Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.07 -2 6 4088

Nem tiltalak, mert ha nem látom mit írsz, nem tudom a közösséget megóvni tőled. Szóval ahányszor - mint a pók, itt lebzselsz áldozatra várva, - én is itt leszek. Erre készülj!

Előzmény: Törölt nick (4087)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.07 -2 2 4086

Nem lehet, hanem biztos!

Én meg remélem, hogy senki nem kér tőled " tanácsot "...egyébként nincs saját topicom.

Előzmény: Törölt nick (4085)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.07 -2 2 4084

Nem téged keres, hanem megoldást....

Előzmény: Törölt nick (4083)
Artemisia Creative Commons License 2016.09.05 0 0 4082

Van valakinek olyan ismerőse akinek Hodgkin-kórja van? Mit tudtok a betegségről, ma Magyarországon mennyi a betegség (%/idő) a túlélési esélye?

 

A kemoterápia mennyit segít a betegség leküzdésében?

 

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de a páromnál nemrég diagnosztizálták a betegséget. Utánaolvastam a neten, de ha valaki a saját tapasztalatairól beszél, az többet mond mint a Wikipédia.

tarack_7 Creative Commons License 2016.08.15 0 1 4081

A GVH által 2x is (rákgyógyitó-kamuk miatt) megbüntetett nyiregyházi Immunotic Kft jó pénzért (cirka 10 000 Ft-ért) vásárolt magának egy "Megbizható cég" tanusitványt a röhejes nevű, Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. nevű másik kamucégtől.  Itt tartunk, kamucégek igazolnak kamucégeket.

 

 

 

Mellesleg a röhejes nevű, "igazoló"céget is megbüntette a GVH idén júniusban 7 millára a nyilvánvaló szélhámosság miatt.

A legszánalmasabb az, hogy állitólag netes kereső alapján állitanak ki ilyen "igazolásokat" a röhejes nevű cégnél.

(azaz ha nem talál a "keresőjük" bizonyos szavakat, pl. csaló, szélhámos, stb)

Annyira "fejlett" lehet a netes keresőjük, hogy a duplán GVH által büntetett Immunotic-ot is "Megbizható"-nak találták. :)

 

Óvakodjatok a szélhámosoktól!!!

 

 

rhénai Creative Commons License 2015.10.14 0 0 4080

A maláriát akarták legyőzni, de lehet, hogy megtalálták a rák ellenszerét

Véletlenül, terhes nőket vizsgálva találhatták meg a rák gyógymódját dán és kanadai kutatók. Tovább »

forrás: Index.hu

polária Creative Commons License 2015.10.10 0 0 4079

Az elefántok segíthetnek legyőzni a rákot

Az elefántok már kihaltak volna, ha nem lenne a most felfedezett rákmegelőző mechanizmusuk. Tovább »

forrás: Index.hu

tarack_7 Creative Commons License 2015.09.12 0 1 4078

Ugyanezt a "spontán"  :) , ujnikkes módszert használták itt az Indexen is 2 éve.

A vége az lett, hogy kedvenc háztartási kisgép szerelőnket kitiltották innen...

Előzmény: juan1088 (4077)
juan1088 Creative Commons License 2015.09.12 0 1 4077

Túl sokat nem kellett várni a hihetetlen gyógyulásokra. :)

http://www.webbeteg.hu/beteg_klub/lista/egeszseges/forum/327

 

Bár ahogy látom a biznisz inkább a használt (visszavett?) készülékek irányába tolódik el, gondolom megy a damage controll ezerrel. :)

Azért azt érezhetik, hogy a 4 perc alatt lezavart spontán beszélgetés kicsit gyanús lehet másoknak. Úgyhogy az utolsó gyógyulás mar nem akkora csoda. Mondjuk az tényleg szomorú, hogy nem tudott a használt készülék vásárlásának lehetőségéről. Isteni szerencse, hogy mostmár linket is talál hozzá!

Előzmény: tarack_7 (4075)
lingar4 Creative Commons License 2015.09.11 0 1 4076

Gondolom, érkezik is hamarosan fenyegetőzni...vagy küld maga helyett valakit.

Előzmény: tarack_7 (4075)
tarack_7 Creative Commons License 2015.09.11 0 1 4075

Hát igen...3 év küzdelem eredménye..megkapták a második pénzbirságot is. De a forgalmuk csökkenhetett, mert az első büntinél is az éves bevétel 5%-a volt a büntetés. Tehát eredményes volt a küzdelem a pénzügyi vonalon is ellenük.
A cég "klasszikusnak" számító módszereit ismerve a következő időszakban megszaporodnak majd itt is és más fórumokon is a hirtelen "isten bizony" jellegű "csodálatos" gyógyulások és újra tömegével dobálják el az emberek mankóikat és művégtagjaikat "az Immunotic-tól újra kinőtt" felkiáltással. 
Az emberi hiszékenység határtalan, de a cég módszerei is ráerősít erre. A kemó és az orvosok szapulása jön szokás szerint, ahogy az első bünti után is.
Remélem a csávó komolyan gondolja, amit az egyik riportban állított műszomorúan: azaz áttér az állatgyógyászatra. De a libák is hinni fognak neki? Mint sok száz ember?

Előzmény: lingar4 (4074)
lingar4 Creative Commons License 2015.09.11 0 1 4074

Az immunotic átverés lassan kimúlik:

Átverésben utazik az év szabolcsi vállalkozója

Semmit nem gyógyít a test hullámait rezgető gépe, a GVH most elmeszelte, amiért átveri a betegeket. Tovább »

forrás: Index.hu

tarack_7 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 4073

Az Immunotic sztori egyik furcsasága:
a "feltaláló" a megye feltalálója lett 2013 őszén, s Demjánnal parolázott a díjátadón. Előtte  3 hónappal büntette meg őt a GVH, épp a találmány miatt, a tudománytalan "csodaszer" állítólagos rákellenes hatásosságának kommunikációja miatt

A VOSZ semminek nem nézett utána, simán kitüntette. Ezek a cégek tehát beépülnek a köztudatba mint a becsület és a nóvum példaképei. Czomba Csaba (megyei VOSZ elnök) a telefonos beszélgetés során megrökönyödött amikor megtudta, hogy kiket tüntettek ki, de szerinte visszaszívni már nem tudják a kitüntetést.

 

Számomra azonban a VOSZ és Demján hozzáállása is elképesztő, ezeket a dolgokat időben tudomásukra hoztam, de semmit nem tettek/tesznek, hogy ez a helyzet, amely a VOSZ-t és személyesen Demjánt is nevetséges helyzetbe hozta, megváltozzon.

A VOSZ-t jól ismerő ismerőseim szerint persze ezeket a plecsniket 2 üveg közepes minőségű borért forgalmazzák a VOSZ-nál, de akkor is felháborító, hogy a legalapvetőbb dolgoknak sem néznek utána a VOSZ-nál plecsniosztogatás előtt.

 

tarack_7 Creative Commons License 2015.07.26 0 1 4072

Immunotic-ügy:

A kamu az életük része, s nemcsak az Immunotic kütyüvel kapcsolatban kamuznak. Soha nem tették közzé az ügyészségi határozatot sem, amelyben tavaly megállapította a nyíregyházi járási ügyészség a bűncselekmény elkövetését. Beadtak mindenféle vádakat a  rendőrségre/ügyészségre, de ezek a hivatalos szervek megtagadták a nyomozást a kommentelők ellen.

 

Tavaly végülis találtak egy nyíregyházi bírót aki a magánvádlóként szóba állt velük, s lekérdeztette egy alien-hívő debreceni oldal history-jából az IP címemet és a rendőrség valóban kihallgatott. Lett volna két szóbeli meghallgatás a tárgyalás előtt, de nem mentem el rájuk. A bíró annyira nem ismerte a büntetőeljárási szabályokat hogy meg akart büntetni a távolmaradás miatt. Végül őt kellett a felettesének figyelmeztetni a jogszabály nem ismerete miatt, hiszen szóbeli meghallgatás esetén a távolmaradást nem szankcionálja a BE.

Bírósági tárgyalás soha nem is volt. Én persze kértem az ügy áthelyezését állandó lakóhelyemre, s végül -mivel látható volt, hogy a bíró nem tehet mást,- az Immunotic-os srác idén márciusban visszavonta a magánvádat. Egyéb eljárás az ügyben ellenem nem volt.

Jelenleg a médiumokat zaklatják, a topikok bezárását követelik ügyvéddel.

Előzmény: lingar4 (4071)
lingar4 Creative Commons License 2015.07.23 0 0 4071

Viszont most is azzal dicsekszenek, hogy sikerrel vették fel a harcot a céget és a csodamasinát gyalázók ellen: a rendőrség/ügyészség azonosította a rágalmazókat és intézkedtek velük (velünk?) szemben.

Ezek szerint már mindannyian a börtönből írunk.

Előzmény: tarack_7 (4070)
tarack_7 Creative Commons License 2015.07.22 0 1 4070

Immunotic ügy:

2015. július 22-én (azaz ma)lesz a GVH-ban a második eljáráshoz kapcsolódó tárgyalás. Remélem másodszor is elmeszelik a kamu rákgyógyitókat. 1 éve gyűlik ellenük a bizonyíték. A legfrissebb hírek szerint az immunotic-os srác áttér az állatgyógyászatra, ami komoly veszély megszűnését jelenti, talán a legkomolyabbat az atomcsend egyezmény óta. 

 

A nyilvánosság lassan végülis visszaszorítja a sarlatánt, igaz hogy továbbra is fenyegeti ("remek" ügyvéddel) a médiumokat, s a topikok törlését követelik mindenkitől. De a médiumok gazdái -becsületükre legyen mondva- leszarják ma már őt...

kiskezu Creative Commons License 2015.06.05 0 0 4069

Kedves Emese hamegvan még én szivesen átveném  nemkel elmondani negyedévenként 160 db nemelég kőszőnőm előreis Istvan

 

Előzmény: Emese_24 (4057)
yina Creative Commons License 2015.03.01 0 0 4068
kerékköt Creative Commons License 2015.01.30 0 0 4067

Sziasztok.

Szia Ököl !

Most leltem ezen a nem túl aktív fórumon a bejegyzésedre, melyre szeretnék reagálni.

Nekem is ugyan az a problémám mint neked, vastagbélrák /műtét után vagyok két hónappal / máj áttéttel. Ráadásul a tüdőmmel is vannak problémák. Ezeket csak azért írtam le, mert nekem is már többször eszembe jutott, hogy meddig érdemes húzni ezekkel a betegségekkel. Eddig mindég úgy döntöttem, hogy nem szabad feladni.  Mindenkinek lenni kel  legalább egy oknak, amiért érdemes még a kellemetlenségeket is elviselni. Mondom ezt annak tudatában, hogy tisztában vagyok vele hogy ebből a betegség halmazból kigyógyulni nem lehet.  Én még el sem kezdtem a kezeléseket ezért is elég sokat ülök a neten, ahol elég sok

reményt adó bejegyzések vannak. Valamit talán segítek a döntésedben az alábbi kisfilmmel is.

   https://www.youtube.com/watch?v=2k0opYVUr-E

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 4066
tarack_7 Creative Commons License 2014.12.20 0 1 4065

Az Immunotic-ügy folytatása:

(a cég kamu rákgyógyító szerkezetet forgalmaz, ami "mikroáramokkal" üzemel)

 

Az Immunotic KFT megdöntött minden eddigi rekordot a GVH történetében:

Újabb eljárás pár nappal ezelőtti indítással:

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/versenyhivatali_eljaras_indult_az_immunotic_kft_ve.html?query=immunotic

 

A cég ellen pár napja újabb eljárás indult a fogyasztók megtévesztése miatta GVH-nál, valamint folyik párhuzamosan a tavalyi büntetés után folytatott tevékenységük utóvizsgálata is. Mindkét új ügyben komoly büntetésre számíthat a cég, a tavalyi jelképes 2 millás bünti után.

 

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/a_gazdasagi_versenyhivatal_utovizsgalatot_inditott.html?query=immunotic

 

Tehát a GVH kb. 1 hónap leforgás alatt indított 2 eljárást az Immunotic KFT ellen, ami kétségkívül rekord a "GVH kontra sarlatánok" küzdelemben.

 

Idén októberben pedig a járási ügyészség állapította meg az ügyvezető "feltaláló" bűnösségét, de ellene a vádemelést két évvel elhalasztotta, mivel "bűnbánó" :)  magatartást tanúsított és cselekménye 3 évnél kevesebbel lenne büntethető.

 

Időközben a nyíregyházi járásbiróságon elindult egy magánvádas büntetőeljárás is ellenem, érdekes fejleményekkel, (törvénytelenségek sora történik) s mindenképpen beszámolok ennek részleteiről is.

A gyakorlat az, hogy az efféle becsületsértési pereket a sarlatán rákgyógyítók simán nyerik.

(Tudom, mert igazságügyi szakértőként is dolgozom a magyar "igazságszolgáltatásban")

Tehát jó eséllyel én is bűnös leszek, de ennyit megér, hiszen az ügy (a sarlatánok megfékezése) ennél ezerszer fontosabb.

 

A sarlatánok az un. SLAPP módszert alkalmazzák mindenütt a világon, drága (de gyakran buta) ügyvédekkel támadnak a kommentelőkre és a kommenteket megjelentető elektronikus médiumokra. Részemről ez a küzdelem jó ideje tart, (nemcsak az Immunotic féle kamu ellen) s nem vagyok ijedős sem, mi több, ismerem az igaszágszolgáltatás bugyrait is. A megfélemlítés sikerrel zajlik kis hazánkban is, az esetek többségében, kevesen merik leírni ezeket a dolgokat. Velem rosszul jártak a sarlatánok....

 

Amennyiben elítélnek a nyíregyházi járásbíróságon, (én ugyanis ebben reménykedem) az országos nyilvánosságot kap, (erről gondoskodom) s végre felfigyel erre a jelenségre az országos média, s talán a  törvényhozás is.

 

Harcra fel. :)

tarack_7 Creative Commons License 2014.11.14 0 0 4064

Immunotic ügy:

 

Felhívás:

mivel birtokomban van az az ügyvezető srác bűnösségét megállapító ügyészségi határozat (én csak azután jelentettem fel őt büntetőhatóság előtt, miután előtte ő jelentett fel engem) ezért most megnyílt az út a kártérítési perek előtt is.

 

Ez -lássuk be- jó hír azoknak akik szeretnének megszabadulni ettől a méregdrága szerkezettől, mert pl. végső kétségbeesésükben vásárolták meg, s mint az én ismerőseim esetében annak idején, hatástalannak bizonyult pl. a rák és egyéb súlyos betegségek ellen.

 

Szakjogászok szerint ez a határozat bőseges alap a kártérítési perekhez. A srác bűnösségét ugyanis jogerősen állapította meg az ügyészség a fogyasztók megtévesztése miatt, de bűnbánó magatartása miatt 2 évvel elhalasztották a vádemelést. (A bűnbánat komolyságához erős kétség fér, ezt szakértői véleménnyel tudom igazolni, ezért ennek a hatósági ügynek is lesz hamarosan folytatása)

 

Amit tenni fogok az ügyben: ezt a határozatot eljuttatom a lehetséges vevőkhöz, pl. a facebook partnereihez, akik között nyilván sok a vevő is. (ezen adatbázis lementéséről már gondoskodtam időben)

(A srác sajnos nem akarja a megtévesztő tevékenységet abbahagyni, ez számomra tisztán kiderült a mai napon...pedig a hatóságoknak ezt megígérte...sőt továbbra is fenyeget engemet is)

Ezen felül -természetesen- ez az infó napokon belül meg fog jelenni minden komoly egészségügyi fórumon.

 

Azonban segítségre is szükségem lenne tőletek: az összes lehetséges vevő felkutatása nehézkes, s nem mindenkihez juthat el ez az üzenet sem. Ezért kérem, hogy akinek van ilyen ismerőse és pert akar indítani az Immunotic kft ellen a megtévesztés miatt jelentkezzen az alábbi címen: tarack717@gmail.com

 

Meg fogja kapni a bescannelt okiratot amely a megtévesztést igazolja, s így az esetleges pert gyakorlatilag automatikusan fogja megnyerni, de jó esélye van arra is, hogy a cég visszafizeti önként a teljes vételárat. (ugyanis olcsóbb neki ezek után, mint alperesként megtenni ugyanezt)

 

Ebben segítsetek tehát: kérdezzetek rá az ismerősüknél, aki ilyen készüléket vett, hogy vissza akarja-e kapni a vételárat,s  adjátok meg neki ezt az e-mail címet.

 

Álljon helyre a rend az erőben.

 

Köszönöm.

Előzmény: lingar4 (4062)
suzanne22 Creative Commons License 2014.11.13 0 0 4063

Sziasztok ! Szeretném kérdezni volt már valaki PET CT-n ? Milyen érzés ?.. éés utána ? ... mert az egyik ismerősöm megy holnap 4-re ,mi pedig szeretnénk neki vacsit főzni meglepi lenne,azonban nem tudom hogy fogja érezni magát. Annyit még ,hogy az ismerős fején lett egy búb,MRI után megállapitották ,hogy nem primer tumor,hanem áttét.. honna lehet ezt megállapitani ? Holnap kesrik majd meg a primer tumort,remélem sikerrel járnak .Előre is köszönöm a választ ,üdv

lingar4 Creative Commons License 2014.11.13 0 1 4062

Én is várom a TEK-et, hogy mikor visznek el, mivel itt fennen hirdettem, hogy véleményem szerint mekkora szélhámosságról van szó.

Akkor, 2 éve megfenyegetett a "feltaláló", hogy már nyomoznak utánam :)

Előzmény: tarack_7 (4059)
tarack_7 Creative Commons License 2014.11.12 0 1 4059

Az Immunotic Kft nem nyugszik:

 

http://www.gvh.hu/szakmai_felhasznaloknak/indulo_eljarasok/indulo_eljarasok_2014/a_gazdasagi_versenyhivatal_utovizsgalatot_inditott.html

 

A GVH kénytelen volt az Immunotic KFT elleni utóvizsgálat indítására. A cég -a gyanú szerint- nem tartotta be a GVH 2013-as határozatában előírtakat, (sőt, a tavaly kirótt 2 milliós bünetés sem zavaraj őket) és továbbra is rákellenes és egyéb betegségekre ható csodaszerként reklámozza elektromos eszközét.

Az eszköz orvosi teszteknek nem vetették alá, kettős vaktesztet sem végeztettek, egészségügyi engedélyekkel nem is rendelkezik.

 

részletek:

http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=751

 

Az efféle utóvizsgálat nagyon ritka, a cégek -eddig- be szokták tartani a GVH határozataiban foglaltakat. Az Immunotic KFT kivétel.

Az Immunotic nem igazán fogadja ezt el, sőt, mindenkit beperel vagy bírósági eljárással fenyeget, (még az indexet is ügyvédi felszólításokkal bombázza) miközben a GVH már a második eljárást indítja ellenük. Időközben -idén októberben- a nyíregyházi járási ügyészség -fogyasztók sokszoros megtévesztése miatt- megállapította az ügyvezető bűnösségét, de a vádemelést 2 évvel elhalasztotta a nyíregyházi cég ügyvezetője esetében.

Emese_24 Creative Commons License 2014.09.20 0 0 4057

Sziasztok!

Feleslegessé vált stoma zsákokat elajándékoznék.
Kb. 12 doboz (120db) ileostoma sztómazsákról lenne szó.
Ez a ConvaTec Esteem+ REF 416719 20-70mm típusú.

 

Egy teljes doboz bontatlan Megyrina-t (240ml) is szívesen felajánlok valakinek.

 

Akit bármelyik érdekel, jelentkezzen!

ököl Creative Commons License 2014.08.25 0 0 4056

Szervusz.

tudod ez milyen gondolom, ha csak kettő kezelést ki hagyok már rosszabb az eredmények. Ez egy halálig tartó folyamat.Másnak meg mondják még mennyi kemot kap,nekem nem 28.járok sokat gondolkozom rajta,be fejezem.Csak a a család föleg a feleségem.Még mindég azt mondja nem halhatok meg,110kg és 180 centi vagyok,szinte a fiatalságomat végig sportoltam és ez még mindég meglátszik.Pedig vastag bél és máj rákom van.Nehéz dönteni aki kapott kemot az tudja ennyit tudja milyen.Jó egészséget kívánok neked és a többi fórumozónak.

 

Laci

  

Előzmény: Order of Hermes (4052)
lingar4 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 4053

És akkor a "dr" Varga csodagyógymódjáról még nem is beszéltünk....

Előzmény: arabesq (4051)
Order of Hermes Creative Commons License 2014.08.19 0 0 4052

Hát a nagy kérdés az, hogy reagál a betegség a kemora.... Ha vannak eredmények, és láthatóan fejlődik vissza, akkor azt tanácsolnám, hogy ne add fel.

Ha nem.. nos beszélj az orvosoddal, nézzétek át, hogy mik az alternatívák.

Előzmény: ököl (4049)
yaminka Creative Commons License 2014.08.07 0 0 4050

csak hogy ne maradj válasz nélkül.

Azt, hogy abbahagyod, vagy folytatod, egyedul Te dontheted el. A helyedben en megkerdeznem a kezeloorvost, anno meg 3 kemom lett volna hatra, de mondtam a dokinak, hogy meghalok (ertsd szoszerint), ha vegig kell csinalnom, mert elfogyott az erom, mindenhogy. Akkor meg aznap kaptam egyet, aztan ugy gondoltak megprobaljuk, hogy nem kapom meg az utolso kettot (addigra az osszes nyirokcsomom visszafejlodott), azota is jol vagyok:) Igaz az elejen argus szemmel vizsgalgattak, hogy nem ujul-e ki, de nem:)

Sot! a hir, hogy vege a hercehurcanak annyit dobott rajtam, hogy a keddi kemo utan penteken mar az orszag masikvegeben buliztam, unnepeltem a 21. szulinapom, pedig elotte mar szinte kemotol kemoig ertek a mellekhatasok.

Előzmény: ököl (4049)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!