Keresés

Részletes keresés

rlytl Creative Commons License 2004.11.13 0 0 17
én meg sokáig olyat nem hallottam, hogy borsó nélkül is brassói a brassói :-))
Előzmény: papri (15)
Trompipi Creative Commons License 2004.11.13 0 0 16
Igen, nálunk is, de hagymát és pirospaprikát nem teszünk bele (fokhagymát igen)!
Előzmény: papri (15)
papri Creative Commons License 2004.11.13 0 0 15

a nagykönyv szeint,batonokra vágott főttkrumplit,kell pirítani.

z.borsósat még nem hallottam,valaki pörialappal indítja,felénk szalonna is van benne

Előzmény: Trompipi (13)
Vegetable Creative Commons License 2004.11.13 0 0 14
Nálunk is sütik, nem piritják :-)
Előzmény: Trompipi (13)
Trompipi Creative Commons License 2004.11.13 0 0 13

Sziasztok,

mifelénk a brassóiba zöldborsót is tesznek és a krumplit megsütik, nem pirítják. Így is isteni!!!!

Vegetable Creative Commons License 2004.11.13 0 0 12
De morci vagy ma Tamás :-)
Előzmény: TTAMAS (11)
TTAMAS Creative Commons License 2004.11.13 0 0 11

ezek a legek mind egy ételre vonatkoznak.

egyszerü olcsó különleges

 

Tehénlepény.

 

Egyszerű: igen

Olcsó: de még mennyire

Különleges: sőt, extrém

 

Egyél tehénlepényt! Százmilliárd légy nem tévedhet! :))

 

(Mielőtt nekem ajánlanád: Én nem vagyok lusta átnézni a szomszéd topicokat egy-két jó ötletért.)

Előzmény: papri (2)
Vegetable Creative Commons License 2004.11.12 0 0 10

Kevés olivára dobom a hust, ráöntök bort, lefedem párolódni a borban és saját levében, mikor már majdnem megsült, de még nem, akkor ráöntök egy halom ledarált fok- és vöröshagymát, amit elötte elkeverek a borssal és sóval...

Átforgatom benne, mire a hagyma megpirul, a hus is kész... Ennyi idő alatt pont kisül a krumpli... Ilyenkor kisebb kockákra vágom és simán beledobom az olajba.

Előzmény: papri (9)
papri Creative Commons License 2004.11.12 0 0 9
na.  avillámot írjad le légyszi
Előzmény: Vegetable (8)
Vegetable Creative Commons License 2004.11.12 0 0 8
Kétféle képpen csinálom: ahogy anyu szokta, és egy egyszerüsitett és villámgyors megoldással...
Előzmény: papri (7)
papri Creative Commons License 2004.11.12 0 0 7

klasszikus módon készíted?

amúgy a macerásság szerintem relatív. kinek mennyi ideje van,szeret-e mosogatni,mekkora a konyhája.

Előzmény: Vegetable (6)
Vegetable Creative Commons License 2004.11.11 0 0 6
Nekem nem macerás :)
Előzmény: papri (5)
papri Creative Commons License 2004.11.11 0 0 5

brassói?a hús része tényleg nem macerás,de krimplitfőzni,hámozni,darabolni,pirítani már nem tűnik olyan egyszerűnek. vagy nem? esetleg egyszerűbb,gyors brassói?

 

makeup

bátor? inkább tájékozatlan, topiknyitás téren.

amúgy ez miért bátorság? ha nem magy a topok, elsüllyed. és akkor mivan? ez olyan ciki?

amúgy régota érdekelnek az ilyen kaják. egy edénybe,kevés féle alapanyag és mégis különleges kaja. tehát nem rántottleves(ami ugyan nagyon finom,sőt olcsó)

Előzmény: makeup (3)
Vegetable Creative Commons License 2004.11.11 0 0 4
Brassói
makeup Creative Commons License 2004.11.11 0 0 3
 Örömmel látom, hogy sok oldalú vagy és elég bátor is ahhoz, hogy több topicot is megnyis. De az elszomorít, hogy a hozzászolások nem éppen biztatóak. TEHÁT HAJRÁ MINDENKI LÁSSUK HÁT AZ EGYSZERŰ ÉS FINOM MINDENFÉLÉT.Majd én is megerőltetem magam.
Előzmény: papri (2)
papri Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2

ezek a legek mind egy ételre vonatkoznak.

egyszerü olcsó különleges

 

rlytl Creative Commons License 2004.11.07 0 0 1

rossebnek van kedve végignézni őket - ha sietsz, nyitsz egy újat

legbüdösebb a kimcsi (tudatos álom topikban leírtam, most nincs kedvem:-)

legegyszerűbb a kölesleves 2ek köles 2ek vegamix 1 ek ghí 1 ek kukoricaliszt, vmi nöényt még megtép főz megesz

legjobb a birkahúsos momo,

Előzmény: Shalina (0)
Shalina Creative Commons License 2004.11.07 0 0 0

Leginkább 0 olyan receptet tudok elképzelni, amit még nem írtak meg a szomszéd topikokban.  :o)

 

Shal

Előzmény: papri (-)
papri Creative Commons License 2004.11.07 0 0 topiknyitó

legolcsóbb, legegyszerübben elkészíthető(kevés edényben), legfinomabb,legkülönlegesebb ételek. van ilyen?

ha van akkor hajrá! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!