Ide szeretnénk gyűjteni minden hasznos(nak látszó) információt, tapasztalatot, kérdést, ami szükséges lehet a görögországi 246 kilométeres ultrafutóverseny teljesítésében. http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartathlon
Hivatalos adatok jelenleg épp nincsenek - adatbázishiba.
A movingobject sebességadatait felejtsd el, a helyadatok viszont jók, Bódist akkor mutatta a nagy ellenőrző ponton (22?, a csatorna utáni), amikor az ott lévő kamera is.
Sorry. Eddig csak egyszer maradt ki. Talán jövőre lesz megint, ha olyan kedvemben leszek. Ha rácuppanok a témára, az két nap folyamatos szurkolás, és az most másra kell.
Szia Farkas! Minden magyar versenyben van. Még az utolsónak is van fél órája a szintidőhöz. Maráz Zsuzsa első helyen fut és a fiúk közt is ketten vannak nem sokkal lemaradva a dobogóról. Hideg, esős idő van. Mindenki szarrá ázott, bár most épp elállt.
"Nekem is idegen a Spárta téma kicsit, mert hiába izgultam, és lestem, mint a moziban, hogy jé, az én nővérem nyert, basszus; tudom, hogy én erre nem vagyok képes. Nem vagyok cihológus, de úgy gondolom, ilyenkor beindul egy egovédő folyamat, hogy az ilyen emberfeletti eredményeket eltávolítjuk magunktól, csak, hogy ne szembesüljünk azzal, hogy azon 99,9999%-ék közé tartozunk, akik nem lennének képesek megcsinálni egy Spartathlont. Másik, ritkább reakció, hogy basszanova, én is nekiállok rá gyúrni, de ehhez tényleg egészséges önbizalom kell."
Ez bizony mégiscsak halott, egy oldalt sem írtunk. :-(
Bemásolom a végeredményt a Facebookról, ha nincs is olyan szépen formázva, mint a korábbi években:
A magyar csapat, 8 visszatérő és 12 első teljesítő, 13 férfi és 7 nő:
Maráz Zsuzsanna kétszeres spártai hős (25:43:40, abszolút 10. hely, női 2. – még frissíteni kell a "minden idők legjobb női eredményei" táblázatot, de ez még most is ott van az élmezőnyben)
Rudolf Tamás háromszoros spártai hős (28:50:10, 31. hely)
Rácz Róbert spártai hős (30:50:33, 62. hely)
Lőw András hússzoros spártai hős (30:51:54, 63. hely; láncban 18 teljesítés 2000 óta (Spartahtlon rekord), összesen 20 teljesítés (Spartathlon-rekord holtversenyben Karl Huberttel))
Veress Béla háromszoros spártai hős (32:30:27, 95. hely)
Roskovics Miklós spártai hős (32:42:00, 101. hely)
Akik még indultak, és becsülettel jönnek haza: Lukács Albert (kb. 200 km), Kolluti Margit (171 km) és Toms Krisztián (123 km)Megdőlt Nagy Kati pályacsúcsa, már 25 órán belül a női csúcs, és kiesett a rekorder Karl Hubert.