Ne félj, nem alszik el, akárcsak a Batthyányi örökmécses:))))) Mindig égett, a legnagyobb elnyomásban is!:)))))
Jól gondolkodsz:))))) Ha megnyomom az É billentyût, akkor beindul a láng, majd egy erõs gáz befúvás robbanásszerûen leégeti a holtról a leplet (itt mindenki leleplezõdik:DDDDD), majd a halott lassan felül, elcsodálkozik és motyogja, jééééé, égek:((((( És máris csak egy kis hamu marad utána:((((((( persze lehet, hogy a rokonok, akik Pista bácsit gyászolják, kapnak egy kicsit Mari nénibõl is!!!!! Hja az élet itt sem egyforma!!!:(((( Nos, két égetés között van idõm üzizni:))))) DE HA MOST AZT MONDOD, HOGY EZÉRT VAGYOK NÁCI JOBBOS, AKKOR MEGHARAGSZOM ÉS FELMONDALAK A MODINAK!!!!:DDDDDDDDDDDD
Elég sokat!!!!:))))) Alig vagyunk az egész országban talán 20-an, akik hasonló munkát végeznek és mondhatom, hogy felmérhetetlen értékben!!!!!:))))) Persze szarul fizetnek:((((( de ha kevesebbet fizetnének, akkor is ezt csinálnám!!!!:))))))
Ja, és támogattam a jobboldalt hozzászólásaimmal:))))DDDDDDDDDD
Elküldtem a halálba két német kollégát, beosztásukra nézvést önjelölt topmenedzsereket, miután ötperces munkaviszonyuk után spanyolviaszt próbáltak itt székelni.
Ezek után szeretni nem fognak, de talán meggondolják, hogy nem kéne-é pár sort elolvasni cégorientáltan is, mielőtt a "Hogyan vezessünk vállalatot 10 egyszerű lépésben" bevezetőjére alapozva felnyomják valaki vércukrát korán reggel => ettől a magyar eü. statisztika szignifikáns javulását várom.
REggel 7 körül összetakarítottam a ház előtt a kukások után, mert a hajléktalanok mindent kidobálnak belőle a földre már ami nem kell....
Aztán útba igazítottam 4 túristát akik minenáron meg kívánták nézni a várat...és nem találták a buszmegállót ahonnan a 16-os indul...
Örültek, hogy érti valaki őket és elbeszélgettünk, meghallgattam a dícséreteket (volt abból is!) és a panaszokat... (többek között nem találnak illemhelyet! Folyton be kell ülni valahová és ott fogyasztani ha ilyen szükség jönne rájuk!)
Majd:
Felsegítettem egy babakocsis hölgyet a villanyosra...
Meg:
Lesegítettm egy idős nénit a troliról aki egy bevásárlókocsival próbált nagy nehezen leszállni.
Aztán bejöttem ügyelni... itt talán többet tudok tenni az országért...
Egy két mosolyt már sikerült csalni néhány ajakra itt is és a képernők mögött is...
Boldoggá tettem 8 fiatalasszonyt, közöltem velük, hogy terhesek! Hja, én is boldoggá tettem néhány fiatal hölgyet, de szerencsére még egyik sem jelentkezett azóta, hogy terhes lenne.
Nos, én csak bemásolom az alábbi hírt, hogy egy stressz-helyzettel kevesebb legyen az életünkben, és Magyarország emberibb hely legyen:
"Tüntetést szervezünk jövőhétre. A rendőrség már rábólintott. Jó lenne, ha jönnél, jönnétek. Minél többen legyünk. Itt a program.
A rendezvény helyszínei, útvonala, programja és napirendje: 2004. október 28. csütörtök 14.00 óra Találkozó a Széchenyi rakpart alsó rakparti parkoló, Lánchíd mellett.( Az M.T.A alatt.) Gyülekezés, egyeztetés, beszédek. 15.30 óra órakor indulás gyalogosan a Városháza elé. Útvonal: Lánchíd alatt át (gyalogos alagúton)-Eötvös tér / -Dunakorzó / -Vigadó tér / -Vigadó u. / -Vörösmarty tér / -Deák F.u. / -Petőfi S.u. / -Szervita tér / -Városház u. Városháza előtt megállás. Beszéd, petíció átadása Vajda Pál úrnak. Rendezvény befejezése, résztvevők távozása."
Tüntetés az Emberibb Parkolásért Mozgalom szervezésében, a parkolótársaságok olykor nem éppen emberbarát és jogkövetô tevékenysége miatt, amivel a jogállamiságot, a demokráciát és Magyarország polgárait sértik.
Ne rettegj, örülj,mert lesz jó nagy áremelés, még koszosabb járművek, még nagyobb tömeg, és még több suska Aba Botondnak, mert előre kitalálja, mennyi lesz a BKV jövő évi hiánya, mennyit fognak ellopni az "üzemeltetők"
Bejöttem 3-ra dolgozni, hogy a péntek esti és szombat reggeli suli között befejezzem, amit éppen a péntek esti suli miatt nem tudtam.
Gazdag vagyok, megtehetem, hogy ilyen nyugodt flancos életet éljek.