Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.09 0 0 250
Miért? Akkor milyen választási lehetősége lenne az embereknek? Választani lehetne, hogy melyik magyar pártra szavaz az ember?
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.26 0 0 249
MIND!
gibra6 Creative Commons License 2006.06.25 0 0 248
Pár napja tudom a választ: Szlovákiába :)
Előzmény: gibra6 (247)
gibra6 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 247
hová?
Előzmény: toloba (244)
nagyész Creative Commons License 2006.06.02 0 0 246

Gyurcsány újjáalakította a Központi Bizottságot! Minden érdemi döntés parlamenten kívül fog megszületni, az összes miniszter csak fejbólogató János ill. Kinga lesz, a parlament szerepe most már nyíltan is annyi lesz, mint ami eddig volt, azaz nyomogathatják a gombokat minden döntési lehetőség nélkül. 16 év után visszatért a Kádár-korszak, az új diktátor Gyurcsány, a globalizmus szolgája.

És ez a FIDESZ második lefekvése. Ennek a felállásnak és a parlament lefokozásának a lenyelése.

 

Ez az első lefekvés, azaz a kormányzati felállás átalakításának Gyurcsány kezébe adásának a következménye. Hajrá FIDESZ, Hajrá Orbán! :((( De miért a mi bőrünkre?

 

 

Előzmény: naakkormivan (245)
naakkormivan Creative Commons License 2006.05.30 0 0 245
Mint az elmúlt 4 évben mindig, a FIDESZ most is minden lényeges kérdésben lefekszik majd az MSZP-nek. Összjáték ez a javából. Érdemes figyelni és számolni. Ma volt az első lefekvése.
toloba Creative Commons License 2004.12.06 0 0 244
FIDESZ TÁVOZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naakkormivan Creative Commons License 2004.12.06 0 0 243
Ha Gyurcsány és Kuncze nem szólít fel a hazaárulásssal felérő "Nem" szavazásra, akkor ebből a népszavazásból a magyarság megerősödve került volna ki. A magyarellenes erők ezt a sanszot nem hagyhatták és nem is hagyták ki. Ez a két gyászvitéz még annak az árán is teljesítette a parancsot, hogy tudták, a történelemkönyvekben, amig létezik magyar, őket a legnegatívabb jelzőkkel fogják emlegetni. Ezért ők meg a követőik nem alkalmasak arra, hogy a magyarság érdekét képviseljék. Ki velük a magyar parlamentből!
A FIDESZ Orbán nélkül egy kis jelentéktelen párt lenne szélsőbalon. A tehetséges Orbán vezetésével a jobboldal vezető pártjává vált. Orbán, ki tudja mitől vezérelve, amerikai tipusú "váltógazdaságot" akart megvalósítani "kiválasztott" ellenfelével, a magyarellenesség felé eltolódott MSZP-vel. Ezért az MSzP-s ügynökökkel összejátszva szétverte a többi jobboldali pártot. Ezzel rendkivül meggyengítette a jobboldalt!
A parlamentben erős ellenzéket igért, ugyanakkor mindig lehetővé tették az MSzP-s többség kényelmes kormányzását. Nyilvánvaló, hogy a FIDESz csak álellenzéki párt. Ki velük a parlamentből!
Az MDF maradék része liberális. Jelentéktelenné váltak. Nem valók a parlamentbe.
A szavazók kétharmada nem ment el szavazni. Belőlük négy másik, nagy szavazótáborral rendelkező pártot lehetne létrehozni. Miért kell ragaszkodni pont ehhez a négy párthoz?
Előzmény: naakkormivan (240)
naakkormivan Creative Commons License 2004.12.05 0 0 242
Tudod, az úgy van, hogy 14 évvel ezelőtt egy párt jött szembe az országgal. Aztán négyfelé szakadt és úgy tűnt, hogy az egyik, majd később kettő velünk egy irányba halad. Aztán kiderült, hogy mégsem. Kezdjük újra, addig amig megtehetjük!
Előzmény: NOP (241)
NOP Creative Commons License 2004.12.05 0 0 241

Tudod, mindenki szembe jön az autópályán... :)

Nem kellene elgondolkodnod azon, hogy esetleg valamit Te látsz rosszul?

Előzmény: naakkormivan (240)
naakkormivan Creative Commons License 2004.12.05 0 0 240
Módosítom az álláspontomat. Ki a parlamentből mind a négy jelenleg ott lévő pártot! Kettő nyíltan felvállalta a magyarellenességet, a másik kettő pedig nem tudja megfelelően képviselni a magyarság érdekeit! Alkalmatlanságukat bizonyítja a mostani népszavazás. Mindkét tábor közel egyenlő tömeget tud megmozgatni, miközben az ország lakosságának kétharmada egyre nagyobb apátiába süllyed. A magyarság kül- és belhoni vezető jobboldali gondolkodóinak (és itt nem a politikusokra gondolok!) egy olyan szervezetet kellene létrehozniuk, amely irányt tudna mutatni a teljesen talajukat vesztett magyaroknak. Ez a szervezet soha nem alakulna át párttá, de támogatásra javasolna olyan pártokat, melyek valóban a magyarság érdekeit képviselik!
vörösbáró Creative Commons License 2004.11.23 0 0 239

Kedves Barátaim és vitapartnereim!
Végigolvastam újra ezt a topicot, és még vagy négy hasonló témájút, és egyetlen megállapításom van csupán. Hiába győzködjük itt egymást az általunk igaznak vélt dolgokról, hiába a sok virtuális hajbakapás, a néha anyázásig süllyedő stílus, ami inkább csak az indulatok mélységét mintsem a személy értéktelenségét van hivatva jelezni.
Nem volt - és szerintem nem is lesz - itt olyan, aki ennek hatására megváltoztatta volna a véleményét, engedett volna a másik oldal érveinek, vagy csak egyszerűen a lelkesedésének.
Nem mondanám talán felesleges erőpocsékolásnak a vitáinkat, de értelmük csupán abban leledzik, hogy ki-ki a saját meggyőződésében egyre mélyebbre süllyed, és végül magában dohogva - titokban kicsit anyázva a másik oldalt - egyre elszántabbá válik. Ha más nem is , talán ez is érdem.
Az azonban bizonyos, hogy ez is - ugyanúgy mint minden más manapság ebben az országban - tovább növeli a megosztottságunkat, az árkokat, melyeket ma már talán helyesebb szakadékoknak nevezni. Mintha minden érv és ellenérv nem is egy marék homok volna ami betemeti a közöttünk ásító gödröt, hanem egy-egy újabb lapátnyi ami tovább mélyíti mindezt. (Egy tibeti filosz iskolájában volt egy vitamódszer: egy kis homokgödör két oldalán ültek a vitázók és minden érvelés után egy marék homokot kellett a gödörbe szórni. Mire a gödör megtelt el kellett jutni a meggyőzésig vagy a kompromisszumig... Nem ártana ezt ma is bevezetni...)
Szóval a végkövetkeztetés csak annyi, hogy december 5-én menjen el szavazni aki úgy érzi, hogy el kell mennie, maradjon otthon, aki úgy érzi, hogy otthon kell maradnia. És aki elmegy, az szavazzon a saját véleménye szerint. Meggyőzni úgysem lehet senkit az ellenkezőjéről...
Viszont bármi lesz is a szavazás eredménye, senki ne kezdjen el utána köpködni a másikra, hazaárulózni vagy mélymagyarozni. Mert azt kellene végre elfogandunk, hogy ez egy ilyen sokszínű és sokféle gondolkodású ország. (szándékosan nem nemzetet írtam, most csak az ország szavaz.)

Ha az igen győz, akkor azt kell elfogadni, ha a nem akkor azt. Ez a demokrácia, a TÖBBSÉG akarata érvényesül. És bármely oldalról el kell fogadni, hogy ha nem a többséghez tartozik valaki... Attól még nem lesz sem kevesebbet érő sem gyengébb.

Csak kisebbség... Nem érvelek már a saját meggyőződésem mellett, amikor arra kerül a sor elmegyek és bedobok egy szavazólapot amin az szerepel amit én gondolok erről az egészről. Ha mindenki csak ennyit tesz, és elmarad az anyázás, akkor már volt értelme...

naakkormivan Creative Commons License 2004.11.22 0 0 238
Az előző 4 évre vonatkozó kérdéseidet miért nem O.V.-nek vagy legalább egy FIDESZ-esnek teszed fel? Nekem van sejtésem (ami az, hogy Fodorékkal nem minden liberálbolsi hagyta ott a FIDESZt), de azért jobb lenne, ha őket faggatnád erről!
Előzmény: vasmadár (234)
naakkormivan Creative Commons License 2004.11.22 0 0 237
Mazochistának gondolsz tán, aki csak azért nyit egy topikot, hogy rögtön három-négy vérszomjas liberálbolsi (átvitt értelemben) a torkának ugorjon és kénye-kedvére gyalázza? Miből gondolod, hogy én vagyok az aki szembeköpi önmagát és nem a Gyurcsány-Hiller-Kuncze trió követőinek kellene ezt tenniük? Egyre inkább bízom benne, hogy ebben az országban normális emberek élnek, mert látom a ballibek ideges reagálásait és félelmét, és látom az egyre nagyobb nemzeti összefogást ellenük, aminek az élén végre a magyarság legjobbjai állnak.
És látom azt is, hogy a ballibek "hangadói" egyre nagyobb baromságokat nyilatkoznak, mint például tegnap Fodor Gábor, akinek a szövegét a TV csak a "nemzetállam"-ra vonatkozó kitétel elhagyásával merte közölni. Ők tudják, hogy miért!
Előzmény: vasmadár (228)
vasmadár Creative Commons License 2004.11.21 0 0 236
5.-én csak azt fogjuk meglátni, hogy nemnél a választó köpte szembe a HT.-t, igennél a pártok tennék ezt, a majd valamikor egyszer sohanapján meghozott törvénnyalkotás közben folyamatosan, én inkább ezt választanám.
Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.21 0 0 235

 

 

Erre majd a szavazók szavaznak 2006-ban.

 

December 5-én meglátjuk bejön -e OV terve.

Bejelentkezhetnek -e 2006-ig pl. az erdélyiek Magyarországra szavazni.

 

topikmaci

 

 

 

vasmadár Creative Commons License 2004.11.21 0 0 234
na de amikor volt négy év, ellenzék nélkül/!/, akkor mi volt az akadály? most miért ez a nagy kapkodás /50 Ft-os kérdés/?
Előzmény: naakkormivan (233)
naakkormivan Creative Commons License 2004.11.21 0 0 233

Hát, vasmadár, nem is tudom, hogy igazából milyen színekben versenyzel.


A topik címe pontosan azért az ami, mert, ha ők nem lennének ott, akkor talán nem lenne probléma a népszavazás eredményének megvalósítása. A vörösbáróval pontosan azért nem vitatkozom mert mindenáron álviták felé akarja terelni a topikot. A népszavazással kapcsolatosan én tényeket írtam, egységfront alakult ki kormányzattal és a két kormányzó párttal szemben. Pánikban úgy tűnik jelenleg ők vannak. Erre bizonyíték például a TV-ben egy katolikus vallási műsor ismétlésének megcsonkítása, melyben az egyház az "Igen" szavazatra buzdított. Számunkra csak az a kérdés, hogy mennyire él még a komcsi korszak romboló hatása a magyarságban. Reménykedünk, hogy a médiaban lévő túlsúlyuk ellenére a magyarságellenes propaganda hatástalan marad vagy esetleg pont az ellenkezőjére fordul, mert az emberek többsége még nem veszítette el a gondolkodás és a tisztánlátás képességét. 

Előzmény: vasmadár (232)
vasmadár Creative Commons License 2004.11.21 0 0 232
ne becsüld le hetyke barátunkat, ...a tényeket nem ostobán kerüli, hanem nagyonis okosan, mert ellene szólnak, az igenekben pedig egységesek, csak kevesen vannak, azon szurkolnak, hogy balról is kapjanak igeneket, amire én is hajlok, mert hogy görcsöljenek ezen majd a pártok, égessék le magukat ők, mert a közös határ már az az Uralnál lesz mire az okmány szinéről megegyeznének.
Előzmény: vörösbáró (231)
vörösbáró Creative Commons License 2004.11.20 0 0 231

"nehogy akadjon valaki, aki komolyan vegyen. Egyrészt nem minden igaz, amit leírsz" 

 

Szabadna néhány konkrétumot barátom? Konkrét állítás konkrét cáfolatát. Mert ez így megint csak humbug tőled...

 

Ami pedig azokat a bizonyos szófórdulatokat illeti, nos azokat éppen elégszer kapja meg ez az oldal tőletek, hogy ne kelljen "digitális szótár" az idézésükhöz.

 

Ja és még valami: ha olyan nagyon egységes igen platformon vagytok akkor miért aggódsz annyira az igenek többségén? Vagy mégsem vagytok olyan egységesek?

 

Egyébiránt egyre nevetségesebb vagy a szememben, mert az eddigi irományaidban ostoba módon kerülöd a tényeket...

Úgy gondolom, miután nem tartalak érdemesnek további vitára ignorállak a beszélgetőpartnereim közül...

Előzmény: naakkormivan (229)
vasmadár Creative Commons License 2004.11.20 0 0 230
az egyetlen igaz hang az mszp-s párttitkárgyerekektől jön felénk, évente, hetente, percenként mást igérve, beszélve, cselekedve, a zombi tagság vastapsától nem is tudom hogyan hallajátok ezt meg.
Előzmény: naakkormivan (229)
naakkormivan Creative Commons License 2004.11.20 0 0 229

Eléggé zavaros gondolkodású ember vagy te, vörösbáró, vagy egyszerűen hülyének tartasz minket!

Van két párt, amelyik nem az "Igen"-t akarja látni. Az egyik vezére azt nyilatkozta, hogy őket úgyis magyarellenesnek tartják és ez őket nem érdekli. A másik meg u.n. "nemzetközi" magyar, mert amikor csak lehet teli torokból üvöltik, hogy "nemzetközivé lesz holnaptól a világ". Ennek a két pártnak a tagjai csak akkor veszik elő a magyarságukat, amikor a magyarokba jó nagyot bele lehet rúgni. Most nagyon jó alkalom van erre, mert ha véletlenül nem az "Igen" nyer, vagy nem mennek el elegen szavazni, akkor a környező országok magyarjai nagyon nehéz helyzetbe kerülnek és az bánthatja őket, aki csak akarja. Erre hirtelen ti is magyarokká váltok és elfelejtve "nemzetköziségeteket" azt harsogjátok, hogy ti olyan magyarok vagytok, akik nem szavaznak "Igen"-nel vagy nem mennek el szavazni. Lehet, hogy a németek közé szakadt Nobel díjas irodalmár is hazajön, hogy az "Igen" szavazatokkal szemben eggyel több ellentétes legyen. Hogy nevezik azt a magyart, aki a magyarsággal szemben cselekszik? Mert azt nem mondhatod, hogy ezzel a két párttal szemben nem alakult ki egységfront ebben a kérdésben a katolikus és a református egyház, a külhoni magyarok képviselői, az itthoni jobboldaliak és nagyon sok baloldali között!

Persze ezt mind te is tudod! Ezért inkább mindenfélét összehordasz arról, hogy a magyarságot kisajátitom(?) magamnak, meg, hogy jelszókölteményekbe habarodtam bele és választékosabban tanultál meg magyarul mint én. Aztán beszélsz olyasmikről, mint "hídfoglalás, újraszámolás, csalás, agymosás, mocskosliberálbolsizás, zsidózás", "hagymázas világkép", "szabadkőművesek" stb. Nekem az az érzésem, hogy van egy digitális szótáratok ahonnan kimásoljátok ezeket a szövegeket és mindenüvé beillesztitek akár odavaló, akár nem. A lényeg az, hogy mocskolni tudjátok a veletek ellentétes véleményen lévőket.

Aki pedig egy kicsit is konyít a történelemhez, az a te történelmi fejtegetéseidet nevetségesnek tartja. Ezt csak azért írom le, nehogy akadjon valaki, aki komolyan vegyen. Egyrészt nem minden igaz, amit leírsz, másrészt az esetleges igazságokat is lehet úgy tálalni, hogy azok hamisan csengjenek.

Előzmény: vörösbáró (226)
vasmadár Creative Commons License 2004.11.20 0 0 228
nyitottál magadnak egy topikot, amiben egy nagyot köptél fölfelé, és aláálltál.
melyik párt lenne az a nem magyarllenes? azt is te alapítanád, te lennél a pártfőtitkár, meg a tömeg is? na akkor se lenne semmi.
Előzmény: naakkormivan (221)
vörösbáró Creative Commons License 2004.11.20 0 0 227
Ja és még valami: Márait bizony olvasni és megérteni kell! De elsősorban neked. Mert különben nem írnál hülyeségeket...
Előzmény: naakkormivan (217)
vörösbáró Creative Commons License 2004.11.20 0 0 226

Kedves barátom Naakkormivan!

 

Koromat tekintve valószínűleg sokkal előbb és választékosabban tanultam meg magyarul, mint te, és én történetesen az édesanyámtól.
Azt mondod, magyar az aki magyarul érez? Ez pont az olyan fajták miatt nem értelmezhető, mint amilyen te vagy. De egyszerűsítsük: magyar az aki úgy érez, ahogy te. Ugye pontosan erre gondoltál?

 

Milyen alapon sajátítod ki te a magyarságot magadnak? Mert te most belehabarodtál egy -egyébként a magyarság valódi érdekei ellen való - jelszókölteménybe? Tudod mit? Menj el szavazni, szavazz igennel. Mi is elmegyünk és nemmel szavazunk. Aztán meglátjuk... Mondjuk ha mégis ti lesztek kevesebben, akkor ez az ország nem magyar? Hová lesz a benned buzgó identitástudat?

Vagy akkor jön a hídfoglalás, újraszámolás, csalás, agymosás, mocskosliberálbolsizás, zsidózás? Hát barátom, mozgalmas életed lehet...

Ami pedig a jelszavakat illeti: újkori történelmünkben ritkán látni olyan álságos és képmutató jelszót, mint nálatok a "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" volt. Mert az - éppen a példádból láthatóan - csak arra vonatkozik, aki SZERINTETEK magyar, azaz ha már másként gondolkodik mint TI, az már bizony idegenszívű!

Petőfit és társait pedig ne nagyon keverd ide: Kossuth, Türr, Görgey és még nagyon sokan - egyes történészek szerint még Petőfi is - képzeld még szabadkőművesek is voltak (jujj, most látom hogy elfehéredik a szád...:) )

Petőfi "Világszabadságról" álmodott, Kossuth Duna menti föderációról, Bem nemzetközi hadseregről, Széchenyi európai gazdasági együttműködésről... Egyik sem kimondottan nemzetállami jelkép. Ezek az álmok közelebb állnak a mai EU-hoz, mint a ti hagymázas kis világképetekhez.

Valószínűleg Kossuth lett volna az első aki autonómiát ad a nemzetiségeknek, és önkéntes föderációba hívja őket. Ha egy picit belegondolsz, az lett volna csak a Trianon!

Na kedves barátom, ha az általatok olyan nagyon "magyar" példaképeiteket nézem és kiveszem közülük azokat akik közel sem azt akarták volna amit ti most, akkor nem sok marad ám a kalapban! Talán csak maga a Tengernagy és csapata, vagy gr. Andrássy, és még néhányan... Bár ez is csalóka mert ANdrássy is szabadkőműves volt. Ja és mielőtt csúsztatással, meg bolsevik történetírással vádolnál: ezeket a dolgokat úgy hívják, hogy TÉNYEK, és nem ÁLMOK. Ezek bizonyíthatóak, azokból viszont néha keserű az ébredés...

Előzmény: naakkormivan (215)
zuglo_14 Creative Commons License 2004.11.18 0 0 225

" Kapásból szembekerültek minden magyarral ebben az országban meg a nagyvilágban. "

 

Nagyon szépen hangzik, csak nem igaz.

Én speciel magyar vagyok, azt nem gondolom hogy szembekerültek velem. Na most akkor mi van?

Azért mert Neked nem tetszik attól még lehet más a véleményük, sőt attól mert más a véleményük még magyarok is lehetnek.

Szerintem.

 

Szóval belehetne fejezni a demagóg dumát, akkor lenne miről beszélni, eddig csak fröcsögni tudtál:-)

Szóval kevés vagy mint macisajtban a brumogás:-)

(és még visszafogott voltam..)

 

Előzmény: naakkormivan (216)
malaclopo Creative Commons License 2004.11.18 0 0 224
Márai nem tiltakozhat, ha te is olvasod, de nem érted, és összehordassz annyi hülyeséget!
Előzmény: naakkormivan (217)
Derek Creative Commons License 2004.11.18 0 0 223

"Lehet, hogy én tévedtem. Lehet, hogy sohasem állították, hogy a magyarság érdekében cselekednek"

 

Hat ne is allitsak,mert ha valakik ezt kezdtek allitani akkor abbol meg eddig mindig nagyon szar dolgok szoktak kijonni a vegere. Ha nekem egy politikus ezt mondja ,hogy o a magyarsag erdekeben csinal valamit az biztos,hogy nalam szamitasba sem johet,mert nagyon jol tudom mi szokott emogott lenni.

Előzmény: naakkormivan (221)
Derek Creative Commons License 2004.11.18 0 0 222
A hulyeseged
Előzmény: naakkormivan (220)
naakkormivan Creative Commons License 2004.11.18 0 0 221
Lehet, hogy én tévedtem. Lehet, hogy sohasem állították, hogy a magyarság érdekében cselekednek. Ők is csak vannak itt. Felettünk.
Előzmény: Derek (219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!