Keresés

Részletes keresés

gulyasg Creative Commons License 2005.11.07 0 0 36

A következő helyszíni értékesítési turné következő állomásai:

• nov. 8-9 Károli Református Egyetem BTK, Budapest., Reviczky u. 4.
  • nov. 10-11 Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Piliscsaba
  • nov. 14-15 Szegedi Tudományegyetem BTK, Szeged, Egyetem utcai épület
  • nov. 23. European Day of Languages, Debrecen, Egyetem tér 2. (Fő épület aula)
  • nov. 24. Debreceni Egyetem, Angol-Amerikai Intézet, Debrecen,. Egyetem tér 2., Fő épület folyosó balra
  • nov. 25. Nyíregyházi Fősikola, Nyíregyháza, Főépület, fsz. büfé
  • nov. 28-29 ELTE BTK Angol-Amerikai Intézeti könyvtár, BP., Ajtósi Dürer sor 19-21
  • nov. 30-dec.1: Miskolci Egyetem, Angol-Német Tanszék, Egyetemváros, Fő épület aula mögött
  • dec. 12-13: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Piliscsaba

Mindenkit szeretettel várunk!

www.bookstation.hu

gulyasg Creative Commons License 2005.09.19 0 0 35

Ma és holnap (09. 19-20)10-17 között kint leszünk az ELTE angol-amerikai / német tanszéki könyvtárában. Elsősorban kötelezőket és irodalom-nyelv-történelem könyveket viszünk.

20-21 késő délután a BÁV központi aukciós házában (IX. ker. Lónyai u.) leszünk megtalálhatóak a művészeti albumokkal és a gyűjtőknek készült könyvekkel.

Édy Endre Creative Commons License 2005.08.22 0 0 34
[Nekem egy stóc efféle könyvem van - persze nem nyócszát, mint KP kartácsnak :) - főleg angolul. Más idegen nyelven nem nagyon értek.]
gulyasg Creative Commons License 2005.08.20 0 0 33
És most már az új felületen www.bookstation.hu fent van az első adag francia könyv is!
gulyasg Creative Commons License 2005.08.13 0 0 32
Utánanézünk. Ha most még nincs, akkor szeptember közepén lesz a következő beszerző-túra. Ha van még valami, amit keresel, nyugodtan írjál a livres-francais@bookstation.hu e-mail címre.
Előzmény: lmrck (31)
lmrck Creative Commons License 2005.08.02 0 0 31
szia,

véletlenül a Sempé-Goscinny - Histoires inédites du Petit Nicolas c. könyvből nem lesz az újak között? nagyon remek dolog lenne

üdv
Előzmény: gulyasg (30)
gulyasg Creative Commons License 2005.07.12 0 0 30

Elkeztdtük a francia könyvek beszerzését. Nemsokára megvásárolhatóak lesznek a könyvesboltban.

szavazást tartunk a www.bookstation.hu oldalon, hogy melyik legyen a következő nyelv, amellyel foglalkozzunk.

gulyasg Creative Commons License 2005.02.17 0 0 29

Minden érdeklődőnek!

A bookstation idegennyelvi antikvárium és könyvesbolt új címe: 1076 Budapest, Thököly út 18. - Thököly udvar (Keleti pályaudvar szomszédságában).

Nyitvatartás: Kedd-Péntek: 10-19, Szombat 10-16, Vasárnap-Hétfő: szünnap.

gulyasg Creative Commons License 2004.10.05 0 0 28
Ezt most kifejtenéd?
Előzmény: - Perge bácsi - (27)
- Perge bácsi - Creative Commons License 2004.10.04 0 0 27
Bót nálunk is van
Old England Creative Commons License 2004.10.04 0 0 26
Sajnos nem tudok elmenni, talán majd ha kilátásban lesznek holland könyvek is... :-)
Előzmény: gulyasg (25)
gulyasg Creative Commons License 2004.10.04 0 0 25
Mindkét napon 10-16 között.
Előzmény: Old England (24)
Old England Creative Commons License 2004.10.04 0 0 24
Az ELTE-n hány óráig?
Előzmény: gulyasg (23)
gulyasg Creative Commons License 2004.10.04 0 0 23
Érden van a bót. Ott lehet mellőzni, ill. egy hét múlva hétfő-kedden kint leszek az ELTE AJtósi Dürer Soron a könyvtár előtti előtérben, és ott is át lehet majd venni a könyveket szállítási ktg. nélkül. De ilyen évente max. 4 van.
Előzmény: Old England (22)
Old England Creative Commons License 2004.10.04 0 0 22
800 forint, bocs.
Előzmény: Old England (21)
Old England Creative Commons License 2004.10.04 0 0 21

Úgy látom, tényleg jó és jó árú könyveid vannak.

De nem lehetne azt a 880 forint postaköltséget mellőzni? (Azaz, van budapesti üzlethelységetek)?

gulyasg Creative Commons License 2004.09.30 0 0 20
Pedig a dolog nagyon egyszerű. Nincs kiépített kapcsolatom Franciaországban. Arra a könyvmennyiségre, ami itt az országban mozog, nem lehet mennyiségi kínálatot felépíteni. Nézzed meg a site-ot, és láthatod, hogy ezt nem itthon szedegettük össze. Minden import. Aki itt próbál könyvet eladni, az jó drágán kísérletezik. Az anyaországban még akkor is olcsóbb könyvet venni (kifejezetten nagy tételben), ha a szállítási költségeket rárakom. A Te 200 fr. könyved itthon kuriózum, Fr. országban nem. Addig, amíg nem találok onnan megbízható forrást, és olyan embert, aki tud franciául, addig ez nem megy.
Előzmény: Törölt nick (19)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.29 0 0 18

Csak hogy ne beszéljünk el egymás mellett: tényleg van jó kapcsolatom Hollandiában, üzleti, baráti vegyesen. Napi kapcsolat.

Emellett van egy antikváriumunk, naponta postázok könyveket, belföldön 800 ft-ért egységesen. www.bookstation.hu  Már gondolkodtunk a bővítésen, próbaképpen megnézhetjük a hollandot. Neked semmibe nem kerül az import része, az átlagos könyvárakat ott megnézheted, kb. erre számíthatsz hollandból is. Azt nem ígérem, hogy holnapután már vásárolhatsz, de elindítjuk a gépezetet, és majd meglátjuk.

Előzmény: Old England (17)
Old England Creative Commons License 2004.09.29 0 0 17

Lehet, hogy érdekel, de ne becsüljük le a postaköltséget sem... ;-)

A napokban küldtem 1 darab nagyalakú albumot Olaszországba, s kb. 2500 forint volt a postaköltség (még csak nem is légipostával!).

Előzmény: gulyasg (16)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.29 0 0 16

Egy kicsit nagyobb, mint amire én gondoltam.

Azért kérdeztem, mert van holland összeköttetésem, és tudnék könyveket szerezni használtan, olcsón. Érdekel?

Előzmény: Old England (15)
Old England Creative Commons License 2004.09.28 0 0 15

Most már három magyarországi egyetemen is lehet tanulni, bár az ELTE-n úgy tudom, még mindig csak kétévente indul a szak, évfolyamonként kb. 10-15 emberrel.

Szóval elég kis "szakma".

Előzmény: gulyasg (14)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.28 0 0 14
Ismersz másokat is, akik hollandot tanulnak és olvasnának eredetiben? Mekkora lehet ennek a nyelvnek a "piaca" itt Mo-on? Ha jól tudom a bölcsészkarokon évfolyamonként csak pár embert vesznek fel hollandra.
Előzmény: Old England (11)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.26 0 0 13

Szóval abszolute nulla ezeknek az antikvár felhozatala? Mert azzal tisztában vagyok, hogy új áron öngyilkosság egy könyvet beszerezni, és én is csak kivételes esetben fanyalodom ilyenre, mondjuk akkor, ha esély sincsen az elköv. 10 évben a jelzett könyv felbukkanására.

Azért nem godoltam volna, hogy ilyen siralmas a helyzet. :(

Előzmény: Törölt nick (10)
Old England Creative Commons License 2004.09.26 0 0 11

Sajnos igazad van. Engem egy elég kis nyelv, a  holland "érint" és azt tudom mondani, kint szerzem be a könyveket, amikor lehetőségem van rá.

Előzmény: gulyasg (9)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.26 0 0 9

Honnan szereztek be könyveket? Azt látom, hogy az angol-német felhozatal kezd ok lenni, de a francia, olasz, spanyol és Mo-on kevésbé preferált nyelvekkel mi van?

Old England Creative Commons License 2004.09.26 0 0 8

Benissimo... és te?

Előzmény: Törölt nick (7)
Old England Creative Commons License 2004.09.26 0 0 6
És miért fontos egy tételben?
Előzmény: Törölt nick (5)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.25 0 0 4
Antikváriumban nem próbálkoztál?
Előzmény: Törölt nick (3)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.25 0 0 2
Ezek szerint Te olvasol eredetiben. Milyen nyelven?
Előzmény: Törölt nick (1)
gulyasg Creative Commons License 2004.09.24 0 0 0

Mindjárt álljon is itt egy ajánlás: Igaz, hogy németül találkoztam először a könyvvel, de ezek után eredetiben (angolul) is meg fogom keresni Dorothy Sayers műveit.

Amit most olvasok, az egy rövid történeket gyűjteményes kötete, műfaját tekintve krimi. Nagyon hasonlít szvsz Agatha Christie-hez, és mivel ez utóbbi is nagy kedvencem, ezért örültem, hogy rátaláltam erre a könyvre.

Olvasott már valaki regényt tőle?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!