sapkával. Mo-n újonnan vásároltam, más rendszerre való váltás miatt lett eladó (emiatt már egy ideje nincs is használatban). 54.000 Ft. Sn.: 392201647-2
Személyes átvétel Szombathelyen (és környékén; esetenként Győr). Csomagküldés megoldható (GLS, Foxpost) vevő terhére.
Érdeklődni e-mailben lehet, cím az adatlapomon megtalálható.
Kihasználatlanság miatt megválnék Canon RF 24-105 mm F4 IS L USM objektívemtől, egy szettből van, keveset használtam, hibátlan állapotú. Gy sz: 6603000567. 380.000 Ft
5D ll-höz van jelenleg egy stabis Tamron 70-300 obim, amit szeretek, de mostanában többet fotózok távoli dolgokat 300mm közelében. Ez itt eléggé életlen már hiába rekeszelem. Hasonló árfekvésben milyen alternatívát ajánlanátok, lehetőleg stabisat?
*** Bontatlan, Új *** Canon BP110 fotós hátizsák bolti ár alatt. Belső elválasztók, esővédő. Kapacitás: DSLR vagy rendszerkamera, 2 objektív, vaku és kiegészítők számára.
Canon EOS M50 Mark II + EF-M 15-45mm + 55-200mm + EF-EFM adapter + EF 50mm + 3db akkumulátor eladó kihasználatlansága miatt. Hozzávetőleg 15e expó van benne, a szekrényben pihen sajnos csak. Egyben 300.000Ft, de szívesen szedem őket külön is.