Ez a szombati produkció szánalmas volt. Egyszerűen jobb volt Bettina. A ringen belüli teljesítményét sikerült a meccs utáni hisztijével alul múlnia. Meg kell tanulnia veszíteni. Sajnos, elszállt vele a ló. Kevesebb fotózás, kevesebb Sláger Rádió és több munka kellett volna... Ja, és ha valaki kikap akkor azt viselje el felemelt fejjel!
Az, hogy „nem bokszoló már” ez azért túlzás. Szerintem, nagyon jó sportolói adottságokkal rendelkezik, ugyan is, mindent elhisz, amit az edzője mond. Laposra verve is azt hitte, hogy Ő győzött. A nyilatkozatáról csak annyit, hogy edzői hibának tartom azt, hogy nem tudatosította a versenyzőjével a vereség tényét a mérkőzés után. Talán azért nem, mert a saját munkáját minősítette volna. Hajrá Bettina
Miló Viki sajnos, már az utóbbi mérkőzések jórészét sem nyerte meg egyértelműen. Egy elkényeztetett ,,médiasztár" lett. Nem bokszoló már.
A történtek ellenére Miló győztesként ünnepelte magát, a ring négy sarkába ugorva kiabálta a közönség felé: "Én voltam a jobb!" Később sem palástolta csalódottságát: "A csarnokban ülők és a televíziónézők is láthatták, hogy én nyertem, a világbajnok tehát én vagyok! Edzőmmel arról beszéltünk, hogy az első öt menetet tisztán megnyertem, talán csak a kilencedik ment el, így nem értem, a pontozók milyen mérkőzést néztek. Tudtam, hogy végig fog menni a találkozó, de nem ilyen eredményre számítottam. Az élet megy tovább, immáron a saját súlycsoportban vívandó mérkőzésekre koncentrálok." Az immár kétszeres világbajnok esetében sem lehet szó szárnyaló boldogságról: "Szeretném megköszönni a közönségnek, hogy kedvesen fogadott, biztosíthatom Vikit, hogy ez fordított helyzetben is így lett volna. Bíztam benne, hogy a padlóra tudom küldeni ellenfelemet, ez nem sikerült, de pontozással is megérdemelt győzelmet arattam. Ellenfelem reakciójáról csak annyit: veszíteni is tudni kell…"
nem ertek hozza, de egy kicsivel valoban jobbnak tunt Bettina. A nagyobb vereseg azonban a sportszeruseget erte, a ringben kellett volna odatenni Bettina ellen, nem a mikrofonba szoban.
A mérkőzés végét jelző gongszó után mindketten győztesként ünnepeltették magukat, azonban a mérkőzés egészének képe alapján tulajdonképpen nem fért kétség Betti viszonylag szoros, de megérdemelt győzelméhez. A pontozók is hasonlóképpen látták az összecsapást: Nagy Imre 95-95 arányban döntetlenre adta a mérkőzést, Dőry Miklós 97-94, míg Kaiser Ernő 97-93 arányban a Boxhercegnőt látta jobbnak.
A mérkőzés utáni interjúban Miló Viki úgy érezte, hogy csalás történt, szerinte ő volt a jobb a két világbajnok összecsapásán. Dr. Csábi Bettina megköszönte a sportszerű biztatást a közönségnek, és kissé értetlenkedve fogadta ellenfele nyilatkozatát, hasonlóan a közönség túlnyomó többségéhez.