Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2004.10.28 0 0 2
//"...Ezt az elismerést olyan személyiségeknek adják, akik sokat tettek a béke, a demokrácia és a nemzetközi együttműködés érdekében...."// A béke és a demokrácia kiesik. Marad az internacionálé. Ez a tőkés világbirodalomban kizárólag valamely ország hatásos végkiárusítását jelenti, semmi többet.
Előzmény: joss (-)
Hy Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1

Helyes.

Gratula nekije.

Neked meg nagyrakás okos topic címedért!

 

A világ nagyívben sz.rik sz.rkenekedésetekre!

Az csak a kenőnek bűzlik, de ezexerint valóban léteznek, akiknek az tetszik!

Előzmény: joss (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.27 0 0 0
b0ff
Előzmény: joss (-)
joss Creative Commons License 2004.10.27 0 0 topiknyitó
http://www.nol.hu/cikk/337908/   nesze semmi fogd + jól Kitüntetést kapott Medgyessy Péter NOL • Munkatársunktól  • 2004. október 27.

Neves kitüntetést kapott szerda este Monacóban Medgyessy Péter: a liechtensteini nagyherceg tiszteletbeli elnöksége alatt működő alapítvány nagydíjával jutalmazták a volt magyar miniszterelnököt.

Ezt az elismerést olyan személyiségeknek adják, akik sokat tettek a béke, a demokrácia és a nemzetközi együttműködés érdekében. Korábban már megkapta Butrosz Gáli egykori ENSZ-főtitkár, Zoran Djindjic, a meggyilkolt szerb miniszterelnök és Göncz Árpád volt köztársasági elnök is.

A kitüntetést a hagyományok szerint vagy a crans-montanai gazdasági találkozó, vagy testvérrendezvénye, a monacói világcsúcstalálkozó idején osztják ki. Idén ez utóbbi rendezvény szolgált a ceremónia kereteként, s a díjat a monacói miniszterelnök, Patrick Leclercq adta át.

A monacói világcsúcstalálkozó egyfajta "mini-Davosnak" számít, azaz a svájci üdülőhelyen évente megrendezett tanácskozáshoz hasonlóan itt is neves politikusok és üzletemberek a világ legégetőbb problémáiról cserélnek véleményt.

Az idei, szerdán kezdődött rendezvény témája a globalizáció és a fejlődés kapcsolata. A csütörtök délelőtti plenáris ülésen, ahol arról lesz szó, hogy az új EU-tagállamok felvétele milyen komoly hozzájárulást jelent egész Európa számára, Medgyessy Péter elnököl majd.

(MTI)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!