Keresés

Részletes keresés

v86 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 2
Röviden: szar. Hosszabban: nagyon szar. Fókuszban benne volt, mármint ahogy a Kísértésből bokszol két csaj. Ez volt a műsor csúccspontja. Ezen kívűl volt még egy K1-es meccs, meg még két női bokszmeccs. Meg volt az a Miss Bikini is, ami kritikán aluli volt. Az egész rendezvény szervezése szar volt, össze vissza játszották be a bevonulózenéket stb. A legnagyobb izgalmak akkor voltak, mikor egy mixer a műsor közti szünetben elkezdte dobálni az üvegeket és az egyiket kábé az 5. dobásra sikeresen összetörte. Jah még volt motoros kaszkadőrshow- nah ez még úgy ahogy jó volt. Ezután még volt valami koncert (valami agyonsminkelt bandával) de arra senki sem maradt ott. Jó lehetett a "senkinek" koncertezni.
Előzmény: GFQ (1)
GFQ Creative Commons License 2004.11.02 0 0 1
no, milyen volt? :-D
Előzmény: v86 (-)
GFQ Creative Commons License 2004.10.29 0 0 0
hát én személy szerint 0+1 alkalommal voltam egy "Halloween Party" elnevezésű bulin, akkor a rendezvény Halloween-hez való kötödése 1, azaz egy db, a keverőpultra helyezett töklámpásban merült ki ;-) szal szerintem sima partyra készülj ;-)
Előzmény: v86 (-)
v86 Creative Commons License 2004.10.29 0 0 topiknyitó
Hello! Nyertem két darab jegyet egy halloween partyra, viszont fogalmam sincs hogy hánykor lesz meg mik lesznek, hogy kell megjelenni stb. Érdekes dolognak tartom hogy 2004-ben nincs egy rohadt weblap ahol lennének infók a buliról.

Beaty & best gála Halloween party
Fáy utcai Vasas sportcsarnok, 2004. októbr 31.
3800 a jegy... (amúgy)


Ha valaki halott már erről a partyról, esetleg megy is rá, az írjon már valami infót! Előre is kösz! Érdeklődés esetén meg is válnék a jegyektől, de előbb valaki írja már le mi ez az egész!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!