Hihetetlen, hogy az egyik legnagyobb hagyományú dél-olaszországi klubnak, amely pedig elsőként vitte a scudettót Dél-Itáliába, még nincs topicja. Itt az ideje, hogy kiderüljön, ki szurkol a szárdoknak.
Gratulálhatunk a Cagliarinak, mivel a ma már Tét nélküli meccsen megmutatták, hogy Cagliari mezben nem lehet alibizni. A mi milliárdosaink mennek vissza a hajójukra pihenni, a feleség nagy fenekét az instán közzétenni, vagy csak fájós vállal részegen kutyákkal focizni a kertbe. Mert megtehetik.
A kezdőrúgáshoz ugyanúgy álltak fel, mint legutóbb az Inter ellen és azért gondoltam, hogy egyre több csapat utánozhatja ezt a labdarúgástól elég idegen felállást és ez majd egy idő után mindennapos lehet.
1 pont a Fio ellen idegenben utolso perces Pinilla gollal:) Szerintem iden szebb szezonunk lesz,mint tavaly. Sau Pinilla jo formajaval, esetleg meglepetesek is erhetik a nagyokat a szigeten:)
Tény, hogy nagyon fosul szereplünk ellenetek, a sok éves távollétünk után a visszatérő buli-partynkat is elrontottátok, pedig még az érsek úr is ott tolongott a lelátón.
De bízom benne, hogy egyszer minden (rossz) sorozat megszakad, remélem most is így lesz ;)
Szalad most a szekér rendesen. Aztán majd tavasszal megint szétbundázzuk a Serie A-t... :(
Nem tudok szabadulni attól a feltevéstől, hogy a Cagliari akár bajnok is lehetne ha akarna, de nem akar. Annyiszor láttam már ezt az évek folyamán, összel igen jó szereplés, aztán tavasszal majd megcélozzuk a az utólsó még nem kieső helyet.
8 Feb 09 Cagliari - Atalanta 15 Feb 09 Cagliari - Lecce 22 Feb 09 AC Milan - Cagliari 1 Mar 09 Cagliari - Torino 8 Mar 09 Chievo Verona - Cagliari 14 Mar 09 Cagliari - Genoa 22 Mar 09 Bologna - Cagliari 5 Apr 09 Cagliari - Catania 11 Apr 09 Fiorentina - Cagliari 19 Apr 09 Cagliari - Napoli 26 Apr 09 Sampdoria - Cagliari 3 May 09 Palermo - Cagliari 10 May 09 Cagliari - AS Roma 17 May 09 Reggina - Cagliari 24 May 09 Cagliari - Inter Milan 31 May 09 Udinese - Cagliari
A holnapi meccs azért fontos, mert közvetlen vetélytársnak tekinthető az Atalanta.