Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sigma DC 50-150 mm 1:2.8 DC HSM újszerű, hibátlan, nagy fényerejű teleobjektív napellenzőjével, valamint első és hátsó sapkájával 130 ezer forintért Budapesten.
Canon EOS M200 újszerű, hibátlan fényképező gyári dobozában. Tartozékok: akku, töltő, nyakpánt, vázsapka. 120 ezer forintért Budapesten. Igény esetén 30 ezerért egy Canon EF-M 15-45 Is STM obit is tudok adni. Illetve 10 ezerért EF-EOS M adapter amivel bármilyen más Canon bajonettes objektív rátehető.
Eladó sorba került 500 f/4,5 objektívem, jól működik, de használati nyomok vannak rajta. helyileg Szekszárdon, irányár: 400000.- telefon. 06 20 9 355 775
Sziasztok.Szeretném ha beáraznátok,jelenlegi használt áron,eladó sorba kerülés miatt1 Canon 6D váz ( 2013) + töltő+1 Canon akku (2013) +1 utángyártott akku ( 2014)+2 utángyártott akku(2017)1 Meike távkioldó1 Canon 24-105/F4 L IS USM (2013) pontos fókusz1 Hoya HD 77 mm UV szűrő ( kezdettől az objektíven volt.Az eszközöket Magyarországonvásároltam mint első tulajdonos.A váz kijelző kezdettől fogva védőfóliával ellátott,használati nyomoktól mentes,expozíció szám10.000 alatt.Objektív használati nyomok nélkül megkíméltállapotban.Ezektől az eszközöktől igy egyben kompletten szeretnék majd megválni1 Canon 16-35/F4 L IS USM (használtan vásároltam 2024-ben) Szintén megkimélt állapotban,pontos fókusz.Eredeti Magyarországi vásárlási számlákkal rendelkezem.
Eladó szeretett objektívem, kihasználatlanság miatt, első és hátsó sapkával, napellenzővel. A képen lefotóztam egy nagyon apró karcot a lencsén, ez a képalkotást egyáltalán nem befolyásolja. Megtekinteni és kipróbálni Budapesten vagy Debrecenben lehet, postázni nem szeretném.
Újszerű állapotban, 13 ezer expoval eladó egy Canon R milc fényképezőgép. A váz működése kifogástalan, doboz, markolat, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő és töltőkábel is jár mellé.
Sn: 181026000177 Ár: 285.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is működhet.
Eladó egy CANON EOS 700D digitális tükörreflexes (18 mpx, DSLR) fényképezőgép. 093031008464 Kihajtható érintőképernyős kijelzővel. Az érintőképernyőn rajt a gyári fólia. (20.000 expo, tökéletes működés) Betekintő gumi hiányzik, minimális használati jelek, kisebb kopások, karcok, nem jelentősek, semmit nem befolyásolnak természetesen.
CANON EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM objektív – Hibátlan 03109615 CANON EF-S 18-55mm IS objektív – Hibátlan 3411020370
Eladó a fotón látható Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USM objektív. Új állapotú, gyári csomagolásban, tartozékaival. Személyes átvételt javaslok de utalást követően küldeni is tudom. 680e.
Eladó Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 IS zoom objektív, kiegészítőkkel. Tartozékai: JJC fényellenző, első és hátsó sapka. Az ezüst dekorcsíkból hiányzik egy kis darab, valamint picit lötyög az objektív eleje és a zoom függőleges helyzetben rázásra ki- ill. betekeredik, de ezek a képalkotást nem befolyásolják. SN: 836252458*
Ára: 45.000,- Ft. Kaposváron van. A postázás megoldható a vevő költségére és felelőségére, de csak előre utalás után!
Eladó Canon EOS szett: 750D váz után-gyártott markolattal és EF-S 18-135mm IS objektívvel, dobozokkal és kiegészítőkkel. Az első kettő kiváló állapotban van, az objektívnek picit lötyög az eleje és a zoom függőleges helyzetben rázásra ki- ill. betekeredik, de ez a képalkotást nem befolyásolja. SN: váz 28307200558*, (a markolaton nem találtam), objektív 836252458*
Eladó 9 éve használt, de a Camera Kft. által bevizsgált és átnézett Canon EF 70-200mm / 2.8 L IS USM mark II-es és Canon EF 100-400mm / 4.5-5.6 L IS USM objektívem. Az utóbbit én is használtan vettem. Mind a két objektíven Yoma UV szűrő található. A 70-200-hoz megvan az eredeti doboza is.
70-200: 150.000 Ft (az elvégzett munka leírása: Külső tisztítás amennyire lehetett. Szűrő leszedés. Hátsó sapka törött. MF gyűrű nem mindig működik. Ezt csak komplett AF motor/zoom mechanikával együtt lehet cserélni. Képminőség nem megfelelő, lencserendszer kalibrálást igényel az optika. Bajonet tömítő gumi szakadt.)
100-400: 200.000 Ft (az elvégzett munka leírása: Külső tisztítás amennyire lehetett. Zoomolás közben a képstabilizátor zizeg, remeg. Az optika kifutott tipús, alkatrész már nem rendelhető hozzá.)
Eladó 9 éve használt, de a Camera Kft. által bevizsgált és átnézett Canon EF 70-200mm / 2.8 L IS USM mark II-es és Canon EF 100-400mm / 4.5-5.6 L IS USM objektívem. Az utóbbit én is használtan vettem. Mind a két objektíven Yoma UV szűrő található. A 70-200-hoz megvan az eredeti doboza is.
70-200: 150.000 Ft (az elvégzett munka leírása: Külső tisztítás amennyire lehetett. Szűrő leszedés. Hátsó sapka törött. MF gyűrű nem mindig működik. Ezt csak komplett AF motor/zoom mechanikával együtt lehet cserélni. Képminőség nem megfelelő, lencserendszer kalibrálást igényel az optika. Bajonet tömítő gumi szakadt.)
100-400: 200.000 Ft (az elvégzett munka leírása: Külső tisztítás amennyire lehetett. Zoomolás közben a képstabilizátor zizeg, remeg. Az optika kifutott tipus, alkatrész már nem rendelhető hozzá.)
Eladó Canon EOS szett: 750D váz után-gyártott markolattal és EF-S 18-135mm IS objektívvel, dobozokkal és kiegészítőkkel. Az első kettő kiváló állapotban van, az objektívnek picit lötyög az eleje és a zoom függőleges helyzetben rázásra ki- ill. betekeredik, de ez a képalkotást nem befolyásolja. SN: váz 28307200558*, (a markolaton nem találtam), objektív 836252458*
A szett ára: 120.000,- Ft. Kaposváron van. A postázás megoldható a vevő költségére és felelőségére, de csak előre utalás után! (Külön a váz markolattal együtt 82 eFt., az objektív pedig 43 eFt.)
A gép tartozékai: - 3 db akkumulátor (egy eredeti és kettő után-gyártott) - Eredeti egyes és egy Batmax kettős töltő (mindegyik hálózati csatlakozóval) - USB-kábel - Vázsapka és szemkagyló - Nyakpánt - Dobozok (egy kisebb és egy nagyobb)