Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Canon EOS szett: 750D váz után-gyártott markolattal és EF-S 18-135mm IS objektívvel, dobozokkal és kiegészítőkkel. Az első kettő kiváló állapotban van, az objektívnek picit lötyög az eleje és a zoom függőleges helyzetben rázásra ki- ill. betekeredik, de ez a képalkotást nem befolyásolja.
SN: váz 28307200558*, (a markolaton nem találtam), objektív 836252458*
A szett ára: 130.000,- Ft. Kaposváron van. A postázás megoldható a vevő költségére és felelőségére, de csak előre utalás után! (Külön a váz + markolat 90eFt., az objektív pedig 50eFt.)
A gép tartozékai: - 3 db akkumulátor (egy eredeti és kettő után-gyártott) - Eredeti egyes és egy Batmax kettős töltő (mindegyik hálózati csatlakozóval) - USB-kábel - Vázsapka és szemkagyló - Nyakpánt - Dobozok (egy kisebb és egy nagyobb)
Ttartisan 11mm f/2.8 halszemobjektív (Canon RF, Full Frame) újszerű
Eladó Ttartisan 11mm f/2.8 Fisheye Canon RF Full Frame objektív. Az objektív kb. 3 alkalommal volt használva, gyakorlatilag újszerű, kifogástalan állapotban, karcmentes. Kihasználatlanság miatt adom el. Főbb adatok: Manuális fókusz Full Frame fisheye látószög Canon RF bajonett Egyéb információk: Garancia: 2026.12.30-ig Sorozatszám: 70191137775 Foxposttal tudom küldeni a vevő terhére előreutalás után. Személyesen: Körmend, Szombathely, Veszprém.
Előnyben részesítem az üzenetváltást, de itt is elérsz tel: +36304786522
Eladó egy Canon 5D mark III full frame váz 150 000 130 000.-Ft-ért.
Első tulajdonos vagyok, doboza, tartozékai megvannak, akku töltő nincs. Rendszeresen karbantartott, profi szenzor tisztítás óta nem használtam, és az expo is frissen kiolvasva (183.081), gumik nem lógnak, hibátlan a működése.
2 utángyártott akksit (egy újat és egy régit)
1-1db 32-es SD és CF kártyát (Sandisk) adok hozzá.
16.304 expoval eladó egy Canon 6D MARK II fényképezőgép újszerű állapotban. A váz működése kifogástalan, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő és töltőkábel is jár mellé.
Sn: 063051009215 Ár: 255.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is működhet.
A továbbiakban is eladó szeretett Canon EOS R5 fényképezőgépem, gyári markolattal, R5 MK II-re váltás miatt.
Hibátlan, összes tartozékkal, eredeti dobozzal, kábellel, papírral, nyakpánttal, töltővel. Tökéletesen működik, megbízható, professzionális, strapás váz, soha nem okozott csalódást.
A vázra 2026. szeptemberig GARANCIA van!
Külön-külön is megvehető a váz és markolat, de egyben, a gyári Canon BG-R10 markolattal szívesebben adnám!
Vigyáztam rá, a kijelzők az első perctől Smallrig üveggel védettek, de óhatatlan, néhány használati nyom, kopás észlelhető így is a vázon. Adok hozzá 4 akksit, így a gyárival együtt (5 akksival) szinte a végtelenségig fotózhatsz, lemerülni nem fogsz! Patona USB-c-n tölthető akksik!
(külön a váz 699.000 Ft - 3 akksival, a markolat 49.000 Ft - 2 akksival)
Komoly érdeklődés esetén személyesen Miskolcon, Szerencsen megtekinthető, alkalmanként Budapesten is kipróbálható, elvihető. Postázni is postázom, de csak előre utalás esetén! Telefonszám, e-mail a profil adatlapomon.
Doboz tartalma: - Canon EOS R5 MILC fényképezőváz - Canon LP-E6NH gyári akku - 2 db utángyártott Patona LP-E6N akkuk
ELADÓ a képen látható Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív minden tartozékával
Hibátlan működés (IS szinte alig volt használva), por, gomba és karcmentes állapotba. Porvédő gyűrű ép, szakadás mentes. Végig NiSi filter védte, amit adok hozzá ajándékba, szintén dobozával együtt.
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM 545 000 Ft
Makulátlan állapot, hibátlan, karc-, gomba- és egyéb sérülésektől mentes. 2023-as vásárlás újonnan, kétszer használtam, pont azért, mert kímélni akartam. 2 kupak, napellenző, vászontáska megvan hozzá. Kipróbálható Budapesten, postázást nem vállalok. Kérésre szívesen küldök még fotókat az objektívről. Szériaszám: 2064000226. Az emailcímem publikus.