[b]Gyurcsány randevúja Kulcsárral[/b]<br>
2004-10-18<br>
<br>
Kevesebb mint 3-4-szer, de több mint egyszer találkoztam Kulcsár Attilával - jelentette ki Gyurcsány Ferenc a parlamentben - írja a Napi Online. Ekkor azonban még nem volt Kulcsár gyanúban, és én őt az ajánlatával - a bróker egészségbiztosítási szolgáltatásokat akart eladni - az üzleti kérdésekben illetékes vezérigazgatóhoz irányítottam - tette hozzá a kormányfő. (Napi Online)
A "3" névre hallgató matematikai fogalom is része a lehetségese megoldások halmazának. És tán ezért fogalmazott óvatosan a miniszterelnök. A franc se emléxik a találkozásoka pontos számára egy nem túl jelentős, végül meg se valósuló bankügylet ügyintézőjével. Ha viszont határozottan azt mondta volna, hogy kettő, akkor esetleg a Demeter kideríti, hogy nem is, hanem három, és még pár napig felszínen tartja az ügyet. Amúgy lyó szorakozást mindkettőtöknek.
TV közvetités szerint a bróker botrány kirobbanása elött találkozott a köztiszteletben álló banki igazgatóval. Kulcsár homlokára nem volt odairva semmi.
Bezzeg Áder csak kétszer találkozott Kulcsárral. Kulcsár kétszer is elrebegte sikkasztó vagyok