Keresés

Részletes keresés

elemes Creative Commons License 2004.09.28 0 0 79

Sean, amit a (10)-ben irtam elso nekifutasra, ma is fenntartom.

Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.28 0 0 78

a lakosság egyre nagyobb hányadára megbízható, erős emeticumként hasson

 

Biztos ez?

Előzmény: kobaltselyem (74)
kiski Creative Commons License 2004.09.28 0 0 77
Na, mibe fogadunk, hogy pindiy nem fog neked olvasásórát tartani?
Előzmény: KIKERICS (75)
KIKERICS Creative Commons License 2004.09.28 0 0 76
"Miért, szerinted a Természettudományi Múzeumnak nem feladata a természet védelme? " Ezt beszéld meg a múzeum igazgatójával. Természettudomány és természetvédelem csöppet különböző dolgok. Én legalábbis nem tudok arról, hogy a Természettudományi Múzeum természetvédelmi munkálatokkal is foglalatoskodik.
Előzmény: Antisystem (69)
KIKERICS Creative Commons License 2004.09.28 0 0 75
Hú, ember! Eddig úgy tudtuk mi, megtévesztett szerencsétlen emberek, hogy a Megyót saját "silány" emberei buktatták meg, most meg kiderül itten, hogy a Polt-Kondor-Járai (Mádlt és Szászt elfelejtetted) háromszög (vagy ötszög) buktatta meg!
Előzmény: pindiy (57)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.09.28 0 0 74

"Schmidt Mária, a Terror Házának főigazgatója nem adott áramot a nyilasellenes tüntetés szervezőinek, mondván: pártrendezvényekhez nem járul hozzá."

 

Egyre lejjebb - avagy Terror Háza = terrorhaza?

 

SchM. folyamatosan dolgozik azon, hogy nevének puszta megemlítése a lakosság egyre nagyobb hányadára megbízható, erős emeticumként hasson. Saját morális romlásának igen szép állomásait figyelhettük meg az idők során.

 

Ennek egyik eklatáns példája volt az a lelövetős. Amikor azt mondta: "egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyverét, és lelövi, mint egy kutyát..." Mármint aki kap fegyvertartási egedélyt, persze, vagyis - ne köntörfalazzunk - akit a hatalom megbízhatónak tart. Szóval, a snájdig úriember (vagy délceg úriasszony, pl. egy lovagdáma) kicsatolja a pisztolytáskát (a lecsatolás után, legyen az kard, vagy oldalfegyver, békés tevékenység következik, legyen az poharazgatás, kártya vagy szeretkezés - oppardon, olyan dolgokról beszélek, amely vélhetően nem tartoznak a SchM. által ismert dolgok körébe) kicsatolja és századmásodpercnyi önbíráskodás után kivégzi a... kit is? Nos, például a ballib férgeket.

 

Ne legyintsünk. Képzeljük csak el ugyanezt a mondatot Bácsfi Diana szájából. Vagy gondoljunk arra, hogy Medgyessy mondja Söjtörön. Pedig... egy ország megemlékezését, egy kis falu örömét elrontani pusztán egy miniszterelnök cikizése miatt otromba gazemberség. Lehet - utána vagy előtte, lehet bármikor máskor - de nem akkor, amikor egyik legnagyobb államférfinkat méltatja. Jelzem, valószínűleg SchM. súgott akkor is -  a MIÉP plakátján ("Gyümölcsnek fán a helye") egy kétszárú, bordó színű gyümölcsöt láthattunk. Jó volt az ötlet! Mert a kötél is jó - nagyon jó. Nem kell új meg új töltényt vásárolni, a kötél gazdaságos, többször is felhasználható, különösen, ha gerenda és jó erős szög is van hozzá a pincében - vagy alkalmas fa vagy lámpaoszlop van kéznél.

 

Nem is igaz tehát, hogy SchM. azért nem adott a nyilas eszmével való szembenállást békésen, virágokkal kifejező tüntetés számára áramot, mert politikai tüntetésre elvből nem.... dehogy, Csak spórol. Hiszen köztudott, hogy a TH úgyszólván a levegőből él, munkatársai az éhségtől lázasan csillogó szemekkel dolgoznak a Haza Üdvén és ünnep a számukra, amikor a templomegér, arra járván, ad nekik némi alamizsnát.

 

Nincs abban tehát semmi csodálatos, hogy a vélhetően horribilis áramfogyasztás díjával (amelyet úgyse fizettek volna ki a szervezők, hiába is fogadkoztak) nem nehezítette meg a TH helyzetét.

 

Ezért van egy konstruktív javaslatom.

 

Hozzunk létre egy alapot (Fasisztaellenes, Antináci Szelíd Tüntetések Áramszámlafedezete) és töltsük fel! Küldjünk a TH címére 100 forintot! Küldjünk százan! Küldjünk ezren! (gondolom, precízen bekönyvelik majd tételenként a bevételt...) Szóval, kinek éri meg 284 Ft., (184 Ft a feladási díj, de ínyencek kérhetnek különszolgáltatást, pl. "saját kezébe" vagy "tértivevény") hogy megmutassuk: vannak akik másképp gondolják? Mutassuk meg a 100 Ft-ok küldésével, hogy ha sokan vannak is - hátországként - SchM. mögött, azért nem elegen? Ahhoz mindenesetre nem elegen, hogy antifasiszta, antináci, nyilasellenes demonstrációk hangszórói némák maradjanak a hivatali gőg miatt?!?

 

 

A címzés:

 

Fasisztaellenes, Antináci Szelíd Tüntetések Áramszámlafedezete

vagy egyszerűen csak
 
A Terror Háza

1062 Budapest, Andrássy u. 60.

OFF

Kedves Probatbicol, csatlakozol?

ON

Előzmény: Probatbicol (-)
pindiy Creative Commons License 2004.09.28 0 0 73

Hát, a szállodáslányok dokumentjei között azér alkalmas akadhat, legfeljebb a kompromitálandót ki kell vágni a képről, még akkor is, ha a fél ágy vele megy.::)))

Előzmény: kiski (68)
Profán Béni Creative Commons License 2004.09.28 0 0 72

 

a TH megnyitása állami rendezvény volt.

 

Terror Háza megnyitója gyönyörűszép példája volt annak, hogy a Fidesz hogyan finanszírozta irdatlan közpénzekből a saját kampányát. (Meg kell adni, ebben igen találékonyak voltak a fijjug). Egyszerűbben fogalmazva: sima pártrendezvény volt.

Előzmény: Törölt nick (67)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.09.28 0 0 71

"Egyéb tüntetésekre meg miért adna áramot, a mi (adófizetett) pénzünkből ?"

 

Ó, csak talán azért, mert mintha nem ő teremtené meg az intézmény fenntartásához szükséges összeget. Vagy a TH nem kap a mi (adófizetett) pénzünkből?

 

Várom a választ.

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.28 0 0 70

miért adna áramot, a mi (adófizetett) pénzünkből ?

 

Tudod ez úgy szokott működni, hogy aki áramot ad, az le is számlázza annak költségeit.

Úgy mondják, hogy "almérő"-n keresztül kapja.

Arról megállapítható a fogyasztás mennyisége.

Az egyéb költségtérítések áráról pedig megállapodnak.

Tehát nem a te adóforintjaidból megy.

Persze lehet, hogy OViéknál ez nem így működött.

Attól még ez a rendje az ilyen dolgoknak.

Előzmény: Törölt nick (67)
Antisystem Creative Commons License 2004.09.28 0 0 69

Miért, szerinted a Természettudományi Múzeumnak nem feladata a természet védelme? A TH múzeumnak nem feladata a terrorista rendszerekkel (nácizmus, sztálinizmus) szembeni kiállás? Hmmmm....mondasz érdekes dolgokat.... Az ember pedig azt hinné, hogy egy múzeum a jövőnek szóló élő intézmény, és nem a múlt relikviáinak temetője. De hát végülis...csak akkor ne nagyon nyafogjanak, hogy kell nekik pénz kutatásra, meg tudományra, meg ilyenekre, mert akkor untig elég az épületet fenntartani, meg a teremőrt fizetni. 

 

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (67)
kiski Creative Commons License 2004.09.28 0 0 68

Lennie kell. Ekkorát csak nem lehet csalódnom ilyen komor szakemberállományban.

 

Frissen gyártott cuccos nem jó. Gyors lebukás, az öreg dokumentmestereket már elküldték pihenni. Sértődött nyomdász meg eggyel több példányt gyárt.

 

Zsarolás, vesztegetés rulez.

Előzmény: pindiy (64)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.28 0 0 67
a TH megnyitása állami rendezvény volt.
Egyéb tüntetésekre meg miért adna áramot, a mi (adófizetett) pénzünkből ?
Előzmény: Probatbicol (-)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.09.28 0 0 66

haggyad ez a pisti nem akarja érteni, az fájna neki :)

 

ha áram van, minden van :))

Előzmény: pindiy (64)
stevan stevan Creative Commons License 2004.09.28 0 0 65

"... akkor bezony felesleges volt ez az egész cirkusz a megyóval és ugyanugy már a csoda se fog segiteni rajtuk ..."

 

Tehát legyen kézivezérlés a siker érdekében?

Előzmény: pindiy (63)
pindiy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 64

Micsoda marhaság, ha nincs, akkor csinálni kell.

Az eszem megáll, hogy mecsoda kifogásokkal jöttök elő.....

Előzmény: kiski (60)
pindiy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 63

Remélem olyat, ami nekem is tecc és akkor majd rájuk szavazok.

Hogy ezen te mit nem tucc érteni arról fogalmam sincs.

 

 

Előzmény: stevan stevan (61)
stevan stevan Creative Commons License 2004.09.27 0 0 61

"... mert nincs remény egy épeszű rádióra ..."

Nem folytattad. Mit fog csinálni az "épeszű" rádió, amitől kedvenceid hatalomban maradhatnak? És ki írja majd elő, hogy mit csináljon?

 

"... nem táplál reményt Poltba, hogy maradhat ... "

Nem folytattad. Ha Polt nem marad, mit fog csinálni az utódja annak érdekében, hogy kedvenceid hatalomban maradjanak? És ki írja majd elő, hogy mit csináljon?

 

Hm?

 

Előzmény: pindiy (57)
kiski Creative Commons License 2004.09.27 0 0 60

Nagy kérdés.

 

Mert ha nincsenek neki megfelelő dossziéi, akkor b@@hatja.

És ha nincsenek ilyenjei, akkor az egész Mszp mehet a francba, mert azért ilyesmit még Tuskó Hopkins sem szokott elveszíteni.

Előzmény: pindiy (57)
Ormossy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 59

OFF.

Jóest!

Rég láttalak!:-)

ON

Előzmény: beowolf (55)
hangyás Creative Commons License 2004.09.27 0 0 58
Én valahogy aztat gondolom, hogy ha az Orbán Viktor akart volna a Terror Háza elől szólni a nagy magyar néphez, begyugták vóna a konnektorba a hosszabbítót....:-)))
pindiy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 57

Nézd a hit, remény, szeretet nevében, ha első lépésként nem rugja ki a Kondort, mert nincs remény egy épeszű rádióra, aztán, ha az meg van, nem táplál reményt Poltba, hogy maradhat és nem szeretne Járay helyébe egy másik bankelnököt, akkor bezony felesleges volt ez az egész cirkusz a megyóval és ugyanugy már a csoda se fog segiteni rajtuk, mint ahogyan megyóval sem segitett volna a csoda.

 

Előzmény: beowolf (55)
Probatbicol Creative Commons License 2004.09.27 0 0 56
Egyszer majd, a távoli ködös jövőben, (in a galaxy far, far away) az őszbe csavarodott Gyurcsány nagyapó majd magához szólítja onokáit, és megfejti nekik a Nemzeti Közép rejtélyét.
Előzmény: dekóder (52)
beowolf Creative Commons License 2004.09.27 0 0 55
Most mit mondjon? A hit-remény-szeretet lejárt lemez:-)
Előzmény: pindiy (54)
pindiy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 54

Nem az a baly, hogy ilyneket mondott, hanem sajnos komolyan is gondolta.

Ezek mán ölég baljós árnyak::)))

Előzmény: dekóder (52)
pindiy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 53

Gondolom van még pár remek 5lete, bár mostan a sajátjával fogja veri a csalánt.::))))

 

 

Előzmény: Probatbicol (46)
dekóder Creative Commons License 2004.09.27 0 0 52

Ezt a részt most jól bemásolom ide, hátha eltűnik az MH-online-ról hirtelen... :-)

 

"A kabinet jelszavai közül több (nemzeti közép, köztársasági eszme) tőle származik. Ô ajánlotta Medgyessynek a Terror Háza váratlan meglátogatását is."

 

Hehe.

 

Előzmény: Probatbicol (51)
Probatbicol Creative Commons License 2004.09.27 0 0 51
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=87274
Előzmény: PuPu (49)
nszethi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 50
Paksnyüvö Testvérem! Ha elhozod hozzám szivesen megjavitom a zárlatos cuccodat, hogy inkább szóljon, mint melegitsen, akkor tán otthon is bedughatod a konnektorba. UFF! :o)))
Előzmény: Indián (40)
PuPu Creative Commons License 2004.09.27 0 0 49

:O)))))

Nem mondod?...

Machiavelli örömkönnyeket hullajt!...

:O)))))

Előzmény: Probatbicol (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!