Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
Az online pénzkereseti lehetőségek közül az egyik legegyszerűbb módszer az online kérdőívek kitöltése.
De a blogon megtalálsz szinte minden dolgot amivel pénzt lehet keresni: kérdőívek, mobil applikációk, passzív jövedelem (internetmegosztás), távmunka lbehetőségek stb
Csatlakozz a ySense közösségéhez, és kezdj el pénzt keresni egyszerűen online! Nincs szükséged speciális tudásra vagy tapasztalatra, csupán egy kis szabadidőre.
Május 1-től újra kell nyomni a hi5-ben a gombot, most szóltam a tagoknak akik hozzám jöttek még annó. 1-nek visszadobta mert nem létezik már az emailje. Felpörögtek a dolgok újra, érdemes visszanézni rá.
Illetve egy kérdés: csinálja -e valaki (még) a Microworkers oldalt? Nekem nagyon régen fizetett, aztán abbahagytam. Nem felmérés oldal volt, hanem micro munkákért (pár percesek) fizetett, akkoriban a kattintgató (PTC) oldalak mellett jobb alternatíva volt.
Tudok néhány valós dolgot ha gondolod írj rám! 🙂Pl. TRADING 212 : 3000-39000Ft ajándékpénz! NE HABOZZ, MERT LEMARADSZ! 🙂 Robinhood: 3800-8000Ft bónusz összeg Revolut:5000+2500Ft ingyen pénz Gránit bank: 40000+10000Ft számlanyit@sért!A legolcsóbb magyar bank!!! Egyéb kisebb pénzgyűjtő appok, és egy komolyabb üzlet. Segítek mindenben. Tájékoztatlak hívásban(nem írkálásos kínlódással!),és a regisztrációkban elejétől a végéig! 🙂Így biztos sikerül megszerezni ezeket az ajándék összegeket és használni a továbbiakban az oldalakat.
Keres facebookon! Kaszai Gábor néven! Nem bánod meg hidd el!🙂
Közel 600 embert csapott be otthon végezhető, könnyű munka ígéretével
571 rendbeli csalás miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó, jelenleg is fogva lévő budapesti férfival szemben az ügyészség, aki a munkát kereső sértettektől csalt ki milliókat.
És amivel mostanában nagyon sűrűn találkoztam: 1. vagy egy teljesen kitöltött kérdőív (20-25 perc!) végén "hibát" jelez, és ugrik a "jutalom".
2. Elkezded kitölteni, végignézet veled egy reklámot, nem tudsz továbblépni, akárhányszor nézed meg ugyanazt a reklámot, közben 15 perce szarakodsz a felméréssel, majd ott is ugrik a jutalom. Komoly kétségeim vannak, hogy ezt van értelme tovább csinálni.
Igen, sajnos az inflációt nem követi az elérhető kifizetés.-
PL-Tolunán ma is 3000 ft a --35 ezer pont,mint 5-évvel ezelőtt!
De azóta az élelmiszer árak duplázódtak.-
A közvélemény kutató cég kiadja az oldalaknak a munkát,amit mi elvégzünk,de ebből az is leveszi a részét akinek mi kitöltjük a kérdőívet,és az oldal továbbítja a megrendelőnek.
@mindenki Sziasztok! Egy gyors Revolut regisztráció valaki?? Ma és holnap még belefér! 💥Nincs számlavezetési díj! 💥Egyszeri 2340ft-ért egy Visa/Mastercard amit mindenhol lehet használni 💥4000-5000 forint jutalom egy tesztért, amit segítek megcsinálni!! 💥5000ft-ot adok PLUSZBA az utánad kapott jutalákból!! 💥Kapsz havonta 5 meghívót, amivel mindig szerezhetsz 50-100ezeret!!! EZEN NEM GONDOLKODNI KELL, HANEM CSINÁLNI ÉS ZSEBRE TENNI A PÉNZT! ☝️😉ENNYI!
További ingyenes pénzek(kb 50000!!!),és a legjobb üzlett ami jelenleg van a neten!!! Keress facebookon:Kaszai Gábor, (a kopasz, nyakkendős fekete ingben😁)
A közelmúltban regisztráltam 4 kérdőíves oldalra. Örömmel tapasztaltam, hogy nagyon rövid idő alatt három oldalon is elértem a minimális kifizetési limiteket. Természetesen kettőnél már többet is.
A 4. oldalon (ami a 4 közül a legtöbb bevételt hozza) a magasabb elérési limit miatt még nem értem el.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését szíveskedjen a linkemmel regisztrálni. Biztos vagyok abban, hogy nem fogja megbánni.