Keresés

Részletes keresés

giornalista Creative Commons License 2006.06.21 0 0 3
Még pár nap, és bemutatják a mozikban a következő epizódot!
giornalista Creative Commons License 2004.10.25 0 0 2

Nem tud vki valamit a 3ik részről? Állítólag Leghalálosabb iramban címen fog megjelenni, ennyit sikerült "kinyomoznom". De ha vki leírja a storyt.. kinyomozom az IP címét!!! :-)

Chad14 Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1

Hello! Sztem giornalista naon állat a fórum! Én is a Skyline miatt néztem meg na meg amiatt (a 2 Fast 2 Furious-t) mert nekem is ajánlották ennél jobb kocsis filmet még nem naon láttam kivéve a tolvajtampót! Sztem ez a két film naon állat!

Bár azt naon sajnáltam a 2 Fast 2 Furious-ban h az elején a buzi zsernyákok kilövik a skyline-t!

Na mind1 a film olyan mint egy álom! :)) Frankó gépekkel!

Mint azt giornalista mondta ha a Bryan helyében lehettem volna akkor és is kilőtteem volna a gépet 220-250 körül és akkor azok a buzi saruk cask azt leshatik utánam h egy láng csóvát húz a VERDA!

YEAH!

Na csak ennyit szerettem volna hozzászólni!

BYE! Giornalista!

giornalista Creative Commons License 2004.10.13 0 0 0
Egyébként aki egy egészen igényes kis rap válogatásra vágyik, az töltse le a filmzenét (audiofind.ru oldalon fennvan), mert faszás számok vannak rajta..
giornalista Creative Commons License 2004.10.13 0 0 topiknyitó

A nyáron kezdtem el igazán autós filmeket nézegetni. A Gone In 60 Seconds (Tolvajtempó) oldschool verdája után fedeztem fel magamnak a 2Fast-et. Napokon át gyötört a kérdés, hogy vajon milyen verda az, amiben Brian alázza az egész gyorsulási mezőnyt - már nem is emlékszem, hogy derült fény a Nissan Skyline kilétére.

 

Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy ez a film igen sokat figyelgette belülről a CD-olvasóm, rengeteg képet töltöttem le - és hát megtaláltam álmaim autóját, a GTR-t. Az NFS Undergroundot is csak a Skyline miatt kezdtem el játszani, ugyanis a valóságban nincs túl sok esélyem rá, hogy egy ilyet vezessek

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!