Keresés

Részletes keresés

veveve Creative Commons License 2004.10.05 0 0 10
nekem nincs személyim, mert amikor lejárt, akkor vezették be az új plasztiklapot, a rendszer meg szar volt, nem tudták használni aminek az volt az eredménye, hogy naponta jártam az okmányirodába. Pár nap után megelégeltem, és nem csináltattam. Kb egy évig nem is volt gondom, aztán egy lakcímkártyát csak kellett csináltatnom, mert anélkül nem fogadják el az útlevelet, pl ha bankszámlát nyitsz vagy hasonlók. Azóta sincs személyim csak útlevelem meg lakcímkártyám.
sz Creative Commons License 2004.10.02 0 0 9
ha bevonja a rendőr a jogsit, akkor viszont szopás van :P
Előzmény: ZE (4)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.09.30 0 0 8
...még több lóvét:-)
Előzmény: rali (7)
rali Creative Commons License 2004.09.28 0 0 7
Igaza van - valamit adjon is már ez a pondró állam a befizetett lóvékért.
Előzmény: _habár_ (6)
_habár_ Creative Commons License 2004.09.28 0 0 6
Vannak még súlyos problémák az életben...
arnyekk Creative Commons License 2004.09.28 0 0 5
Köszönöm, valószínűleg azt teszem majd amit írtál.

Hangsúlyozom, nem azzal van gondom hogy nem tudok 1500 Ft-ot kifizetni, mert kitudok. Azzal van bajom, hogy azért kell fizetnem, hogy lejárt igazolványomat újra cseréljem, és erre a cserére köteleznek! Ha a jogosítványért, vagy az útlevélért fizetni kell azt elfogadom, de azokat nem is kötelező megcsináltatni, ellenben a személyivel...
Ez ismét a "hogyan erőszakoljunk meg szabd embert" esete...
Előzmény: ZE (4)
ZE Creative Commons License 2004.09.27 0 0 4
Nem kell személyit csináltatnod, ha pl. van kártya formátumú jogosítványod, vagy útleveled. Ezekhez csak a lakcímigazolványt kell kiváltanod...
Előzmény: arnyekk (2)
Snipper Creative Commons License 2004.09.27 0 0 3
Nekem is a régi fajta még lapozgatós személyim van (nem keményfedeles), 2013-ig érvényes... Addig nem is vagyok hajlandó foglalkozni azzal, hogy lecseréljem..
Előzmény: arnyekk (2)
arnyekk Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2
Köszönöm a linket.
Nem értem miért szükséges az 1500 Ft-os okmánybélyeg, adózok elég rendesen, finanszírozzák abból. Ha meg annyira kell az az 1500 Ft, mert másból nem tudják fedezni az igazolvány előállítás költségeit, akkor ne tegyék kötelezővé a cserét.
Előzmény: Törölt nick (1)
arnyekk Creative Commons License 2004.09.27 0 0 topiknyitó
Nem járt még le a személyim. De hamarosan lefog. Érdeklődésemre a kedves hölgy elmondta, ha már lejárt a sz.igazolványom akkor 3000 Ft, ha még nem járt le akkor 1500 Ft-omba fog kerülni a dolog. Én fizessek 1500 Ft-ot mert lefog járni a sz.igazolványom? Nekem jó ez ami van, csak máshol nem fogadják el. Nyugtassatok meg h csak félretájékoztatás áldozata lettem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!