Rájöttem, hogy ismerem ennek az izének a "történelmi gyökereit". Annak idején, amikor még Schönherz kollégiumban újságjában, az Impulzusban indult egy rovat, a Tétova Teve Club. Eredetileg "a csodálatos egyszámjáték" volt a cikksorozat alapja, de valójában nem ezért szerettük, hanem mert a cikkíró Juhász Balázsnak, hihetetlenül kifinomult humora volt. (Mármint műegyetemista viszonyokhoz képest.)
(Ja, a nevét azért jegyeztem meg, mert abban az évfolyamban, két Juhász Balázs is volt.)
Elég sokat gondolkoztam azon, hogy mi az a csetkörnyezet. Valami egészen züllöttre próbáltam asszociálni, cetkörnyezet, hm, valami ilyen nagy, és ritkán mossa a fogát, akkor is csak sós vízben, és zsíros, meg ronda. Nehéz dolog a nyelv, és nem csak értelmező szótár formájában.. Mellesleg megfigyeltem, hogy újabban a Technika és használata fórumcsoport Windows - önsegélyező egylet alfóruma a kedvencem. Megvillanthatjuk, hogy mennyire szakértői vagyunk valaminek, közben másokon is segíthetünk, akik persze hálásak (már önmagában ezért is megérné a dolog), és néha tanulhatunk is új dolgokat. Ezt kellene itt is csinálni, Meta - önsegélyező egylet alfórum: K: Szeretnék egy ütős témát nyitni az arborétumokról. Már napok óta ezzel tökölök, de nem jutok semmire. V1: Nyiss egy topikot Arborétum Rt. címmel, és hasonlítsd a kollegáidat egy-egy egzotikusabb növényfajtához! H1: Hú, köszi, ez egészen jó ötletnek tűnik, de az összes kollegámról a banán jut eszembe, akkora faszok. V2: A Metasoft Online Tudásbázisa szerint az arborétumos topikok esetén az ajánlott társalgási téma: Hogyan keresztezhetjük a növényeket, hogy még kényelmesebbé tegyük az életünket? H2: Köszke, ez tényleg nagyon jó, de mi legyen a cím? V3: Arbogén. H3: Király!
Nekem, mint kívülállónak, kifejezetten szórakoztató ez az műkedvelő metatörténészkedés. Néha, ha úgy adódik kedvem, előveszek egy régi topikot, és szépen végigolvasom, kielemzem. (Egyébként nem csak itt, hanem Tudományban is vannak érdekesek, pl. az AQUAPOL-os topik tiszta olyan, mint egy Shakespeare vígjáték.)
No most, hogy téged ez unalommal tölt el, teljesen érthető, mert legalább egyszer már olvastad, és nincsenek megfejtendő részletek sem. De azt azért nem modhatod, hogy túl gyakran untatnálak az elemzéseimmel, sem pedig azt hogy ennek bármi köze lenne a hely halálához.
húzd a csíkot, te szánalmas szemétláda, te szedatívumfüggő köcsöggeci.. ha beosztod a gyógyszereket, talán egy-két évig kihúzod.. milyen apropóból mersz kiskurva, Motyok és hátétépé stílusában mannát osztani a trotli, faszszopó csillámfércnek? hee? tűnés innen, ez a morti fóruma! értettük?
'csillámférc' nicket post festum dicséretben részesítjük és telefittyesztjük gyémántokkal ékesített különféle kiskeresztjeinkkel, amiért a Régi metakazmata szellemében még képes volt megszólalni ebben a hyperprimitív, neodadaista, ultrakataton, szinte ép elmével felfoghatatlan csetkörnyezetben, mely a kocsma topikból és a hozzá hasonló gyermekpszichiátriai kórisme szintjére lesüllyedtekből (szépek és bolondok) tarolta sivataggá ezt a néhai kényszeroázist..
No de buki Úr? Ez a topiknyitás egy poén volt. Nem is értem, hogy Ön, mint analizatőr elme (mert az), valamint a Fórum ugrásra kész szintetizáló elméje hogyan ugorhatott árnyékra. A viccesre. Lehetséges, hogy a nagy elmék a primitivusz makszimuszokon hasalnak el?
ebben a legrosszabb és legunalmasabb, illetve egyenesen a hely halála, amikor így elkezdik kielemezgetni és megmagyarázni, hogy akkor most hogy is mûködik az egész. elárulom, ettôl nem mûködik.
nem azt mondtam, hogy te sertegetsz engem
hanem azokkal nem kozoskodom akik a sertesek moget smilet raknak es azt mondjak, hogy nem erti a viccet
meg azokkal sem akik agyba fobe hasznaljak akkor is ha a mosoly halvany arnyeka sincs az arcukon, megis ott a smile
de csinaljak, csak egyszeruen en nem csinalom. ennyi (neha-neha en is bunbe esem azert)
amugy lehet hogy a kreativ csapat elvonult? vagy hetvegen nem kreativak?
Jaj version, ne legyél már ilyen merev! Ha direkteben sértegetni akarnálak, azt egy kicsit elemibb módon csinálnám. (Mondjuk finoman megjegyezném, hogy a világhoz való kritikus hozzáállás, elég egyszerű pálya. Mindig működik, de nem vezet sehova.)
A 26-osban két "csavar" volt:
1./ Egyrészt a nagyon jól tudom, hogy te utálod szmájlikat. Másrészt a "kreativitás" önmagában szerintem egy vicc, és ez a véleménzem eddig ki is derült.
2./ És ehhez képest raktam szmájlit.
Csak tudod, még nem tanultam meg összekacsintós szmájlit rajzolni. :-(
elutasitom a smileizast
lasad meg a sertes moge smilet teszek es azt modnom nem erti a viccet kategoria meg a tobb smilet teszek mint kene kategoria
ezekkel en nem kozoskodom
Csakhogy rendőrnek nem sok szerepe van, ha rosszfiúk belefáradtak a rosszalkodásba. Az newage-es rosszfiúkon meg fog a törvény, mert rutinból kikerülik.
Volt olyan, hogy másnaposan, olyan is, hogy 33,6-os modemen keresztül, vagy olyan, hogy Vilniuszból kellett megetetnem a tevét. Ez utóbbi, elismerem, az én hibám volt. Erőt vett rajtam a csöpögős érzelgősség, és a belső kényszernek nem tudván ellenállni, hazatelefonáltam, hogy közölhessem, rendben megérkeztem. Végül többezres telefonszámla lett belőle, mert félreértettem a jelszót, és nem tudtam belépni a vályúhoz. Azóta már csak hibernálni szeretnék, de nem lehet, mert milyen gazda az, aki házasítás előtt hibernálja a tevéjét. És még zongorázni sem tud szegény. Egy másik kérdés, ami gyakran foglalkoztat, hogy a teve, vajon, örökké él-e? Mi van, ha a nagyi tevéjét továbbviszik az unokák, beíratják hegymászótanfolyamra, küldenek neki ambróziát esemesen, vagy feltárják előtte a feng shui rejtelmeit? És utána, az unokák dédunokái rendelnek neki hidegfúziós nanoreaktort és kordbársony bevonatú szilikonpúpot, és az unokák dédunokáinak felturbózott íkújú lombikfiai pozitronaggyal lepik meg a tevét, ami további jótékony esemeseknek köszönhetően megtanul programozni, és enyhén vöröseltolódásos lombiktevét programoz magának, hogy legyen, ami hetente megeteti és megitatja. És sok hét telik el így, egyik a másik után, a múlt lassan elmosódik, az emlékezet egyre jobban elhomályosul, és már csak egy teve hordozza a hősi idők emlékezetét, már csak egyetlen teve az, amelyik érti a feng shuit, tud zongorázni, ismeri a magas bércek meghódításának örömét, hallott Victoria Beckamről és a 2004-es kormányválságról, az egyetlen, mely a dicső kreativitás himnuszait zengheti, és akkor, igen, akkor bárki könnyedén beláthatná, mennyire földhözragadtak voltak apáink, és apáink apái, és apáink apáinak apái satöbbi, amikor fát ültettek, és nem ismerhették a jövő kulcsát: Etess tevét!
édes drágám. lalyoshom!
ne tegyen úgy, mintha nem tudta volna mindig is pontosan, hogy engemet már a Tanácsköztársaság szelleme beszippantott alsónemûstôl. ehhez képest erôtlen kaparászás, amit önök mûveltek. ne csodálkozzon, ha ezek után az eredmény max. egy köröm alá szakadt darabka bugyigumi. rágódáshoz hosszú, katapultáláshoz rövid.
<a href="http://viadrina.euv-frankfurt-o.de/~juso-hsg/lieder/mp3/kampf.mp3"><font color="#ffff00">mert már akkor is a wágner fiúkhoz húzott, velük masírozott, rózsika drága.. hiába húztuk vissza deadcrowval a bugyijánál fogva, magát, megveszekedett fórummilitaristát..</font>
rossz a kiírás, azt is csak a hülye http találta ki attól való paranoiájában, hogy különben nem sikerül átcsúsztatni a Metát a rendszeren. aztán azóta is így maradt. (a kiírás is, meg http is)
(Én meg csak másfél.) Viszont szeretnélek emlékeztetni arra, hogy http téged sem tartott idevalónak, úgyhogy nem igazán értem, hogy mi alapján döntöd el, hogy mi illik ide, vagy mi nem. Ráadásul ez az "öregkatona-újfiú" attitűd oly mértékben kisszerű, hogy nyugodt szívvel ignorálható.
Kétségtelenül ez valami más mint ami eddig volt itt, de nem kéne még két éven keresztül a "szar az élet" szöveget nyomni, mert az már kicsit uncsi. Ez momentán valami egészen más, talán lesz belőle valami, talán nem. Ha tényleg olyan debil, mint amilyenek elsőre tűnik, akkor nem sok vizet zavar, végülis elfér.
Meg aztán nem hiszem, hogy egy óvoda képes lenne megtelepedni ilyen környezetben, merthogy beleszólni azt fogok(nuk?), ha már egyszer itt van.
De ha meg tényleg olyan kreatívak, mint azt gondolják magukról, akkor csak tudják kezelni a helyzetet.
letrehozol egy blogot, es oda megtudod hivni akikkel konkretan csevegni szeretnel
aztan pl haloscan.com -rol beraksz commentsystemet es akkor mar hozzalehet szolni.
mondjuk nemtom erre itt illik e, de igy eddig siman kavehaz topik, vagy torzsasztal akar
A betűtípusok, betűméretek, színek gyakori váltogatása, a félkövér szedés és más kiemelések túlzott használata csak „zajt" képez, nem kelti fel az olvasó figyelmét, hanem csak nehezíti az olvasást.
Én mondtam, hogy szívesen veszek más hozzászólást is. Már ha van értelme. Megkérném kiskurvát, hogy legyen rendes és próbáljon meg tisztességesen beszélni akkor is, ha azt a másik nem érdemelné meg. Köszi.
Kérlek version, Te mint öreg fórumozó, avass be egy avatatlant, mi is az a freeblog, mert ha úgy elkerülhető lenne, hogy zavarjunk Benneteket, akkor áthurcolkodnánk.