Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Üdv, más cuccért beszámításra felajánlották ezt a Canon készletet. Minden tétel karcmentes, tiszta. Szériaszámokkal még nem tudok szolgálni. Be tudnátok lőni az értékét?
Canon 70D, ismeretlen expószám
Canon EF 50/1,8
Canon EF-S 18-55/3.5-5.6
Canon EF 75-300/4-5.6
Tamron SP 17-50/2.8
Canon EF-S 17-85/4-5.6, AF nem működik
Közgyűrűsor, táska, pár szűrő, 2 akksi
Nehéz ezeket eladni? Pentaxosként nem akarnám sokáig parkoltatni.
Eladóvá vált vadonatúj Canon EOS R8 szettem a Canon RF 50 mm f1.8 objektívvel, plusz vadonatúj Canon akksival, fotóstáskával, a gép és objektív is 0 expós, garanciális dobozában minden tartozékával. Gy Sz 323022004835.
Igény esetén EF/RF adaptert tudok hozzá adni! EOS RP vagy R esetleg R6 csere érdekel!
Személyesen szeretnéd megvásárolni? Pilisvörösváron szinte bármikor (egyeztetett időpontban) tudunk találkozni, vagy ritkábban Budapesten is (jellemzően a Bécsi út környékén).
Foxpost automatán keresztül, vagy GLS futártól vennéd át, az számodra kényelmesebb? Utalást követően alaposan becsomagolom, és szinte azonnal küldöm is Neked!
Sajnos ezt a terméket nem tudom félretenni, de ha te biztosan megvásárolnád, akkor kérlek, utald el a vételárát és egyeztessünk az átvételről!
Eladóvá vált szinte új Canon EOS R6 gépem, tavaly év végi vásárlás, garanciális, egy projektre volt vásárolva, hibátlan állapotban van minden szempontból, 4000 expós, dobozában minden tartozékával. SN: 143024001315
Sigma TC-2001 Tele Converter 2x újszerű, hibátlan telekonverter gyári dobozában, gyöngyvászon tokjával, valamint első és hátsó sapkájával 70 ezer forintért Budapesten.
Eladóvá vált szinte új, keveset használt Canon RF 50 mm f1.2 objektívem, hihetetlen éles képekre képes, de mivel nagyon ritkán használom a zoom mellett, inkább eladom, hibátlan állapotban, dobozában minden tartozékával, garanciális. SN: 88701940
Eladó egy komplett fotósfelszerelés. Keveset használtam összességében, mind nagyon megvigyázott darab, és most családalapítás és házvásárlás miatt meg kell válnom tőlük.
A legtöbb darab dobozában, minden tartozékával együtt van, néhány tételhez (általában amiket már én is használtan vettem) nincs doboz, kisebb tételekhez számla sem.
Canon EOS R váz <13000 expó, számla, doboz - S/N083023004459 - 299 990 Ft
Canon EF-EOS R control ring objektívadapter, számla, doboz - S/N210812002826 - 64 990 Ft