Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

venuto Creative Commons License 2020.11.27 0 0 77

Remek  autóelektrós (, de ért mindenhez , csinálja is ): Pázmándi Péter , Piliscsaba, T= nullahat 204 307 470 . A  Teremtő áldja őt meg . 

somytomy Creative Commons License 2020.10.28 0 0 76

Hát, már valóban tárgytalan, a kerékcsapágy bizonyult a hiba forrásának.

Előzmény: csakesz2 (75)
csakesz2 Creative Commons License 2020.10.26 0 0 75

Hát egy kicsit késői a válasz, de van egy autószerviz a 16. kerületben, ahol konkrétan tudom, hogy vállalnak ilyet: https://www.autoszerelomuhely.hu/

Előzmény: somytomy (74)
somytomy Creative Commons License 2020.07.13 0 0 74

Üdv!

Valaki esetleg tud olyan műhelyt ajánlani Budapesten, ahol hajlandóak nekem megmérni a kerékagy ütését mindenféle egyéb javítás nélkül (természetesen nem ingyen)? Előre is köszi!

kovacsricsi Creative Commons License 2019.10.21 0 0 73

Üdvözlök mindenkit!Tud vagy ismer-e egyáltalán közületek Budapesten tényleg normális,és jó munkájú autószerelőt,mert eddig csak fikázásokat látok?

Kong16 Creative Commons License 2019.09.27 0 0 72
Opel Astra J-- vezérlés cserére vittem az autót.
A munka elvégzése után 2 nappal a főtengely szíjtárcsa leesett.
Igazi kontár ócska szar szerelő! /Számla persze nincs/ 75 e ft.
Tanulópénz
Still-Car Kft Monor Szélmalom út.
ynay Creative Commons License 2019.05.29 0 0 71

Sziasztok!

Opeles szerelőt keresek zala megyében Keszthely környékéről.

SerinShamandar Creative Commons License 2019.05.10 0 0 70

Én is Opel szerelőt keresnék G Astra-hoz, alapvetően az Ódor miatt reagálok, én őket nem ajánlom, többször voltam náluk, felemás eredménnyel. Maximum gyors rutin munkára, olajcserér vinném oda az autót vagy ha szükséges diagnosztika miatt az alkatrészek cserélgetése (amiből sima szerelőnek nincs készlete, nekik meg van). Nem olcsóak és többször kértek el pénzt olyan javításért, ami nem oldotta meg a hibát, illetve bontott alkatrészt is szereltek be a kocsiba úgy, hogy nem jelezték, hogy erre nem vállalnak garanciát és nem is lett jó az eredmény. Tehát másfélszer fizethettem ki az alkatrészt: egyszer féláron a bontottat, majd teljes áron az újat, ami jó is lett.

 

 

Alex2244 Creative Commons License 2019.04.01 0 0 69

Megbízhatót nem nagyon tudok, ez olyan, mit a szerencsejáték, van amikor baválik ugyanaz a szerelő, van,hogy elbassza és garancia pedig nincs a gyakorlatban: Pld.: ódor műhely

 http://odorautocentrum.hu/ 

 

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__9819247-szelepfedel-tomites-csere-utan-volswagen-v-golfbol-folyik-korbe-az-olaj-mitol

 

kisapa63 Creative Commons License 2019.03.22 0 0 68

Sziasztok! Egy megbízható szerelőt keresek Opel-hez. Lehetőleg olyat aki a diagnosztikához és az elektromossághoz is ért.

Alex2244 Creative Commons License 2018.12.22 0 0 67

Megcsináltattam a kocsit egy szerelőnél, de elég drága volt! A X. ker pilisi u 10-ben  SCHEILING BT nél . Nem mondok róluk egyenlőre semmit még ki tudja mi lesz, múlkor is később derült ki, hogy nem javították meg máshol.  Mer    előtte a VIII. Koszorú u.28 alatt. Modroczky nál volt . ott egyszer már javították az Önindítót, de kiderült nem sikerült megcsinálniuk, ők garit is adtak volna, de már sok idő eltelt, meg nem is bíztam bennük, ráadásul kutyaszar volt a padlón, amikor visszaadták, modnjuk ez a kisebb probléma, de 35.000 ért nem lett jó az önindító!

Továbbra is keresek autószerelőt a kocsi többi hibájához!

Alex2244 Creative Commons License 2018.12.11 0 0 66

A X. kerületben vagy környékén  tudtok megbízható szerelőt és autóvillamosságist wolswagenhez?

 

Voltam 2 éve a X. ker Keresztúri út 130. nál, akik klímával is foglalkoznak, egy belső radiátor cserén 110.000ft , kicserélték láttam szétszedve az autót, radiátort, ezzel nem volt nagy gond, viszont beleraktak valószínűleg egy ki tudja milyen radiátort, mert nem láttam, olcsó volt, ill.  elég erős szaga is még mindíg,amíg be nem melegszik a fűtés. Az utastérben erős fagyállószag érezhető, ezt Ők nem érzik, műszeresen bevizsgálni felesleges azt mondják, ki akarják cseréltetni 85.000 -ert a vízhűtőt, mondván, hogy van rajta fagyálló nyom, de szerintem a belső térben és vagy máshol mehet el a víz.

jelenleg szerintem roszabb a mostani fűtőradiátor, mint az előtti.

 

Nem ezt szeretnem most megjavíttatni, mert most se időm ,pénzem, csak jelzem ha valaki oda vinné, mire számítson.

Hydra1977 Creative Commons License 2018.11.20 0 0 65

Üdvözlök mindenkit. Egy Slussz-Plussz kft nevezetű autószerviz és bolt magas szintű hozzánemértéséről szeretnék írni. Ez a "szerviz" a  1112 BudapestBudaörsi út 146/D alatt található. Egy fórumon olvastam hogy milyen megbízhatók és ,hogy nem lehúzós hozzáértő szerviz. NA EZ NEM IGAZ! Történt ugyanis hogy nemrégiben tulajdonosa lettem egy Opel Insignia típusú autónak. Sokat olvastam róla hogy mik a típushibái, hiányosságai, mire kell odafigyelni. Fel is kerekedtem hogy elviszem egy átvizsgálásra a fent említett céghez. Átnézték a kocsit és mondták hogy minden rendben van vele. Én kértem tőlük hogy az ilyenkor szokásos dolgokat ( olaj,szűrők, vezérlés, szíjjak) cseréjét csinálják meg. Plussz felhívtam a figyelmüket a típushibákra is ( olajpumpa tömítés, hajtókar csapágy, esetleg főtengely) és megkértem őket hogy mindegy mennyi idő kérem nézzék át ezeket is. Kaptam is időpontot amire el is vittem az autót. Ott hagytam nekik és elmentem dolgozni. Később hívtak, hogy az első fékeket is cserélni kellene és az általam kért dolgok mint pl csapágy stb nem tartják indokoltnak mert szép hangja van az autónak. Gondoltam rendben hisz ők a szakik. kész is lett potom 304000 forintért. Természetesen számlát nem kaptam csak a munkalap másolatát. És most jött a fekete leves! Hétvégén elindultam Debrecenbe. az elején minden rendben volt aztán kb 50km-rel Debrecen előtt beremegett a kocsi. Semmi hibát nem írt így tovább mentem vele. Miután beértem a városba az első lámpánál már írta a hibát miszerint: nincs olajnyomás, állítsa le a motort!. Lassan hazacsorogtam a szüleim házáig os ott OFF. Miután visszajöttem (másik autóval) Budapestre becammogtam a szervizbe és közöltem a problémámat. Ők vállalnak tréleres mentést is ezért gondoltam felhozatom a kocsit aztán megjavítják. A hirdetésükben 160 forint kilométerenként vagy 120 forint ha náluk szervizeltetem a kocsit. Közölték velem hogy 80 ezer forintért el is tudják hozni a kocsit ha majd lesz sofőr az autómentőre mert autó van ugyan de nincs aki vezesse. ( Budapest-Debrecen-Budapest kb 500km x 120 forintal az nálam 60 ezer). Ezt természetesen flegmán, félvállról közölték velem mintha én lennék a hülye és hogy ha nem tetszik akkor így jártam. Végül Debrecenbe lett megcsináltatva az autó potom 660 ezer forintért ugyanis komplett motor felújítás kellett. 5 hétig autó nélkül. Voltam a minap a szervizben és közöltem a gondomat. Igazából nem reagáltak semmire ezért most úgy döntöttem feljelentem őket. Ezeket csak azért írtam le hogy ha lehet senki se járjon úgy mint én és ha tehetitek nagy ívben kerüljétek el a Slussz-Plussz kft "szervizet"!!!

 

 

lupitus Creative Commons License 2018.09.10 0 0 64

Sziasztok!

 

Tudtok ajánlani, megbízható és olcsó Ford autószerelőt Budapesten, Budaörsön? (Főtengely szimering csere nagy valószínűséggel)

Ford Focus 1.6 TDCI 2007 

 

Előre is köszönöm!

partfish Creative Commons License 2018.08.15 0 1 63

Életem legrosszabb és legmegalázóbb és legdrágább autó szervízes átvágása. előszőr márkaszervízbe vittem az autót, ahol kicsit sokaltam a javítási költségeket, ezért körülnéztem a mezitlábas szervízek közt is, hátha találok olcsóbb megoldást. az ASHENBRENNER autószervíz adta a legjobb ajánlatot szóban. azt mondta minimum száz-százötven ezerrel olcsóbb lesz mint a márkaszervíz, mert ez egy családi vállalkozás, kissebbek a rezsik, stb. ASHENBRENNER akkor még kedves figyelmes megnyerő modorú volt. kérés nélül még azt is felajánlotta, ha nem szükséges a számla, akkor még az áfával is olcsóbb lesz. otthagytam az autót, de kértem, hogy mielőtt nekiállnak a javításnak azért kérek egy emiles árajánlatot is. ezt csak egy újabb kérésre kapztam meg, egy elnagyolt ajánlat volt, de úgy éreztem, hogy még rendben van. majd amikor elkészült az autó, kiderült, hogy 220 ezerrel többe kerül, mint az előzetes megállapodás, de ezt az árajánlatban elfelejtették feltüntetni. és értesíteni sem értesítettek róla. és még jelelezni sem jelezték felém, hogy drágább lesz a javítás. Ez már ráadásul még a márkaszervíz ajánlatánás is nagyságrendekkel magasabb volt az ár, pedig abban jóval több javítási és csere tétel szerepelt, mint az ASHENBRENNER szervíz ajánlatában. Először magyarázatot sem tudtak adni a különbözetre, a majd kitalálták, hogy egy elemet cserélni kellett, amiről az eredeti magállapodásban szó sem volt. azt az elem még a márka szervíz szerint nem szorult cserére elég lett volna javítani. kérdeztem, hogy ezt miért csinálták, mikor nem kértem az elem cseréjét, vagy legalább miért nem jelezték, hogy cserélik és és ettől drágább lesz.nem kaptam választ Ashenberenner arra hivatkozott, hogy, hogy lehet, hogy most drágább de hosszú távon megéri majd nekem. és a márkaszervíz úgy is csak csak összegányolta volna. két ajtó is cserére szorult, azt mondták, hogy újjakat kell betenni, mert igy nem rontja az autó értékét egy négy éves kocsinál nem éri meg a bontott. ebben maradtunk. amikor fizetni kellett, akkor jött a hideg zuhany, 650 ezer helyett 870 ezer lett a vége. amikor megkérdeztem, hogy ez hogy jött ki, először csak zavaros mellébeszélés. Részletes számlát csak akkor láttam amikor már fizettem és ott vettem észre, hogy az egyik ajtó nem is új ahogy mondták, hanem bontott ajtó, mert a számlán ott felejtették hogy bontott, de ugyanúgy új áron számolták, mint az újjat. itt már nem zavarta őket az érték csökkenés. azt, hogy a gumitömítés lemaradt az ajtóról már szóvá sem tettem. Lehúzós tisztességtelen szervízvezető. nagyvonalúan és nagyot csalnak. érthető az újnyi aranyláncok és karkötők a családon.láttam már érdekes szervízeket,de az az ASHENBRENNER szervíz mindegyiken túl tesz tisztességtelenségben. Ui. sajnos a Googli értékeléseket már csak később olvastam, de ott még súlyosabb véleményeket olvastam a XIII. kerületi Ashenbrenner szervízről. 

nelli94 Creative Commons License 2018.07.16 0 0 62

Sziasztok!

Budapesti megbízható VW autószerelőt keresnék, aki kijönne a nem induló Polo-mat megnézni, relatív sürgősen. Tudtok ilyet ajánlani esetleg? 

 

Köszönöm,

Nelli

Zoltánworks Creative Commons License 2018.07.08 0 0 61

Ha Ford autó és Budapest körüli és alkatrész csere is szükséges akkor őket tudom javasolni:

 

 

http://www.orbottyan.hu/szolgaltatasok/cegprofil/drt_car_kft.

gsis Creative Commons License 2018.04.19 0 0 60

 A Jazz fórumon keresd Wastegate fórumtársat. Ő speciálisan Hondákkal foglalkozik Budapest székhellyel!

Előzmény: Hagyesz (59)
Hagyesz Creative Commons License 2018.04.19 0 0 59

Sziasztok ! Honda CR-V hez keresek hozzáértő szerelőt.Ha valaki tud kérem ossza meg velem. Lassan már az egész motor ki lesz cserélve még se boldogulnak vele elmegy az alapjárat .

Köszönöm 

exbazs Creative Commons License 2018.01.24 0 0 58

Dízel Skoda Octaviámnak sajnos szüksége van egy turbófeltöltő cserére. Nagyon boldog vagyok emiatt. Tudtok ajánlani Nekem valami megbízható helyet?

tamara77 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 57

Sziasztok! Honda FR-V-hez autóvillamossághoz értő megbízható szerelőt keresünk Budapesten. Köszi, ha valaki tud ajánlani.

USanyi80 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 56

Üdv! Tudna valaki ajánlani debreceni vagy környékbeli szerelőt aki ért a toyotákhoz? 2.4 benzines previáról lenne szó, szelephézag állítás.

Kreutz Creative Commons License 2018.01.10 0 0 55

Sziasztok!
Megbízható szerelőt keresek a A 160-as Mercimhez ami sajnos letérdelt egy csomó diagnosztikai problémával. Olyan kellene akinek van típus ismerete és persze ért a diagnosztikához.
Köszi!

 

Kis.Krisztian85 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 54

Sziasztok!

 

Tudnatok ajanlani egy szerelot aki be tudja tenni a VW Golf MK6 GTI be a bi-xenon fenyszorokat illetve a hozza tartozo dolgokat osze koti.

Errol lenne szo: http://www.vwgolf.net.au/showthread.php?14428-DIY-OEM-Bixenon-Headlights-CECM-Upgrade-and-AFS

 

Minden megvan hozza.

 

Koszonom

 

Krisztian

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.02 0 0 53
Előzmény: goldlife (52)
goldlife Creative Commons License 2018.01.01 0 0 52

Szia.koszi a valaszt. Egy szerelővel egyutt neztek meg. Es o mondta a 8at.nem tudom a pontos értéket csak hogy 8. Hat orulok hogy Ennyi a hozzáértő ember. Apum csak az utasításait követte hogy állítsa be. Mert szabin volt es csak kodot olvasott ki nekunk meg megneztek a motorteret. Remek.
Bar szerintem az nem normalis hogy egy gyertya be van téve szépen es meg sem nyekken, a többit meg kézzel ki lehet csavarni? Amit allitolag kézzel nem szabadna tudni kiszedni? Csak kérdezem.tenyleg nem ertek hozza. Viszont miutan meg lett huzva a gyertya azota szebb a kocsi hangja meg jobban is ment

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.30 0 0 51

Üdv!

Szerelőt nem ajánlok de néhány észrevétel mielőtt nagyon bemész az erdőbe.

Nissan Qashqai 2008 év valószínűleg 2.0 motor. Az ajánlott NGK és a Denso gyertyáknak is 1,1 mm az előírt gyertyahézaga. Tehát valószínűleg nem volt nagy a gyertyahézag.

Nagy valószínűséggel az iridium gyertyák hegyes középelektródája miatt gondolta apud hogy nagyon kopott a gyertya. Ha esetleg szűkebbre vette a hézagokat az okozhat "égéskimaradás" hibakódot.

Szerintem vidd el a megszokott szerelőhöz és pontosan mondjátok el hogy mit "javítottatok" az autón.

Ha valóban a gyújtás környékén van hiba azt fel kell hogy ismerje.

Előzmény: goldlife (50)
goldlife Creative Commons License 2017.12.30 0 0 50

sziasztok.

megbizhato nissan qashqai szerelot keresek. eleg surgos lenne.

 

sztorim a kovetkezo:

augusztusban vettunk egy nissant, 2008-as evjaratu 170.000 km. egybol elvittuk nissan szakszervizbe, ahol otthagytunk olajcsere, szurucsere, gyertyacsere, klimajavitsra stb stb mert hat mar sok km volt a kocsiban. 160.000-ft-t. majd elajultunk az osszegtol, de hat gondoltuk biztos kezekben lett atnezve, szervizelve.

most apum szetszedte a kocsit, es a gyertyakat kezzel ki tudta csavarni, es a hezag is nagy volt!!! magyarazta, hogy 8-as a sztenderd, na itt 1 vagy nagyobb volt a hezag....szerinte ki sem csereltek a gyertyakat! mert szerviz utan egy 4000km-t ment kocsiban nem neznek ki igy a gyertyak.  es szerintunk csak jol atb*sztak, mert noha megy a kocsi, de egy 140 LE-s kocsinak nem kene lomhanak lennie. szoval szerintunk semmit nem csinaltak a kocsival joforman, volt még más jele is annak, hogy nem csinaltak meg mindent amit kiszamlaztak, de lényegtelen, nő létemre örülök, hogy ennyit megjegyeztem :) szoval csak a penzt tettek el. bizonyitani nem tudjuk nyilvan. a nissan best-be a 16. keruletbe ne menjen senki, vagyis en nem ajanlom! szetvet az ideg, ha ragondolok, hogy kifizettuk az uj gyertya arat meg a munkadijat es igazabol nem lett megcsinalva!!

 

es akkor itt jonne a lényeg: most hibakodot dobott a kocsi a kilazult gyertyak kornyekere szolo hibakoddal/gyujtotrafora. viszont hiaba igazitotta meg meg huzta meg rendesen a gyertyakat apum, ott masnak is kell lennie. es ezert kene egy tuti szerelo, aki nem lehuzni akar.

 

az osszes bizalmam elszallt a nissan szerelokbol.

 

van egy fiatunk, ahhoz van rendes szerelonk, de o nem ert a nissanhoz annyira (hibakodolvasoja sem tudja kiolvasni rendesen a kodot es hat nem vallalna be)

 

szoval kerlek titeket, ha pesten/budan tudtok megbizhato szerelot, aki vallal nissant qashqai-t, es nem lehuzni meg atb.szni akar, kerlek szoljatok.

 

koszonom szépen!

villabalint Creative Commons License 2017.12.14 0 0 49

Sziasztok!

Tudtok ajánlani Nekem egy jó autószerelőt Zuglóban, aki ért (szóval akire érdemes rábízni) a turbófeltöltő javítását? Köszi előre is a segítséget!

After Eight2 Creative Commons License 2017.12.03 0 0 48

Sziasztok!Esetleg tud valaki megbízható nem horror áron dolgozó autoszerelöt a 17.kerületben?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!