Keresés

Részletes keresés

Garp szerint Creative Commons License 2004.11.23 0 0 28
Na. Haj jól látom, akkor ez itt szépen elsüllyedt. Remélem MP-vel is valami hasonló történik majd. Pl. visszamehet "brilliáns gazdasági szakember"-nek. Lásd Torgyán a sztárügyvéd.
khomeini Creative Commons License 2004.10.29 0 0 27
Jaja, az indiai út... Az egyik kézzelfogható eredménye az volt, hogy az indiai út miatt egy hónapig szünetelt mindenfajta ügyfélfogadás az indiai követségünkön, így pl. vízumot sem adtak ki. Bár ez inkább kézzel nem fogható eredmény...

Kh.
Előzmény: Nagulnov (21)
bibercalmero Creative Commons License 2004.10.29 0 0 26
Jo kapcsolatok mint az a ketes hirnevu Mudura, az is csak 2milliardba kerult a mi zsebunkbol... Azazhogy "csak ennyi" derult ki eddig.
Előzmény: Törölt nick (24)
Garp szerint Creative Commons License 2004.10.29 0 0 25

De kedves ember, ha Te tudod, hogz mit ért el, mert Te utánanéytél esetleg, akkor tessék, itt a hely és idő: sorold!

 

Nem nehéz barátságban lenni emberekkel, akikkel sosem konfrontálódunk. Ez M.P. szerintem. 

Előzmény: Törölt nick (24)
Garp szerint Creative Commons License 2004.10.29 0 0 23
Valamit mégiscsak tenni kellene, mert ez a pocséklás (is) felháborító, különös tekintettel arra, hogy a MP mégiscsak bukott a posztján, akkor nem kellene még vigaszpozíciókkal és ajándékpénzekkel megédesíteni neki a dolgot. Pláne, hogy milyen utazó nagykövet az, aki 3 egybefüggő mondatot nem tud rendesen elmondani??
joss Creative Commons License 2004.10.28 0 0 22

Hét fős titkárság?

és ha 1/2-re érted? Csak hétfőn lesz titkársága.

amúgy+ télleg az:

 Az anyjuk picsáját

Előzmény: gegenseegross (4)
Nagulnov Creative Commons License 2004.10.28 0 0 21

GYF ne közpénzből vigasztalja Megyót, mert hátbadöfte, hanem az MSZP, vagy a saját pénzéből.

 

Ebben is van valami. De emlékszel az indiai útjára? Elért ott szerinted valamit, ami nekünk/országnak is jó? Mert ha nem akkor, sok az a 80 millió is. Az kit érdekel, hogy ott is kapott egy csontot. Amúgy Gyurcsányitól ez várható, azt a beteg képviselőt is azért tüntette ki mert bement szavazni. Kezdenek kijönni Gyurcsányin a jelek, kezdjük megismerni. Neki egy csak egy cége, mármint Magyarország.

 

Megyó meg lassan úgy fog kinézni, mint Bresnyev a sok csontjával.:O)

Előzmény: Fine Tune (17)
Zozi79 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 19
Tehát akkor a kétszeresen bukott pénzügyminiszter, a példátlanul, ciklus közepén a saját pártja és koalíciós társa által megbuktatott miniszterelnök, az egykori, múltját a választói elől is letagadó D-209 III/2 kommunista ügynök hány lélegeztetőgép árát is utazgatja el???
Előzmény: joss (-)
Fine Tune Creative Commons License 2004.10.28 0 0 17

Carternek is jár az adófizetők pénzéből az iroda és a titkárnő, elnöksége után. Nekem nem is ez ellen van kifogásom, hanem az ilyen hülye indokkal Megyónak nyomott vígaszdíj ellen. Carter ugyanis nem közpénzből járkált ide-oda, a meghívó fizette költségeit és díját.

 

GYF ne közpénzből vigasztalja Megyót, mert hátbadöfte, hanem az MSZP, vagy a saját pénzéből. Érdekes lenne, ha Orbán kinyírja Torgyánt, majd kreál neki egy évi 80 millás állást.

Előzmény: Nagulnov (12)
Nagulnov Creative Commons License 2004.10.28 0 0 16

Sterintem ez nem sok pénz azért, hogy egy valóban európai ívű politikus képviselje hazánkat külföldön.

 

Persze és a sárospataki könyvtárat is visszaszerezte.

Előzmény: piranja (14)
Nagulnov Creative Commons License 2004.10.28 0 0 15

És tudod nem is lenne ez baj, egyszer csak eltűnik már a szemünk elöl. De ezekre veszünk fel nem tudom hány billió adósságot? Ez csak 80 millió, máshova 100, amoda meg milliárdok. És nincs semmi látszata.

 

Az a hír hogy Medgyessy megint kapott egy csontot. Hajrá. És akkor épült valami? Vagy jobb lett valami?

Előzmény: El Condor (13)
piranja Creative Commons License 2004.10.28 0 0 14

Sterintem ez nem sok pénz azért, hogy egy valóban európai ívű politikus képviselje hazánkat külföldön.

Inkább Ő, mint valami falami falusi aki néha Bostonba jár tarhálni!

Vagy Clevlendbe...

El Condor Creative Commons License 2004.10.28 0 0 13
Es hany titkarnovel jott epitkezni?
Előzmény: Nagulnov (12)
Nagulnov Creative Commons License 2004.10.28 0 0 12

A volt kormányfő az MTI-nek elmondta: Magyarországon eddig ilyen poszt nem nagyon volt, de az Egyesült Államokban elég gyakori, hogy volt vezető politikusokat (például Jimmy Carter volt elnököt, vagy Henry Kissinger volt külügyminisztert) bízzanak meg jószolgálati feladatokkal.

Csak Carter jószolgálata abból állt, hogy házakat épített és nem kaviárt zabálni ment közpénzből meg puccos irodát fizettek neki az adófizetők.

Előzmény: joss (-)
qncogi Creative Commons License 2004.10.28 0 0 11
De.
Előzmény: Törölt nick (10)
qncogi Creative Commons License 2004.10.28 0 0 9

nem tudja visszavonni - ez hülyeség.

Mellesleg a MEH keretéből megy. Nem +.

Előzmény: Törölt nick (8)
akottyabotko Creative Commons License 2004.10.28 0 0 7
Deeeeeeeee. Persze. Most, hogy beengedtem ezt a két bácsit, akik itt állnak az oldalamnál, én is úgy gondolom, hogy még több titkárnőt a zutazó nagyköveteknek. És a kávépénzt is emeljék meg.
Előzmény: Fine Tune (3)
dokeee Creative Commons License 2004.10.28 0 0 6
A "MUNKÁJÁHOZ" kapja?? Honnan tuja mi az? Sosem volt hozzá semmi köze.
Előzmény: joss (-)
El Condor Creative Commons License 2004.10.28 0 0 5
80 milla az hany darab lelegezteto gep ara?
Előzmény: akottyabotko (1)
gegenseegross Creative Commons License 2004.10.28 0 0 4
Hét fős titkárság? Az anyjuk picsáját, a SONY elnökének van egy darab titkárnője ....
Előzmény: joss (-)
Fine Tune Creative Commons License 2004.10.28 0 0 3

Épp azt írtam, mekkora mázlisták vagyunk. Mindössze rongyos 80 milláért egy ilyen nagyszerű ember. Vagy te nem úgy gondolod?

 

Tényleg sajnálni fogom, amikor 2006-ban Orbánék megmondják neki, hogy köszi szépen, de mi GYF-el ellentétben nem tartozunk semmivel.

Előzmény: akottyabotko (1)
akottyabotko Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1
Rendben, azt már tudjuk, hogy évi 80 millát visz. De mennyi kárt fog okozni?
Előzmény: Fine Tune (0)
Fine Tune Creative Commons License 2004.10.28 0 0 0

Majd elfogja mesélni, hogyan küzdött az oroszok ellen. És ez nekünk mindösszesen évi 80 millába kerül. A hülyének is megéri egy ilyen gazdag országban.

joss Creative Commons License 2004.10.28 0 0 topiknyitó

 

bisztos nem ártott még eleget ez az ökör?

 

 

Idén húsz, jövőre nyolcvanmillió jut Medgyessynek


 

Bohus Péter
2004. október 28., csütörtök 15:22

Megkezdte nagyköveti munkáját Medgyessy Péter. A volt kormányfő Gyurcsány Ferenc kérésére, utazó diplomataként próbálja az ország imázsát javítani szerte a világban. Az exkormányfő hétfős titkárságot, gépkocsit és ingyenes utazási lehetőséget kapott munkájához.

<!--a támogatásával-->

Az Index információi szerint Medgyessy Péter még nem kapta meg nagyköveti kinevezéséről szóló másolatot, noha Mádl Ferenc és Kovács László külügyminiszter még szeptember közepén ellenjegyezte a megbízását. Az exkormányfő ugyanakkor csütörtökön megkezdte munkáját.

Kitüntetést kap

Medgyessy első útja Monacóba vezetett, ahol egy világgazdasági csúcstalálkozó EU-bővítéssel foglalkozó szekciójának ülését vezette, mondta az Index érdeklődésére Gulyás Erika, Medgyessy munkatársa. A volt kormányfő Monacóban megkapja a csúcstalálkozót szervező alapítvány kitüntetését is, amelyet magyarok közül eddig csak Göncz Árpád kapott meg.

Csütörtökön este Medgyessy Rómába siet, hogy másnap Gyurcsány Ferenccel és Kovács Lászlóval együtt jelen lehessen az EU-alkotmány ratifikálásánál. Információink szerint az exminiszterelnök az idén Franciaországba és az Egyesült Államokba is ellátogat, a titkárságán azonban nem árulták el, hogy kinek a meghívására utazik a két országba. Az, hogy hova utazik még az idén és jövőre a volt kormányfő, az egyelőre még nem dőlt el, erről ugyanis - a párhuzamosságokat elkerülendő - még egyeztetnie kell Gyurcsány Ferenccel és a Külügyminisztériummal is.

Hétfős titkárság

Medgyessy rendkívüli nagyköveti munkájáért nem kap fizetést, viszont hétfős titkárságot tarthat fenn. Erre az idén 20 millió forintot különített el a Gyurcsány-kormány, jövőre viszont már csaknem nyolcvanmillió forintból, a Miniszterelnöki Hivatal költségvetési keretéből gazdálkodik a titkárság. A titkárságon három "érdemi munkatárs", közülük kettő külpolitikai szakértő, egy gépkocsivezető, egy személyi titkár és két titkárnő dolgozik. Medgyessy egy titkárnőt, és a Gál J. Zoltán menesztése után kormányszóvivői tisztet betöltő Gulyás Erikát „vitte magával” új hivatalába. Volt kormáyfőként még két évig megilleti egy gépkocsi és egy iroda a parlamentben, valamint a kétfős titkárság.

Medgyessy augusztusi lemondásakor közölte, hogy a nemzetközi színtéren élvezett kapcsolatait, tekintélyét szeretné Magyarország érdekében kamatoztatni. A volt kormányfő az MTI-nek elmondta: Magyarországon eddig ilyen poszt nem nagyon volt, de az Egyesült Államokban elég gyakori, hogy volt vezető politikusokat (például Jimmy Carter volt elnököt, vagy Henry Kissinger volt külügyminisztert) bízzanak meg jószolgálati feladatokkal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!