Keresés

Részletes keresés

sidius Creative Commons License 2006.01.05 0 0 23
Ja bocs. A www.daytrader.hu oldalon a fórumban a BUX0612 című rész!
Előzmény: csiriz (22)
csiriz Creative Commons License 2006.01.04 0 0 22
Ha elárulod hol, megyünk.
Előzmény: sidius (21)
sidius Creative Commons License 2006.01.01 0 0 21
Topicot nyitottam BÉT határidős piaccal kapcsolatban. Akit érdekel az jöjjön és beszélgessünk róla!!!!!

Andreas Creative Commons License 2006.01.01 0 0 20
A második kérdésre megtaláltam a választ a részletes kondíciós listában:

Megbízás módosítás, visszavonás díja tranzakciónként eBroker rendszeren kezdeményezve, a BÉT-re bevezetett értékpapírok esetén.......... 50,- Ft
Előzmény: Andreas (19)
Andreas Creative Commons License 2005.12.30 0 0 19
Lenne egy kérdésem az ebroker-rel kapcsolatban, bár lehet hogy szimplán tőzsdei kérdés..
Az 5 perces zárószakaszban figyelgettem az ajánlati könyv bejegyzéseit és itt mindig történik valami furcsa. A vételi és az eladási ajánlatok között feltünik egy-egy az utolsó kötéshez képest jócskán eltérő ár. Vételi oldalon oké, valaki biztosan vásárolni akar ezért magas limitárat állít be. De amikor az eladási oldalon bevillan egy jóval alacsonyabb ár azt nem tudom mire vélni. Főleg mert a következő frissítésnél el is tünik az ajánlatok közül és nem is jön létre kötés.
Példa: ma zárás előtt a legjobb vételi és eladási ajánlatok így néztek ki a Richter-re: 38200 Ft és 38550 Ft . Erre feltünik az eladási ajánlatok között egy ilyen: 33000 Ft 200 db, majd következő frissítésnél eltünik, kötések nélkül. Pedig ha jól értem a tőzsde müködését, akkor az eladó határozza meg az árat, vagyis a 38200 Ft-os vevői ajánlatot tevő elvihette volna 33000 Ft-ért a kért x db-ot, majd a sorban utána következő is és így tovább amig a 200 db 33000 Ft-os el nem fogy.
Rosszul tudom?

A másik kérdésem az ebroker-re vonatkozik: A kondíciós listában nem látom egy még teljesületlen ajánlat törlésére és módosítására vonatkozó díjszabást. Meg tudná valaki mondani hogy hány százalék?
csekonicsbáró Creative Commons License 2005.12.01 0 0 18

Ugy tudom az equitas a legolcsobb, és netes platformja is van. Arra figyelj, hogy vannak olyan cégek ahol csak telefonos kapcsolat van. Ha a vonal épp foglalt vagy a broker nem veszi fel, akkor nem tudsz nyitni vagy zárni. Én már szívtam így meg, nem épp kellemes érzés..

Neten ez nincs így, de ha a rendszer lefagy az is izgalmas lehet.. Használj mindig stop-loss-t, az általában megvéd a nagy bukoto, de ott is jártam már ugy, hogy átugrottak.. Szoval csak ovatosan a határidővel :) 

ligu Creative Commons License 2005.11.29 0 0 17
Ki tudja, melyik brókercégeknél legolcsóbb a határidős BUX kötés? Netes és telefonos is érdekel.
Sun733 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 16
Köszönöm a választ.
Nekem a Concorde tetszett meg a legjobban. Kipróbáljuk meglátjuk
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.31 0 0 15

hazai reszveny: equitas, concorde, ebroker

kulfoldi reszveny: concorde, ebroker

hazai alapok: concorde

equitas: olcso, de csak hazai piac

concorde: univerzalis

Előzmény: Sun733 (14)
Sun733 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 14
Nem nagyon találtam meg. Link nem lenne?
Én is most szeretnék valahol online tőzsdei szolgáltatásra szerződést kötni, mert macerás minden megbízásnál OTP-ben sorbaálni, megbízást adni, aláírni.
Az ebroker, a Concorde direct és a Quaestor-t, Equitas nézegettem.
Ki mit tud ezekről? Vagy van jobb? Kezdő vagyok, jelenleg nincsenek nagy igényeim.
Előzmény: pikkpakk (13)
pikkpakk Creative Commons License 2005.01.27 0 0 13
a pszaf honlapján vannak összehasonlító táblázatok a netbankolásról
buszjegy Creative Commons License 2005.01.21 0 0 12
Hm, hivd fel oket.
Előzmény: Heesh (11)
Heesh Creative Commons License 2005.01.20 0 0 11
A honlapjukon az van hogy be kell. De már megbarátkoztam a gondolattal. Ez igy van rendjén. De majd megkérdem őket mail-ben.
Előzmény: buszjegy (10)
buszjegy Creative Commons License 2005.01.20 0 0 10
Az equitasnal nem kell szemelyesen bemenni az irodaba szerzodeskoteshez.
Előzmény: Heesh (9)
Heesh Creative Commons License 2005.01.19 0 0 9
Hát ja, kb ilyenek. Én is csodálkoztam. Mi ez hogy minimum 3500 ft? Mondjuk veszek 10e-ért részvényt, és akkor még pluszba 3500-at lehúznak? Az összes online brókernél ilyenek az árak, kivéve az Equitas-t. De azoknak meg csak Pesten van irodájuk. Én a Questorról, a Concorde-ról, az Ebroker-ről és az Eqiutas-ról tudok mint online brókercég. Van ezeken kívül még valami? Nekem eddig az Equitas a nyerő, csak nincs kedvem felmenni Pestre megkötni a szerződést.
Előzmény: harzol (8)
harzol Creative Commons License 2004.11.02 0 0 8
"Értékpapír számla vezetés díja: befektetési jegy, magánszemélynek:0,45 ezrelék min.600 Ft/negyedévente. Más értékpapir 0,4 ezrelék min.600 Ft/negyedév.

BÉT-es részvény tranzakció: árfolyamérték 0,9%-a min. 3500.-Ft."

Ez a CIB-nél van. Minden banknál ilyen elszálltak az árak?
Ha igen, akkor azthiszem tényleg külön helyen kell nyitni a folyószámlát és az értékpapírszámlát.
KOPPANYI Creative Commons License 2004.10.28 0 0 7
Az equitasnál szerintem kedvezőbbek a jutalékok...
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.28 0 0 6

concorde www.cd.hu

vagy ebroker

ezek az en javaslataim

Előzmény: harzol (4)
elfmage Creative Commons License 2004.10.28 0 0 5
Eddig nem volt és most sincs ha nem kell neked postázniuk a havi kivonatokat
Előzmény: harzol (2)
harzol Creative Commons License 2004.10.28 0 0 4
Nézegetem a CIB internet bank-ot.
Minden nagyon szép és jó, még állampapírt is lehet venii/eladni rajta keresztül csak épp nem találom az értékpapír számlánál a számlavezetési és megbízási díjakat.
Valaki nem tudja véletlenül?
harzol Creative Commons License 2004.10.28 0 0 3
Engem kezdetben leginkább az érdekelne, hogy úgy tudjak állampapírt (leginkább aukciós diszkontkincstárjegyet) vásárolni, hogy ne kelljen hozzá a bankba rohangálnom.
harzol Creative Commons License 2004.10.28 0 0 2
Fix havidíj nincs is?
Előzmény: elfmage (1)
elfmage Creative Commons License 2004.10.28 0 0 1

Netes tőzsdeire javaslom az Equitas Rt-t.

Szamlanyitas ingyenes

kötési jutalék 0,25% (min 150HUF)

Daytrade 0,15% (min 150HUF)

Nekem itt megy a tőzsdei része :)

Ha valaki tud más brókercég adatot azt várnám én is.

edk440 Creative Commons License 2004.10.27 0 0 0
Csak a banki részhez tudok hozzászólni. A Raiffeisen bankot és esetleg a HBW Express takarékszövetekezetet (www.netbank.hu) ajánlom figyelmedbe.

Az előbbinél most lesz változás. Lesz havidíj nélküli és havidíjas csomag is. A drágábbik havidíjasnál (550 Ft/hó) minden netes utalás ingyenes és minden tranzakcióról van jelentés mobiltelefonra.

Ed
Előzmény: harzol (-)
harzol Creative Commons License 2004.10.27 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Szeretnék olyan bankszámlát nyitni, amit interneten keresztül elérek. Olyat ahol tudok egyenleget lekérdezni, lekötni, átutalni, valamint ahol van lehetőség részvények és állampapírok vételére/jegyzésére.
Lehet ezt egy helyen, vagy külön kell netbaki és a online brókeri részt intézni?

Nem nagy összegekről lenne szó, ezért fontos, hogy a fix díjak (havidíjak...) alacsonyak legyenek. Egyáltalán milyen költségek merülnek fel? (Fix és megbízási díjak.)

Előre is köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!