Én spec nem bírom magam rávenni, hogy hallgassam eztet a vakegért. Amikor véletlenül híradóban, itt-ott bejátsszák, úgy tűnik, mintha diliházi riportot látnék.
Egyszerűen az ájtatosmanó-vérkegyetlen ember riaszt.
jóindulatból azt mondom, hogy csúsztatsz; a Vasárnapi Híreken kívül elérhetőa népszabó is, más újsgban is volt; alanyi jogon jár nagyon sok milliárd; nem fogom visszakeresni neked, keress t4; talán az eü tárca volt az első, amelyik közzétette a hatástanulmányt, a VH-ben is volt az állampolgárságról, hogy csak állampolgárság létezik, és mik az állampolgár jogai
amikor ismeretessé teszik, hogy nincs első és másodrendú állampolgárság azaz, ha ide bejelentkezik, jár neki a gyes, gyed, eüellátás
tevedes, ezek pont az allampolgarsagtol fuggetlen juttatasok. ha valaki fizeti a jarulekokat, jogosult az ellatasra (akkor is, ha nem allampolgar) es lehet ot generaciora visszamenoleg magyar allampolgar, de ha nem fizeti a jarulekokat, nem jogosult. ezert mondja orban, hogy gyakorlatilag nincs tobbletkoltsege.
egyebkent az mszp eccer mar eljatszotta ezt a riogatast a 23 millio romannal. aztan fel ev alatt bejott egy azaz 1 db roman.
No, várj egy kicsit.:) (Mellesleg azért nem, mert kicsi a valószínűsége, hogy összeakadsz egy mocskolodó balossal, ugyanis lényegesen kevesebben vannak. . erről van/volt có.:)
amikor ismeretessé teszik, hogy nincs első és másodrendú állampolgárság azaz, ha ide bejelentkezik, jár neki a gyes, gyed, eüellátás, kedvezményes lakáshitel stb. és útlevél, és a magyar állampolgár eu polgár, szabadon utazhat, letelepedhet, munkát vállalhat az eu-ban, csak az eu csatlalkozás idején nem szóltunk arról, nogy nemcsak amo-i magyarokat vettéék fel, hanem mi, önhatalmúlag kiterjesztjük a magyar állampolgárságot, és ezzel az eu polgárságot, akkor még kell sorolni az előnyöket?
"nem látja értelmét, hogy szerdánként a rádióban mikrofonállványok kérdezzék. " Ehelyett inkább olyan még véletlenül sem alákérdező, nemmikrofonállványokat választ, mint a Lakat Té, Verebes, meg a Friderikusz.
"...ha van mondanivalója, és olyanok készítik a beszélgetést, akik valódi kérdéseket tesznek fel.
Mint pölö olyanokkal, akik a hajszerkezetéről és a kockás ingeiről kérdezik. Ilyenekkel bezzeg szívesen elbeszélget a mi született demokratánk. Ugye?
Akik még véletlenül sem nyalnak csontig a Gyurcsányi (Hilleri) segget látva.
Beszarás, hogy milyen képmutató, álszent fickó ez a pápai gyerek.
amellett nem válaszról, hanem a tény felvetéséről van szó. mivel vannak balos gyűlölködők is, neked sincs jogod felvetni a témát, ha nekünk sincs a jobbos gyűlölködők miatt. ilyen eccerű ez :o)
Nem egyértelmű. Az arányok döntőek. Én pedig csak olyannak válaszolok úgy, akitől először én kapok ilyet. (magyarság, elvtársozás, ÁVÓzás, köztársaság térizés, bérbeírás és társaik)
Emellett az utóbbi időben megszaporodtak a jobbos (bocs nélküli) csúsztatások, hazugságok is, ezek érdekes módon egybeesnek a fidesz egyre gyakoribb köpönyegváltásával, ezért egy kicsit megértem - én is megzavarodnék a helyükben.:)