Keresés

Részletes keresés

szobacirkalo Creative Commons License 2011.04.22 0 0 44

Hello!

Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy GPZ400R 86-es nijám és az lenne a kérdésem hogy az első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell? Köszönöm a segítséget.

luigi5 Creative Commons License 2011.04.05 0 0 43

hello!

az lenne a kérdésem hogy nekem van egy ZX7R 92-es nijám és az lenne a kérdésem hogy az első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell? és még az hogy van egy persely a telóba olyat honnan lehet szerezni és mennyiért? vaálaszokat előre is köszönöm. széles utat!

Daty Creative Commons License 2005.11.12 0 0 42
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9131358
Peti00077 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 41

Sziasztok

Megalkult az Africa Twin klub

Forumunk címe http://www.torzsasztal.hu/Article/showArticle?t=9124610

Várunk minden Africa Twin tulajdonost.

Üdv Péter

Africa Twin klub

mex86 Creative Commons License 2004.12.12 0 0 40
kövi mocinak meg ZX7et vagy ZX6ot szánok úgyhgoy nem tettem le a zőccségekről ám!
két éven belül meglesz rá a keret ha így folytatódnak a dolgaim.
mex86 Creative Commons License 2004.12.12 0 0 39
na újra itt.
vettem mocit, nem ZXR lett.
500ért lett egy RF600 amiben szól v.mi csapágy meg vez.lánc cserés de esztétikailag meg futóművileg meg nagyon jó. 650ről alkudtuk le mert a srác akitől lett nem is értett hozzá, a hangot se hallotta /legalábbis ezt mondta, de ha tudott a gondról nagyon jó szinész/. Felhívtuk a Motorrad szervizt, és a várható javítási költséget lealkudtuk az árból így 150e-el olcsóbban hoztuk el és lehet hogy nem is hajtókarcsapágyas mert 28e km van benne ami nagyon úgy tűnik hogy valós ez az adat. Mindegy, maradt 200e-em a felkészítésére tavaszra amiből remélem sikerül minden motorikus problémát orvosolni. A gumik meg a láncszett pedig minimum 1 szezont még kibír rajta úgyhogy csak a motorját kell rendbetenni.
ZXR-t meg nem találtam azért nem is néztünk de néztünk még egy FZR1000et 94eset 650ért, esztétikailag olyan is volt, meg hidegen zörgött rajta minden + utcán tárolták úgyhogy az hamar stornozva lett. Ja, és 5 perc melegítés után kinyomott magából fél liter vizet, lehet hogy szétfagyott az utcán és kinyomta a fagydugót úgyhogy pöpec állapotban volt.... ja és volt rajta egy verseny K&RJ dob olyan hangos volt hogy az max versenypályára való szvsz.
Ne kövezzetek meg hogy nem ZXR lett, pedig nagyon jó lett volna de jobb volt így venni hogy maradt még pénzem rendbetenni míg ZXRnél valszeg nem maradt volna egy fityingem se.
BirdZX7R Creative Commons License 2004.12.06 0 0 38

Ezért mondtam azt, hogy a pénz az más kérdés. De az azért nem lett volna egyszerű, hogy két gépet veszel és blokkal variálsz ide-oda. Annyival nem kerülne többe egy normál gép!

Most néztem a neten németországi kawa találkozó képeit. Na oda érdemes lenne kimotorozni jövőre. Rengeteg zöldség egy helyen :))

Kawabiker Creative Commons License 2004.12.03 0 0 37
Én se "szeretek" bajlodni,de ha erre telik...
Viszont ezt a 2db 94est megvenni(törött+beállt blokk) megérné szerintem.
Kár hogy lecsusztam rola...(azért a 89es se rossz)
Csak ugye tuningolni nemnagyon lehet a 89-90es blokkot és még zx9r blokk-hengersor
se fér bele a segédváz miatt.

Május1 -t viszont gözerökkel várom,számolom a napokat :)))))
BirdZX7R Creative Commons License 2004.12.03 0 0 36

Max! A törött gépekkel az a baj, hogy nem mindenki szeret velük bajlódni, pl. én sem. Persze anyagilag más a téma, de hát ez van.

Ja május 1-je jó lesz, de lesznek még más őrületes  gépek is, de azok még tárgyalás alatt vannak. Remélem, hogy összejön.

Kawabiker Creative Commons License 2004.12.02 0 0 35
Mex mi a pálya?

Ma kináltak nekem egy papirok nélküli 94est törötten(telo is behajlott elég rendesen),
de a lényeg szinte ingyen!
Láttam asszem trader vagy használtautoban párapja egy 94est motorhibásat szétszedve 550irányáron.
Ha lebirnád azt alkudni ócsora,és van tehetséged vagy ismerösöd a közelbe,akkor
2blokk szét-össze,és a törött alkatrészeivel lesz egy fasza géped.
Lesz csomo cuccod amit eladsz és még olcsobban is jösz ki(karbi,váltorész,stb)
LAndon hirdetnek egy 95öst igaz nem zödd,de egész olcso.

Ha valakit érdekel ez a törött megadom a telszámát a csávonak.

Bird:jövöév május1? olvastam a landon a fantasztikushirt amit irtál,menni kell szerintem
is az tuti!Csak legyen addig jároképes mocim.

Apropo minap trefin dumáltam egy sráccal,akivel van sok közös ismersöm
nekem és a srácnak,a lényeg hogy van közelbe egy zxr és az ex tulajt is látásbol
ismerem.
Meg dumáltam egy másik sráccal trefin akivel szintén van közös ismerösöm és
majdnem ott lakik helyileg ahol bird,de neki 6os van.(bird:töled "eggyel" pestfele)

gsxr klubhoz hasonloan lehetne már zxr zx-r klub,vagy tali,vagy valami :)

mex86 Creative Commons License 2004.11.28 0 0 34
RR-t nem akarok. az nekem már túl sportos lenne meg jobb a 2 ülés, és az szvsz inkább pályára való.
Egyelőre 730am van és még nincs kezemben az összes ebből sem, mert családban van kölcsönadva, így még függőben van 100e, tehát most csak 630al tudok rendelkezni hiába van 730am.
Majd ha már visszakaptam akkor megyek el a sráchoz, addig meg úgyse használja már idén.
Úgyhogy még 1-2 hónap, addig még úgyis gyűlik money, kb egy 70-80ra számítók még január közepéig és akkor fogok lépni az ügyben kb-ra meg addigra remélem visszakapom a 100amat is.
Egyébként gondolkodtam hogy elmegyek és lefoglalom de minek addig. Ha sokat járok a nyakára még a végén felsrófolja az árat. Azt meg nem akarom. Max 780at akarok adni érte, a többi úgyis kell arra hoyg a nevemen legyen meg még szezonkezdetre kell mindenképp ruha is tehát többet nemigen fogok tudni ráfordítani. Akkor szopom be ha nem lesz teljesen szezonkész és költenem kell még rá v.mennyit. Pedig használtnál ennek marha nagy esélye van. Na mindegy, addig is marad a nélkülözés meg a gürizés de a cél érdekében mindent...
Előzmény: Kawabiker (33)
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.27 0 0 33
mex:amit irtam 92es 1üléses azt nemnézed meg?vagy amit te néztél és küldtél rola
képet azzal mi van?

mex86 Creative Commons License 2004.11.27 0 0 32
erre az olaszból hozottra gondoltam.
De hirdetnek még egy pirosat is azt is v.mi kereskedő 895ért, de az se tűnik túl gyárinak.
Az a gáz hogy 8k körül tudok csak maxra szánni rá úgyhogy csak 92körülin gondolkodhatok, de nem baj, porszívócső RULEZ!!!
BirdZX7R Creative Commons License 2004.11.25 0 0 31
Ja, láttam. Az adatnál igen érdekes a lóerő. De a gépeket vásárlás előtt nagyon át kell nézni, mert "divat" átverni a másikat Mo-on. Sajna ez van. Nem véletlen az a dolog, hogy nem szabad hinni senkinek sem, csak a saját szemednek.
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.25 0 0 30
Az még nem gond ha necces,csak legyen fele áron!
Ugye ez is necces,de legalább olcso volt :))))
Bird:gondolom szerinted is gondolom nem viccböl nincs 89es idom és lengövila a piroson :)
Láttad a használtauto.hu n is azt az 1ülésest? igaz a "tiinta" ott is jol fogott,mert 110Kw van irva és sose lesz annyi egy zxr750r,de képre nagyon pöpec.

BirdZX7R Creative Commons License 2004.11.25 0 0 29

Na megnéztem azokat a képeket. Hááát az olaszos gép szerintem necces. Hátsó idom, tank, oldalidom háááát.

Élőben kell megnézni a gépeket és akkor lehet biztosra (?) menni.

Kawabiker Creative Commons License 2004.11.25 0 0 28
motorpiacon van 2 olaszbol hozott gép,egyik 90es,másik 94es ha jol emléxem(pedig elöbb néztem),ami feltünt hogy a 94es váza nagyon csillog,és a fényezés se gyári.
Lehet polirozott váz és estek vele? :D
a 90es meg nagyon drága szerintem 6k alatt nemadja.
Én a hasznaltauto.hu n lesném meg azt az 1ülésest,meg van ott picit többért egy 2üléses is( J2 es).
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.25 0 0 27
mex:nemtalálom ezt a fiatal zx7 -t
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.25 0 0 26
Vónni vóóóót,csak lé nemvolt :(

Legolcsobb zöld egy lepuszult J1 es volt 550ért persze picit fiatalabbnak hirdetve :)
Volt egy nagyon pöpec H2 ugye ez is még a "gpx blokkos" 90es évjárat az 700körül
volt,de belegondolva lehet megérte volna mert tipp topp gép.
Hirdetnek most 800ért egy K -t,képen pöpec,kitudja milyen a blokk,meg a futomü.
Meg láttam molst hirdetve 550ért egy fötengelyes hibás,szétszedett 94 vagy 93ast,de
arrol nemtudok semmit.
Ennyi pénzért még gpx se nagyon volt,meg 1000RX se.
Ragasztok rá ducati matricát és már mehetek is csajozni a balcsira :))))
BirdZX7R Creative Commons License 2004.11.25 0 0 25

Az elég ütős ár azért a gépért. Ha okés akkor rá kell mászni. Bár nekem olcsónak tűnik, de tudja fene.

Mad! O'szt ződbe nem vót? :)))

mex86 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 24

kössz  az újabb  megnyugtatást.

Már totálra meg vagyok győződve róla hogy nem fog hama szétesni ha megkíméltet sikerül venni, és én is vigyázok rá.

Talán sikerül is.

Motorpiacon árulnak most 98as ZX7et 895ért. Nem kicsit megéri bár nem derül ki a hirdetésből hogy rendszámos-e már. De akkor is megérné.

Előzmény: BirdZX7R (23)
BirdZX7R Creative Commons License 2004.11.25 0 0 23

Hali!

Látom vannak ismerős arcok! :)

Na már sokadszorra írom be a mondandómat, mert párszor már elszállt. Egy hiba és már visszalépéskor nincs meg a szövegem. Ez nem tecc.

Egy 2000-es évjáratú ZX7R-em van, amit Mo-on vettem újonnan. Jelenleg egy Martin dob van rajta és 29.000 km-nél tartok. A gép hangja nagyon ütős és a kinézete is atom jó. Nem egy tucatmotor. A vásárlását nem bántam meg, sőt bele is szerettem.

Hidegen való hajszát nem szereti, ezért amíg beöltözök addig szépen duruzsol.

Alacsony fordulaton (4-5 e alatt) nem szeret menni, de utána meglódul. Túrázni is voltam már vele és nekem nem kényelmetlen. Rijekába 2 személlyel, tanktáskával + oldaltáskákkal simán lementünk és nem fáradtunk el.

A fékek harapnak, a műszerfala nekem bejön. Benzinszintjelző nincs, viszont az egy sportgépre nem is való!

Sokak szerint nem egy jó gép a ZXR és maga a kawa sem, de persze mind csak hallotta. Érdekes módon 4 éve használom és okés. Előtte egy GPX750R-em volt ami 1987-es gyártmány volt. Persze mindent szét lehet hajtani és van akit ez nem érdekel.

Elsőre ennyi.

mex86 Creative Commons License 2004.11.18 0 0 22
ma hozzájutottam egy 2000es Revühöz amiben használttesztben ZXR750 van, és eloszlatta minden kétségemet,
ha sikerül megegyezni a sráccal akkor egy hamarosan ZXR tulajjá váló személy írását látjátok.
Ez állt a tesztben:
" a motorja a legtartósabbak közé tartozik"
Meg a régebben olvasott 40000-es teszt miatt már eltántoríthatatlan lettem.
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.17 0 0 21
Ja indexes régi jelszom nemtalálom,landon meg nemirtam mert nem akarom hallgatni a
sok gazdagtol hogy "miinek vettél megint egy szerelgetni valo motort bla bla bla"

Na a szelepfészken kivül még a rugok gyengesége is gond a 89-90es nél,de igazábol
csak 100e km után kezdenek nagyon kijönni ezek a hengerfej dolgok.
Pontos árat nemtud senkise adni elöre,mert függ mennyire szarok a
fészkek,szelepek,stb.
De elég sokba kostál egy ilyen moka.

Küldhetsz képet!

Kawa_biker kukac freemail.hu

Én a használauto rol találtam ezt a gépet,hirdetésbe "kivállo esztétikai és müszaki
állapot",de ezt a szöveget megszoktam már.

Annyit tudok hogyha télleg nemkell egy zxr hez hozzányulni akkor a 91-2es akár 1 akár 2üléses 800-1M
89-90es ha nemkell hozzányulni 650-750

Én a traderbe láttam egy zx7r t full extrásan(pálya idom,meg minden szar) asszem
1,4ért vagy 1,5 volt.

Azt meg ne tölem kérdezd miért szidják sokan a kawát,ennyi erövel szidhatná mindeni
a yamahát mert eszik az olajat!
Nem egy fzr1000 láttam ami ezren 1litert beszlopált!

mex86 Creative Commons License 2004.11.17 0 0 20

Mad???
Nem is tudtam hogy már van ZXRed!
Landon nem is mondtál semmit róla!
Azért érdekelt hogy állítható-e a futómű, mert én túrázgatni is akarok vele és jó lenne ha lehetne egész puha beállítást csinálni. De mint már megtudtam valszeg. állítható.

Egyébként láttad a motorpiacon asszem a 92es együléses 750RR-t???
800ért árulják azt is.

Egyre inkább érik bennem a dolog hogy kell az a ZXR. Érdekel hogy néz ki? Van pár képem a konkrét gépről.

Ha kell, lökj már egy mailcímet.

Amúgy szelepfészekjavítás mi pízz lehet? Mert ez az egyetlen ami negatívumot hallottam a ZXRről de ezt is a régiről.

Amúgy érdekes hogy sokan szidják de konkrétumokat senki se tud miért ne vegyek Kawát. Hallottam a motorját is, zajosabb mint egy Honda de nem zavar.

Amúgy a srác is több kawát hajtott már a GPZ-k -től kezdve.

Előzmény: Kawabiker (19)
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.16 0 0 19
mex:másik forumon irtam már hogy kawát vegyél :)))
Na viccen kivül a lényeg:
89-90es blokkot sokat szidják,igazábol nem egy rossz blokk csak vigyázni kell rá,a
hengerfejröl rémhireket hallotam,majd kiderül mi igaz belöle,mert
ugye még nem mentem a géppel és nemszedtem még szét.
Az elözö gépen más hengerfej volt hisz az nem zxr,de 1 az egybe ugyan ez a blokk.
Egy vezérmülánc szakadásom volt de én voltam a baromarcu mert kinyult laza lánccal
jártam vele.
Én is 92est szeretnék majd,de egy o 92es szerintem nincs 800e alatt,és 400körül
maradnak a javitásra szorulo 890-90es modellek,bár megjegyzem egy pöpec 89-90es
ért is elérnek 650-700at.
Telot fejböl nemtudom miket lehet elöl,hátul állitani a 92es n.
De hidd el nemkell azt nagyon állitgatni nagyon sportosgép,jo futomü.
60e ha télleg annyi van benne és nem csak az orába nemsok!
Én lese merem irni mennyi volt az elözöben tippelésem szerint és nem az ora szerint
és az 87es blokk!
ha évi 7e rel számolsz akkor a 92es ben 12*7e van vagyis 84e km.
Persze ez lehet 60-100ig reálisnak,de ennyi idös gépnél tuti volt már oratekergetés.

Ha annyira rossz motor sorozat lenne ez a 750es kawa sorozat nem vennék sorba az
ex tulajok az ujabb 750est.
Ismerek több embert aki 2, vagy 3 modellen ment végig az "ös gpx blokktol"
az "uj" zx7r ig,mert lássuk be évröl évre fejlödött a gép,de mindig kis aprokat és
a lényeg végig ugyan az volt.
A 91töl lévö blokoknál lett kicsit nagyobb modositás,a többi változás meg
akár 88-89 89-90 92-93 stb "aprobb" dolgok,mint más hengerfej,karbisor,erösebb
csapágyak,stb.
Tehát alapjába nagy átdolgozás csak 90-91közt volt de elötte is és utána is
azt változtatták ami gyenge pontja volt.
Ennek a fejlesztésnek köszönhetöen maradt ugyan olyan nehéz az utolso évjárati
zx7r is és maradt el LE értékben a vele egyidös injectoros gsxr750 töl.

Ha megveszed 2 dolog lehet:
1.nagyon fogod imádni és belezugsz
2.megutálod és soha többet kawát nemveszel
Nem véletlen kevés az elado zxr,és akikkel beszéltem csak a 2 véglet volt,
vagy megutálta vagy csak ezt fog venni(lecseréli egy fiatalabb zx7r re.)

mex86 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 18
Nah, elolvastam a 40e km-es tartóstesztet amit az általatok belinkelt oldalakon találtam, igaz német de azt le tudtam szűrni hogy a 90es igencsak tartós egy jószág, egyedül a szelepfészkekkel volt kisebb gond, a többi cuccos majdhogy beépítési méretet mutatott.
Ebből kifolyólag gondolom a 92es /ha jól tudom már más a motorja/ is van talán ilyen, és ha igen akkor nem kell talán tartanom a 60e km-től.
Véleményeket várok hogy meglátásaim nagyjából helyesek-e?!
Köccee.
Ja, másik, az alapverzión állíthatók a telók?
mex86 Creative Commons License 2004.11.14 0 0 17
Hello!

92es ZXR750-en gondolkodok, amiben 60e km van.
Szerintetek mire kell legjobban odafigyelnem ha megnézném, és vannak-e valami tipikus gondjai ezeknek a gépeknek?
JA és a legfontosabb, szezonkészen megér 800e-t?
Lehet hogy más fórumokon is találkoztatok már velem hgoy más mocikról is érdeklődtem de ez azért van mert van még kb 2 hónapom vásárlásig és nem szeretném elkapkodni tapasztalatom ilyen gépekkel meg nincs hogy mire kell figyelni mert eddig csak kisebbeket hajtottam.
ria_ch Creative Commons License 2004.11.11 0 0 16
Ja, miutan felsoroltad a geped nyafijait rogton rajottem, hogy ki vagy :))))
Az ismeroseim kozul egyetlen ember van aki ilyen motort megvesz, hogy legyen mivel jatszania a telen :)))))
Remelem mar jobban vagy es a kicsiked is rendben lesz tavaszra...
Előzmény: Kawabiker (15)
Kawabiker Creative Commons License 2004.11.11 0 0 15
251:Csak a szobahötöl nemfog kilágylni,de ha odapiritasz neki és nemolvasztod el vissza lehet rendes alakra
deformálni.De eddig 3gpx böl 3on nemértek rendesen oda azok a gumibigyok.Sok sikert hozzá :))
Ilyen hidegbe kiszedni?meg elöbb csak alulrol,felülröl belekellene kukucskálni,nameg még az alkatrész
vásárlás messze lesz.
ria:látom voltál chaten,épp nemvoltam gépközelbe :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!