Sziasztok. Kérdésem lenne Varadero 1000 2005 év. Olyan gondom lenne hogy a kilométer óra és a fokozat kijelző össze vissza ugrál, nem valós adatot mutat. Szerintetek mi lehet a baj. Hol keressem a hibát? Válaszokat előre is köszönöm. Krisz.
Sziasztok! 2003-as Varadero 125-öm van, most vettem, csak oldalsztender van rajta. Olyan kérdésem lenne, hogy akinek ilyen évjárata van (pl. 2004 előtti), annak van középsztendere? Vagy ha gyárilag nincs is rajta, valahol, valahogyan ki lett rá alakítva? Egyáltalán létezik a megoldás, a neten jelenleg elakadtam. Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! 2008as Varaderóm a napokban új tüneteket produkál. Hirtelen gázadásra nehezen lassan reagál. 2-3ezres fordulaton rángat. És ilyenkor sattogó hangok jönnek lentről. Valakinek tipp tapasztalat mi lehet a gond. Köszönöm!! Széles utat!!
Van egy ismerősömnek varája és azt vette észre h ki engedett kuplungnál dübögő hang van ha behúzza a kuplungkart akkor elhallgat. Van valakinek valami tippje?
Sziasztok! Eladásra kínálom szeretett Varámat.2008as 72ekm van benne. Szervízt mindíg időbe megkapta. Tavaj kapott új elsőgumit és láncszettet. Tavaj élőt komplet hátsóféket pusz az összes folyadékot lecserélték. Gyári Honda dobozzal 2sisakot befogad bőr támlával. Csakis egészég ügyi probléma miatt eladó. Alacsonyabb motor csere szóba Jöhet. Irányár: 1900000ft
Sziasztok! 2007 Varámhoz kaptam tankbőrt, de nem használom. Mennyit lehet érte kérni? Eladnám vagy füst plexire cserélném ,amin nincs toldó. Az enyém repedt, fúrva van, így vettem. A toldó ami zavar, azért cserélném le.
Hello mindenki, egy olyan kérdésem lenne(rfvcblokk) Honda xl 600, illetve Xr 600-al kapcsolatba hogy az Xr hengerfej ét rálelhet-e rakni az xl hengerére? (Az xl 500as hengert azt rálehet az xl 600asra rakni azt tudom jelenleg is úgy használom a gépet a 600as hengerfejel)
Sziasztok....Pár év kihagyás után ismételten motorozni szeretnék és egy kényelmesebb gépre gondoltam a sok hasalós után mégpedig egy túrásabbra váltáson gondolkodom.Itt jött képbe a honda varaderója ! Szeretnék egy pár infót kérni tőletek mégpedig a magbízhatóságró.tartósságról ill. a gyári hbákról ha egyáltalán akad......Válaszotokat nagyon megköszönöm előre is sokat lendítene a vásárlásban ill. azon hogy mire figyeljek oda....
DE! A Givi az Airflow plexit egy alap plexivel együtt kínálja az adott motorhoz kompletten szerelve, ezek így csak szerelvények, szerelési útmutató vagy a kifúráshoz sablon sincs. Az alap plexi alacsonyabb, mint a gyári és erősített is, mivel ez az Airflow viszonylag nagy, így nehéz is. Mindenképp a gyáritól alacsonyabb plexire kell felrakni, én az enyémből levágtam kb. 10-12 cm-t, legalább ennyit javaslok másnak is.
Sziasztok. Ha valaki esetleg rendelkezik felesleges bal oldali kormánykapcsolóval kisegíthetne, az irányjelző kezelő gombja nekem sajnos eltörött, hirdetve használtat nem találtam sajnos. Köszi Balázs
Kérdésem lenne, valaki esetleg találkozott már olyannal, hogy a tanksapkája nem tömít rendesen és ha teli a tank akkor kilötyög a benzin és elfolyik a túlfolyón? Ha igen hogyan tudta megoldani?
Szia! Nem kell rárántani (az más :-) ), ráállsz a kialakított részre, lenyomod, és kapaszkodsz a kormányba, rövidesen átbillen, KIVÉVE, HA utángyártott a középsztender, és nem gyári! Ezért nem vettem én sem, a szúnyog 120 kilómmal sem akartam birkózni vele. :-)