Jövő szeptembertől a tankönyveken nem csak az ára lesz rajta, hanem az is, hogy hány gramm!!!!!!!!!!
Tehát a javaslatom:
1. Találd ki, miből tanítasz 2. Nézd az árát, ne legyen túl drága 3. Figyeld, hogy illeszkedjen más évfolyamokhoz 4. Döntsd el, hogy jól használható-e az a könyv 5. Számold át a grammot dekára, majd az összes könyv kiválsztásánál váltsd át kilogrammra. (ellenőrizd utána hogy gramm-kilogramm váltással is stimmel-e. 6. Válaszd ki a három kilónyi tankönyvet, úgy állítsd össze az órarendet! ((7. Gondold át, hogy jó helyen vagy-e, nem kéne más munka után nézned!!!!!!))
"Csak" fellépek. Nekem szervezőm nincs, ha szerzek magamnak munkát, akkor van fellépés, ha nem, nem. Emiatt kellett is más megélhetést találnom, hogy ne az életem függjön tőle, mert a színpadon nem lehet nem-felszabadultnak lenni. Szóval fellépő lenne, hely nincs, igény, megrendelő. Ma már Megasztár van, divatcsapatok, és szűk kör igényei.
Te is szoktál rendezvényeket, felépéseket szervezni, rendezni?
Mint ezekhez a dolgkhoz laikus lévén én műélvezet miatt járok ilyen előadásokra.
Milért nincsenek fellépők? anyagi dolgok miatt, vagy az érdeklődés hiánya vagy mi egyéb? Ha lehetséges akkor modj el dolgokat ezzel kapcsolatban, ne legyek teljesen
Igen, a szervezőkre értettem, hogy kicsúszott a kezünkből az irányítás... Az előadóművészek ki vannak szolgáltatva, nincs sokszor beleszólásuk, örülünk, ha van fellépés:((
Kedves Tőled hogy védenéd a mundér becsületét, de nem a fellépő müvészek ellen volt kifogásunk, hanem a rendezveény szervezővel. Ráadásul a rendezvényt a Kúltúrális Örökség Hivatala /remélem jól írtam, vagy tudom/ jelentősen támogatta.Bele férhetett volna egy konferanszié vagy egy műsorközlő.
Ráadásul ez, amit leírtál egy kortörténet. A mai világban meghalt a kultúrára való igény, mert vizuális bombázás a lényeg. Egy Gershwin est szerintem a jobb érzésű, -és talán nem tévedek sokat- régi vágású kollégák igénye már csak ((énekes vagyok)) Kicsúszutt a kezünkből az iránytás. "Jó ez oda"....és hasonló mentalitás. Borsózom tőle. Nevükben szívesen kérnék tőled elnézést. :(
Az törtnt ma, hogy meghírdetett a műv.ház egy Gershwin estet,melyre elmentünk.
Volt egy zongorista, és két művész. Nagyon sok prózai szemelvény volt és kevés dal. Zongoramű egy sem. A művészek se fel se le nem voltak konferálva. Ezt egy eldugott
vidéki tanyán sem csinálják meg a szervezők, nem hogy a Fővárosban.!!!
A kúltúrát besározták, hogy finoman fejezzem ki magam, a művészeket pedig megalázták ezzel.
De úgy látszik a műv.házban a kultúra kivágta a biztosítékot.A művészek nem közismertek, és be sem lettek mutatva, így azt sem tudjuk kik voltak.
Fel vagyok háborodva, hogy a Sziget nem vált vissza jegyet, és nem lehet más napra váltani!!!!!!!!!!! A lányom spórolt pénzéből vette a napijegyet EGY banda miatt, az lemondta a fellépést, és nem tudunk mit csinálni a jeggyel, nem engedik, hogy másik napon menjen be vele. Ez nem is kapitalizmus, ez RABLÁÁÁÁÁSSSS!!!!
A hit nagyon fontos dolog. Az a lényeg, hogy az ember önmagában higgyen. Minden probléma megoldásához először több alternatívát kell fölállitani és közben hagyjuk történni a dolgokat.Akkor jöhet az , hogy melyik variáció léphet be a megoldáshoz. Ezt én a saját tapasztalatomból mondom. Mindenki az adott esetre tudja alkalmazni.