Keresés

Részletes keresés

Cziczo Creative Commons License 2004.09.27 0 0 3
Az, hogy „nem bokszoló már” ez azért túlzás. Szerintem, nagyon jó sportolói adottságokkal rendelkezik, ugyan is, mindent elhisz, amit az edzője mond. Laposra verve is azt hitte, hogy Ő győzött. A nyilatkozatáról csak annyit, hogy edzői hibának tartom azt, hogy nem tudatosította a versenyzőjével a vereség tényét a mérkőzés után. Talán azért nem, mert a saját munkáját minősítette volna.                           Hajrá Bettina

Előzmény: keleti topicnyitó (2)
keleti topicnyitó Creative Commons License 2004.09.27 0 0 2

Miló Viki sajnos, már az utóbbi mérkőzések jórészét sem nyerte meg egyértelműen. Egy elkényeztetett ,,médiasztár" lett. Nem bokszoló már.

A történtek ellenére Miló győztesként ünnepelte magát, a ring négy sarkába ugorva kiabálta a közönség felé: "Én voltam a jobb!" Később sem palástolta csalódottságát: "A csarnokban ülők és a televíziónézők is láthatták, hogy én nyertem, a világbajnok tehát én vagyok! Edzőmmel arról beszéltünk, hogy az első öt menetet tisztán megnyertem, talán csak a kilencedik ment el, így nem értem, a pontozók milyen mérkőzést néztek. Tudtam, hogy végig fog menni a találkozó, de nem ilyen eredményre számítottam. Az élet megy tovább, immáron a saját súlycsoportban vívandó mérkőzésekre koncentrálok."
Az immár kétszeres világbajnok esetében sem lehet szó szárnyaló boldogságról: "Szeretném megköszönni a közönségnek, hogy kedvesen fogadott, biztosíthatom Vikit, hogy ez fordított helyzetben is így lett volna. Bíztam benne, hogy a padlóra tudom küldeni ellenfelemet, ez nem sikerült, de pontozással is megérdemelt győzelmet arattam. Ellenfelem reakciójáról csak annyit: veszíteni is tudni kell…"

Toxigen Creative Commons License 2004.09.26 0 0 1
kerlekneveddle Creative Commons License 2004.09.26 0 0 0
nem ertek hozza, de egy kicsivel valoban jobbnak tunt Bettina. A nagyobb vereseg azonban a sportszeruseget erte, a ringben kellett volna odatenni Bettina ellen, nem a mikrofonba szoban.
keleti topicnyitó Creative Commons License 2004.09.26 0 0 topiknyitó
A mérkőzés végét jelző gongszó után mindketten győztesként ünnepeltették magukat, azonban a mérkőzés egészének képe alapján tulajdonképpen nem fért kétség Betti viszonylag szoros, de megérdemelt győzelméhez. A pontozók is hasonlóképpen látták az összecsapást: Nagy Imre 95-95 arányban döntetlenre adta a mérkőzést, Dőry Miklós 97-94, míg Kaiser Ernő 97-93 arányban a Boxhercegnőt látta jobbnak.

A mérkőzés utáni interjúban Miló Viki úgy érezte, hogy csalás történt, szerinte ő volt a jobb a két világbajnok összecsapásán. Dr. Csábi Bettina megköszönte a sportszerű biztatást a közönségnek, és kissé értetlenkedve fogadta ellenfele nyilatkozatát, hasonlóan a közönség túlnyomó többségéhez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!