Kevés olivára dobom a hust, ráöntök bort, lefedem párolódni a borban és saját levében, mikor már majdnem megsült, de még nem, akkor ráöntök egy halom ledarált fok- és vöröshagymát, amit elötte elkeverek a borssal és sóval...
Átforgatom benne, mire a hagyma megpirul, a hus is kész... Ennyi idő alatt pont kisül a krumpli... Ilyenkor kisebb kockákra vágom és simán beledobom az olajba.
brassói?a hús része tényleg nem macerás,de krimplitfőzni,hámozni,darabolni,pirítani már nem tűnik olyan egyszerűnek. vagy nem? esetleg egyszerűbb,gyors brassói?
makeup
bátor? inkább tájékozatlan, topiknyitás téren.
amúgy ez miért bátorság? ha nem magy a topok, elsüllyed. és akkor mivan? ez olyan ciki?
amúgy régota érdekelnek az ilyen kaják. egy edénybe,kevés féle alapanyag és mégis különleges kaja. tehát nem rántottleves(ami ugyan nagyon finom,sőt olcsó)
Örömmel látom, hogy sok oldalú vagy és elég bátor is ahhoz, hogy több topicot is megnyis. De az elszomorít, hogy a hozzászolások nem éppen biztatóak. TEHÁT HAJRÁ MINDENKI LÁSSUK HÁT AZ EGYSZERŰ ÉS FINOM MINDENFÉLÉT.Majd én is megerőltetem magam.