Keresés

Részletes keresés

nisnis Creative Commons License 2005.12.06 0 0 20
Belekukkantottam a csizmába, há nem vót benne semmi
geszthi Creative Commons License 2004.10.26 0 0 19
Koszonom az Indexnek mar meg is van a valasz. Lam alig emlitettem meg itt es maris itt a hir!

Kiírható a népszavazás a kettős állampolgárságról
Patrubány szerint december 5-én lehetne szavazni

Index/MTI 2004. október 26., kedd 13:59

Jóváhagyta az Alkotmánybíróság az országgyűlésnek még szeptemberben a kettős állampolgárságról hozott határozatát, azaz kiírható a népszavazás az ügyben. A népszavazás ötletgazdája, Patrubány Miklós szerint akár a kórházak privatizációjáról szóló december 5-ei népszavazással egy időben lehetne dönteni a kettős állampolgárságról.

Három milliárd forint a népszavazás

Az MVSZ szerint a büdzsé szempontjából a legjobb az volna, ha a népszavazást a kórházak privatizációról szóló ügydöntő referendummal egy időben, december 5-én rendeznék, mondta el kedden Patrubány Miklós. Egy népszavazás megszervezése három milliárd forint.

Az MVSZ vezetője utalva a népszavazási törvényre elmondta, november 15-ig a köztársasági elnöknek módja van arra, hogy a második népszavazást is december 5-ére tűzze ki.
Előzmény: geszthi (18)
geszthi Creative Commons License 2004.10.26 0 0 18
Most komolyan kerdem, hogy ne kelljen tobbszor.

Mi a torvenyi szabalyozas? Ki irhat a Kormany (nekik nem kell alirast gyujteni ehhez) ugyanarra a napra (= koltsegetakarekossag celjabol), masik nepszavazast? (Termeszetesen kulon szavazo cedulan, hiszen ebbol mar volt vita korabban)

Es akkor Alice is tudna, hogy konkretan mirol szavaznank ;-))))

A sorkatonasag eltorleserol, evi 10milliard forint megtakaritasrol.
Indián Creative Commons License 2004.10.20 0 0 17

Hüjjje... :-D

Bár mielőtt kiszavaznánk, előtte ártani nem használna legalább egy ország - akár lóért is cserébe...

Előzmény: Fine Tune (15)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 16

Hát ahogyan a topicom pörgését nézem, asszem tényleg unatkozom majd egy jót a szavazásnál...:-))

(Végülis kilehet bírni azt a korán kelést, ha napközben egy jót szundíthat az ember nem?)

Kár, hogy még most se tudom i a faszról is fogunk szavazni.

Fine Tune Creative Commons License 2004.10.20 0 0 15
Kiszavazzuk Alicét csodaországból:)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 14

Eléggé kínosan érzem magam, mert eddig én még mindig éltem a szavazati jogommal... most szavazóbiztos lévén nem tehetem meg, hogy tüntetőleg vagy nem tüntetőleg, de magam ne szavazzak. Viszont tényleg nem tudom mi is áll mögötte, hogy jó e ez a kórházprivatizció vagy nem jó-e NEKEM. Mint jövendő betegnek. MIk is ennek a ygakorlati következménei, mik lesznek a TB változások stb... sajnos én is csak a 12 éves gyerek szintjén rétem ezeket a gazdasági dolgokat.

(Asszemkénytelen leszek egy üres szavazólapot bedobni...)

Előzmény: geszthi (13)
geszthi Creative Commons License 2004.10.20 0 0 13
Mit gondolsz miert is vagtak ki azt bizonyos reszt az Orban interjubol?

Es akkor meg az az 2001-es interjujat nem is mlitettuk, amiben kozhazprivatizacio es magantoke bevonasanak szuksegessegerol nyiltakozott. Na ja anyjuk Szegeden erdekelt volt ha meg emlekszunk arra az ugyre is.
Előzmény: AliceCsodaországban (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.20 0 0 12
Lesz olyan népszavazás,amiről nem is tudok?No,akkor mit fognak róla tudni a tanitványaim...Ha rajtam múlik,ugyanennyit...
Előzmény: AliceCsodaországban (11)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 11

Ok.

De én arra utaltam, hogy tulajdonképpen fogalmam sincsen, hogy mi is ez a kórházprivatizáció, ez kinek jó kinek rossz - mondjuk a betegek szempontjából.

Én se nagyon számítok hatalmas részvételi arányra.

Most ugye van ez a népszavazás dec. 5-én, aztán lesz egy valamikor (mikor? tudja valaki?) a Patrubányi féle, és ugye érik a fidesz újabb népszavazási kisérlete...  

Előzmény: Törölt nick (9)
noir2 Creative Commons License 2004.10.20 0 0 10

milyen lesz a részvételi arány?

ha belegondolsz, hogy a sokkal fontosabb agyonreklámozott EP-választáson mennyien vettek részt..nos akkor szvsz 19% körüli...

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.20 0 0 9
Valami alba járt-kelt itt ősidőkben.Talán 2002-ben-Miután hajtóvadászatot inditottak ellene,azóta csak emléke,s néhány reinkarnációja fordul itt elő.Igy O.K?
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 8
Őszinte legyek? Én se vagyok képben... de tényleg.
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.20 0 0 7
Én a régi időkből egy nagyon korrekt értelmes és nem elfogult vitapartnerre emlékszem:illetve bizonyos értékek mellett szerencsére elfogult...Jó hogy néha irsz is,nemcsak olvasol...Egyébként nem tudom ám,mit hoz a Mikulás...Miről is leszek kénytelen szabad akaratomból népszavazni?
Előzmény: AliceCsodaországban (6)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 6

El se mentem, csak éppen nemigen volt mondanivalóm, de azért olvasgatok szorgalmasan...:-)

Nekem mindenesetre fárasztó lesz, mert a postásbácsi meghozta a szavazóbiztosi behívómat arra a napra, majd megoint kelhetek fél ötkor...:-(

Előzmény: Törölt nick (2)
Indián Creative Commons License 2004.10.20 0 0 5

Indián Creative Commons License 2004.10.20 0 0 4

Tucc mást, amin összeveszhetnénk? }:->

Szerintem tök romantika... Télapó, mikukáscsomag, szavazócédula...

Előzmény: AliceCsodaországban (1)
unnamed Creative Commons License 2004.10.20 0 0 3
Szvsz érvénytelen lesz...
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.20 0 0 2
Visszatértél közénk?Örülünk neked!
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 1
Jó ezen nem veszünk össze..:-)
Előzmény: Indián (0)
Indián Creative Commons License 2004.10.20 0 0 0
Khmmm... Szívem, a naptár jelen állása szerint legföljebb bronzvasárnap...
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.10.20 0 0 topiknyitó

Mit gondoltok, milyen lesz a részvételi arány?

Mikulás előestéje, karácsonyi nagybevásárlás ideje, ezüstvasárnap...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!