Szeretnék egy Amazóniai tejbékát. Eddig nem volt még kétéltűm, ezért szeretnék segítséget kérni,hogy hogyan tartsam. És tudni szeretném hol lehet beszerezni. Aki tud valamit itt az e-mail címem: blanka0101@hotmail.com .
január végén küldtek körlevelet hogy febr20án bezárnak- de minden lementhető. ftp-vel.
ezt meg is csináltam, de egyetlen lementett képet sem lehetett megnyitni- ezért kidobáltam a sok ikszet a sulyukkal együtt ..
a körlevélben azt irták kicserélnek megujulnak mindenben és akkor ujra indulnak majd...addig ajánják a freeweb.hut.
nekem is volt olyan amit csak ott tartottam, és igy most elvesztek bizonyos emlékeim..
én is azt gondolom mint szpidi hogy a webshots az aki hozza a minöséget évek óta és soha nincs probléma. de ha igen mi nem szembesülünk vele album elvesztésekkel.
Jaja, egy ideje a fontosak nekem sem ott voltak...de ezt, hogy mindenféle értesítés nélkül megszűntetik (nem műszaki hiba miatt gallyra megy!), azt feltétlenül udvariatlanságnak tartom. Nopláne mert volt hozzá e-mail elérhetőség is..., simán küldhettek volna egy körlevelet.
Hah, én meg úgy vettem észre, hogy beírtam az oldalam és kiírta, hogy megszűnt.
Köszi....volt vagy három, amiről linkelgettem - három, amihez nyugodtan küldhettek volna emailt...
Nekem a szuszettis elveszett, mikor költöztek, de a másik kettőt szerettem egyben, nyilván megvannak a képek, de most újra összeszedni....azért ez dühítő, hányan járhattak még így :(
De meg ám. Én is Pihe elszólásából tudtam meg, de a 2 törlésük után webshotsra pakoltam. Ott az elmúlt 6-7 évben nem volt bukta. AZért bal kéz középső ujj: lekopog:)
A futtatásba beírtam, majd az a válasz jött, hogy a windows nem találja. A keresővel találtam 3 regdit-t is, de a topikon azt javasolják, hogy onnan inkább ne piszkáljam a dolgot. Marad a tábla, hogy tömöríteni akar, bár ki van ürítve még a rendszergazdás mappán keresztül elérhető helyről is az összes szemét.
Szuszi! Ha még kell akkor megszereztem az XP-s topikról, mert most nekem is ilyen gondom van. :)
1. Start/Futtatás/regedit {Enter} vagy [OK], (ha kattintgatni szeretsz)
2. Bal oldalon látsz egy szép fastruktúrát, kinyitod a HKEY_CURRENT_USER ágat a kis pluszjelre kattintva. Elnavigálsz az Identities/{hosszú, egyedi szám}/Software/Microsoft/Outlook Express/5.0 "mappáig"
3. az ablak jobb oldalán látsz egy bejegyzést "Compact Check Count" néven, kattints rá duplán, és írd át a megjelenő számot "0"-ra (idézőjelek nélkül!). Ennyi...