Szabo G Zoltan meg azt irta, itt a forumon, hogy a zsidok huzzanak innet izraelbe. A finom distinkciok kora kover laszlo akasszuk fel magunkat <-> fel akarnak akasztani minket beszedevel lejart. Vagy nem...? Van ertelme az ilyen vagdalkozasnak...?
Hazaarulozas allitolag elhangzott a parlamentben. Ami viszont biztosan elhangzott: Orban meltatlankodott amiatt, hogy az akkori ellenzeki politikusok nyugaton fikaztak a kormanyt, antiszemitizmusrol beszeltek stb. Az ellenzek Orban megszolalasat ugy ertekelte, mint a velemenyszabadsag es a sajtoszabadsag elleni tamadast.
Telt mult az ido, fordult a kocka, es mit hallunk Gyurcsany Ferenc szajabol.
Valóban ostoba, primitíven (kontraproduktívan) hangulatkeltő - tényleg olyan, mint amilyet Orbánék csináltak és csináltattak médiabérenceikkel.
Már csak a listák összeállíttatása és a parlamentben való felolvasása hiányzik. Ha megteszi, annyi esze tán lesz Gyurcsánynak, hogy Orbán jelenlétében olvassa föl...
hm, az URL egyezik azzal, ami a NOL cimlapjan van, de talan mar a szerkesztoseg is szegyellte, mert az oldalon csak egy regi apacs kozmondas talalhato.
Tapolcán, a Hotel Pelionban, az ismert milliárdos, Leisztinger Tamás szállodájában tartotta kétnapos kihelyezett elnökségi ülését az MSZP.
[...]
Gyurcsány Ferenc a sajtótájékoztatón - nevének kimondása nélkül, de Orbán Viktorra utalva - azt mondta, hogy a külföldön Magyarországra panaszkodók hazafiatlanok
no, ez is megvolt, kipipaltam az utolsot. az mszp minden olyan dolgot elkovetett, amit annak idejen a fideszkormany tevekenysegeben elfogadhatatlannak tartott.
"Engem nem érdekel ki haragszik vagy ki nem. Én csak kiirom magamból a gondolataimat."
Czibók, én most asszem megértettelek. Írd le inkább ide, mint hogy magadban tartsd ezeket a gyűlölethullámokat. Még a végén a közeledben lévőket vennéd célba. Senkinek sem hiányzik, hogy te legyél a Falling down főszereplője.
Ne hozd ide Kádárt, mert Kádárt egyetlen pillanatig nem vitattam. Nagyon zárójelben: azért a világ nem fekete-fehér, vannak színek is: Kádár reálpolitikus volt. Talán akkor és ott úgy látta a legjobbnak a hazája megmaradása szempontjából, ha behívja a szovjeteket, de erről nem vagyok hajlandó vitázni, inkább rádhagyom, Kádár hazaáruló volt. Kádár alatt egyébként igenis jó volt, lásd "legvidámabb barakk", na jó, nem volt rossz, de erről sem vagyok hajlandó vitatkozni, ha akarod, azt is kijelentem, hogy Kádár alatt rettentő rossz volt.
A lényeg, a tény: Goriban máig áll Sztálin szobra, a grúzok nem úgy tekintenek rá, mint hazaárulóra. Talán rájuk kellene bízni, elvégre az ő hazájukról van szó, ebben ők a legilletékesebbek.
Figyelj ide barátom, a kétezer évvel ezelőtti római jogban már ott volt az axióma: affirmanti incumbit probatio, vagyis annak kell bizonyítania, aki állít valamit. Tehát ne tőlem kérd, hogy cáfoljam meg az állításodat, hanem bizonyítsd be te!