"Rossz hangulatban találtam tegnap este édesanyámat, Katust. Szokásomhoz híven telefonon hívtam őt, kérdeztem tőle, hogy nézte-e a tv-ben, napirend előtti felszólalásomat."
Qrva jó! :) Rossz a kedve, anyuka? Csak nem engem nézett??? :DD Hüjjjjjeeee!!!
"Rossz hangulatban találtam tegnap este édesanyámat, Katust. Szokásomhoz híven telefonon hívtam őt, kérdeztem tőle, hogy nézte-e a tv-ben, napirend előtti felszólalásomat." Gyurcsány az Amőbán. :)))
Nincs, eleget keresgéltem ezt is. Azt keresd meg te, ha neked fontos. :) A Bocskai-viselet nekem tetszik és az sem érdekel, hogy a MIÉP annyira bele volt szerelmesedve.
Te, arról a Schmitt nevű EU-képviselőről nincs egy képed véletlenül, amikor Európa egyik leginkább unió-ellenes pártjának jelmezében hisztizik a Várban?
Én jólesõ borzongással néztem volna, amint Nagy elvtárs bronz karjaival magához öleli késõi elvtársait és egy darabig úgy tartotta volna õket:DDDDDDDDDDDD Akár az igazi jó filmekben:DDDDDDDDDDD
Az államalapítás Millenniuma 2001-ben volt. Egy ezer éves évforduló megünneplése nem állhat egy darab ünnepségből. Orbánék, nagyon helyesen, több évre elosztva szervezték meg a megemlékezéseket.
Hornék is megünnepelték a honfoglalás ezredik évfordulóját 1996-ban, én mégsem háborogtam ezen.