Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2004.10.04 0 0 21
Én? Viccelsz??? Hát mernék én az "orbánozás" bűnébe esni??? :-DDD
Előzmény: 5555 (14)
Profán Béni Creative Commons License 2004.10.02 0 0 20
Ja. Amit ott nem látsz: itt mindenkinek bedobtak szórólapokat (nekem hármat is) a Reform újság Gyurcsány-extra számáról, amin idézik ennek a trógernek a nyilatkozatát, miszerint Gyurcsány "nem tudja, mi az a szociáldemokrácia, és soha nem is tudta". Naszóval ez a fazon most a jobboldal háziszocdeme.
Előzmény: Derek (19)
Derek Creative Commons License 2004.10.01 0 0 19

"Gaskó György (Beszélő, 2000 február):

Én egyébként – hogy a kérdésére válaszoljak – nem tartoztam azok közé, akik a belsô „ellenség” aknamunkájával magyarázták a párt összes kudarcát, de például Csintalan Sándor szerepe számomra is teljesen zavaros volt, odajött, majd nem sokkal utána már az MSZP-ben töltött be nagyon fontos posztot. De elôbb még kiszakította az MSZDP egy részét, hogy megalakítson egy másik szociáldemokrata pártot"

 

Gasko Istvan, alelnok volt, volt Gyorgy nevu is a vezetosegben:Fischer Gyuri.

Mi ezeket a Csintalan  Ruttner  korul lebzseloket csak kuldott embereknek neveztuk akkoriban , akiket az MSZMP kuldott:-))

 

Ez amikor lattak,hogy Ruttnernek nincs eselye a partelnoksegre,ami az MSZDP-t azonnal az MSZMP-MSZP szatelitpartjava tette volna,akkor kovettek el a kongresszuson a latvanyos szakitast es alapitottak meg a Fuggetlen Szocialdemokrata Partot bepalizva sok naiv tagot akik nem ertettek meg ,hogy mirol is van itt szo igazan.Hogy mennyire tervezett dolog volt ez az abbol is latszott,hogy kiderult, a termet ahova atvonultak uj partot alapitani,mar ket hettel korabban lefoglaltak.

Ez a fuggetlen szocdempart bar nem lett orszagos part de pl a fovarosi listan es ahol inditottak jeloltet elvitt annyit,hogy ez eleg volt a part palamentbol valo kimaradasahoz,plusz meg ,hogy Szabolcsban es Vas-ban nem volt teruleti lista.

Igy megnyilt a szocik elott az ut,hogy ok legyenek MO-on a baloldal centrumpartja,hiszen ok benn voltak a parlamentben,mig az MSZDP nem,es ez oriasi elony volt nekik,meg akkor is ha akkor csak valami 9 szazalek koruli eredmenyt ertek el.Volt innetol idejuk epitkezni az MSZDP meg szetesett a sorozatos utana kovetkezo belso harcok es a valasztasi sikertelenseg kovetkezteben.

Előzmény: Profán Béni (7)
perelek Creative Commons License 2004.10.01 0 0 18

Megszerették Sanyát. :) Annyira szeretni való, nem? Sanyi nem is ráncos.

 Majd, ha innen is kikopik más pártra fog bukni a szentem. Annyi a párt, mint a tenger, Sanyának mindig van lefele. 2000-ben még maffiózó volt a jobbosok szerint és igen ajánlatos volt az Mszp-nek megszabadulni tőle. Megszabadultak erre a fidesz a keblére öleli. Fidesz szereti az ilyen köpönyegforgató, szar alakokat. Miért ne, egy szinten vannak. Istenem, Csintalan Sanyi a fidesz.hun (marylou kedvenc oldalán) a sztár. :) Na ettől lehet jókat hányni.

Előzmény: özv. Bitera Sándor (17)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.10.01 0 0 17

Megmosolyogtató, ahogy a politikailag ferdehajlamu fijuk rábuknak a szoci kupiból kiöregedett ráncos-löttyedt elvtársakra.

 

:o))

Előzmény: Czibók Kálmán (10)
perelek Creative Commons License 2004.10.01 0 0 16

Az milyen szép mérnök úr, akik 2000-ben még hánytak Csintalantól, most el vannak ájulva tőle. Most tapsolnak neki.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9017745&la=17827499

tanulságos topik.

Előzmény: Czibók Kálmán (10)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.01 0 0 15

> "Hát már bocs, de jobb érzésű ember mit gondoljon az ilyen megélhetési köpönyegforgatóról?"

 

Tamás, te tudsz valamit? Tényleg ilyen tuti a maffiellenes oldal nyerési esélye? Egyébként a mai Reformban is jókat mondott Csintalan (az MSZP volt alelnöke)!

 

 

Előzmény: Tamás (13)
5555 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 14

Orbánról beszélsz?

 

Előzmény: Tamás (13)
Tamás Creative Commons License 2004.10.01 0 0 13
Hát már bocs, de jobb érzésű ember mit gondoljon az ilyen megélhetési köpönyegforgatóról? Csak egyetlenegy ilyennek sikerülhet, hogy népszerűbbé váljon, mint valaha... igaz, ő nagyban játszott, és sok társa is volt benne... :-)
Előzmény: Czibók Kálmán (10)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.01 0 0 12
Nem bantsd oket Kalman, kerlek! Ok ezzel keresik a kenyeruket.

Mercader
Előzmény: Czibók Kálmán (10)
Profán Béni Creative Commons License 2004.10.01 0 0 11
Mármint a Szociáldemokrata Pártot?
Előzmény: Czibók Kálmán (10)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.10.01 0 0 10

Az a vicces ahogy az itt levö ballib netharcosok hogy hánynak azokra akik "elárulták" a PÁRTOT :)

 

 

Powersystem Creative Commons License 2004.10.01 0 0 9

Pedig ott is ültek jobbról is meg balról is, s lám, jól elfértek egymás mellett!

 

Csintalan az új jobbos hakni sztár! Egyszerűen szánalmas! 

Előzmény: joss (-)
mibi Creative Commons License 2004.10.01 0 0 8
"A csatorna minden szennyet összeszed?"

Es a le gatlastalanul hompolyog a tortenelem foutcajan!
Előzmény: Hy (5)
Profán Béni Creative Commons License 2004.10.01 0 0 7

origo:

Az MSZMP megszűnése után 1989-ben rövid kitérőt tett, először részt vett a Magyarországi Szociáldemokrata Párt, majd a Független Szociáldemokrata Párt megalapításában is, de rövid időn belül az MSZP tagja lett.

 

Gaskó György (Beszélő, 2000 február):

Én egyébként – hogy a kérdésére válaszoljak – nem tartoztam azok közé, akik a belsô „ellenség” aknamunkájával magyarázták a párt összes kudarcát, de például Csintalan Sándor szerepe számomra is teljesen zavaros volt, odajött, majd nem sokkal utána már az MSZP-ben töltött be nagyon fontos posztot. De elôbb még kiszakította az MSZDP egy részét, hogy megalakítson egy másik szociáldemokrata pártot. De még ezek után sem állítom, hogy Csintalant ebben tudatos rossz szándék vezette volna. Lehet, hogy ô jót akart, azt gondolta, így cselekszik hasznosan. Szóval nem akarok senkit rombolási szándékkal gyanúsítani

 

Eléggé elterjedt vélemény, hogy a frissen "megtisztult" MSZP mindent elkövetett a szocdem párt kinyírására. Csintalan akkori karrierje pedig elég furcsa.

Előzmény: perelek (0)
zuglo_14 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 6
" Az "alvó oroszlánt", hogy mégis szerepet vállaljon a közéletben, az ominózus Defend-ügy ébresztette fel benne. " Na és mi volt az Defend-ügy:-)))) Nagyon csintalan ez a Csintalan:-)))
Előzmény: joss (-)
Hy Creative Commons License 2004.10.01 0 0 5

Hogyan is mondta valaki?

"A csatorna minden szennyet összeszed?"

lujo2 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 4
Azt hiszem az ő képéből lehetett volna csinálni a pénzügyminiszter táskáját, amit most csináltatott Szili Katalin. :-)
Előzmény: perelek (0)
Don Alfonso Creative Commons License 2004.10.01 0 0 3
Ne hülyéskedjél már. A Geréb egy emblematikus fiktív figura. Nagyon jól megcsinálta a Molnár Ferenc. Hogy jön hozzá ez a szánalmas balfasz? Noch dazu: a szocik sem éppen a Pál utcai fiúk.
Előzmény: perelek (0)
Hy Creative Commons License 2004.10.01 0 0 2
Ilyen korban is tarolhat Altz Heimer!
Turulmadár Creative Commons License 2004.10.01 0 0 1
Tényleg vicces. :)
Előzmény: joss (-)
perelek Creative Commons License 2004.10.01 0 0 0

Csintalan Sándor elmondta, az MSZP tele van olyan "egyéni vállalkozókkal", akik jó bizniszt láttak a pártban. Igazi, belülről, mondhatni szívből vezérelt szociáldemokrata nem létezik ma az MSZP vezetői között.

 

Mondja Ő. :)) A hét vicce.

Szánalmas, hogy egy sértett alakot, na meg a másik szerencsétlent így felkarolta a fidesz. Lám csak milyen megbecsülésnek örvend egy-két Geréb a fideszben.

Kiváncsi lennék, hogy tud  tükörbe nézni Csintalan? Jó vastag bőr van a képén.


 

Előzmény: joss (-)
joss Creative Commons License 2004.10.01 0 0 topiknyitó

http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=1&id=4870

 

 

azé" ez már több mint szánalmas. (fityesz oldalról):

 

Sokba kerül majd az országnak Gyurcsány kormányzása

Kurca-parti esték címmel indított programsorozatot a Szentesi Polgári Körök és a Kurca Vidéke Polgári Egyesület. A havi rendszerességgel jelentkező közéleti, beszélgetős vitaműsor első vendége Csintalan Sándor volt, aki az Ifjúsági Ház mozitermét zsúfolásig megtöltő publikum előtt arra biztatott mindenkit: 2006-ban válassza a Fideszt és válassza Orbán Viktort!

2004-09-30 22:38:13

Néhány éve még az MSZP parlamenti frakcióvezetőjeként politizált a pártban akkortájt ellenzékinek tartott Csintalan Sándor.
- Mindkét fél örömére és kölcsönös megegyezéssel váltunk meg egymástól - fogalmazott a Kurca-parti esték első vendége a szép számú hallgatóság előtt. Az "alvó oroszlánt", hogy mégis szerepet vállaljon a közéletben, az ominózus Defend-ügy ébresztette fel benne. A saját bőrén kellett ugyanis tapasztalnia, mennyire nem mennek rendjén a dolgok ebben az országban. Onnantól - saját megfogalmazása szerint - "magányos senkiként" vállal szerepet, s megy ahová hívják. Légyen az sajtó, vagy éppenséggel politikai est, a konzervatív oldalról azonban lényegesen több az érdeklődés Csintalan Sándor iránt - tudta meg a szentes.fidesz.hu.

A sajtót egyébként országos és helyi szinten egyaránt a hatalom megtestesítője

mutatott rá az előadó. Helyileg azonban annyiban még rosszabb a helyzet, mint országosan - elemezte Csintalan -, hogy ott aztán vajmi kevés esélyt lát az egyensúlyhoz közeli állapot megteremtésére. Pláne igaz ez olyan településeken, ahol a helyi sajtót az önkormányzat uralja.
A "Merre van a jobbra és merre a balra?" címet viselő vitaesten hosszasan ecsetelte, milyen

sokba kerül majd az országnak Gyurcsány Ferenc kormányzása.

Az éppen azokban a percekben megválasztandó miniszterelnök-jelöltet szánalmas ripacsnak, az általa gerjesztett helyzetet pedig tragikomikusnak jellemezte. Csintalan Sándor elmondta, az MSZP tele van olyan "egyéni vállalkozókkal", akik jó bizniszt láttak a pártban. Igazi, belülről, mondhatni szívből vezérelt szociáldemokrata nem létezik ma az MSZP vezetői között.


A szélsőjobbal való riogatást és annak a Fideszhez való kapcsolását pedig nem csak olcsó reklámfogásnak tartja, hanem egyenesen undorítónak. Ez az MSZP vezéregyéniségeinek ötlettelenségéből fakad.
Az SZDSZ-ről úgy vélte, az megint megcsinálja majd a maga kisded játékait az általa gerjesztett műbalhéban.
A szélsőbalt, ezen belül a Munkáspártot azonban nem tartja meghatározó politikai erőnek Csintalan Sándor.
A polgári pártok egységét zavarja az MDF jelenlegi politikája. Csintalan Sándor véleménye szerint Dávid Ibolya olyan szerepkört próbál pártjának előkészíteni a 2006-os választásokra, hogy az akár a jobb-, akár a baloldallal képes legyen koalícióra lépni.
Megfogalmazása szerint csak a Fidesz lesz képes rá, hogy szervezettségben és struktúrájában olyan pártot építsen fel, amely alkalmas a ciklusokon átívelő kormányzásra. Személy szerint arra buzdított mindenkit, lássa be, 2006-ban csakis a Fidesz és Orbán Viktor lesz a jó döntés. Ehhez széleskörű összefogást szorgalmazott, hiszen mint mondta: akkor már nem elég csak egy-egy embert vinni.
A hallgatóság kérdéseire válaszolva elmondta: ő magában rendezte a múltját, és neki nincsenek is titkai. Arra ő sem tudta megadni a választ, hogy vajon miből kampányol 2002 óta folyamatosan az MSZP, bár sejtései vannak erre vonatkozóan... Nagyon egyetértett azzal a véleménnyel, hogy a sajtóban végre a valós problémákat kellene közölni és nem olyan gumicsontokat rágni, mint Bácsfi Diána, Kulcsár Attila vagy Zalatnay Sarolta ügyei. Trianon kapcsán úgy vélekedett, van mit pótolnunk. A hungaristákat és más szélsőséges megnyilvánulásokat szívből elítéli és tehetetlennek nevezte a kormányt, amiért hagyta idáig fajulni a dolgokat.

Csintalan Sándort vastapssal jutalmazta a közönség. Pedig ott is ültek jobbról is meg balról is, s lám, jól elfértek egymás mellett!

R. J., szentes.fidesz.hu - fideszfrakcio.hu

 

 

külön kiemelem:

 

tudta meg a szentes.fidesz.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!