Keresés

Részletes keresés

Dulifuli Creative Commons License 2010.12.29 0 0 18

Ma reggel egy BKV-buszon észrevettem, hogy az oldalsó ablakok fölötti alumínium szegélyléc egyben függönykarnis is, és benne is voltak a kis csúsztatható akasztók. Elgondolkodtam azon, hogy ugyan kinek és mikor juthatott az eszébe, hogy függönyök legyenek a BKV-buszok ablakain. Nekem ma mindenesetre eléggé abszurdnak tűnik ez a gondolat.

Dulifuli Creative Commons License 2010.12.02 0 0 17

A Földön kívüli élethez kapcsolódó bejelentésre készül a NASA.

Aha, akkor már értem, hogy miért nincs mostanában új projektem a SETI-ben: nyilván véget ért a kutatás, mert megtalálták E.T-t.

Dulifuli Creative Commons License 2010.03.04 0 0 16
A "munkahelyteremtő" szó az óriásplakáton Bokros Lajos fényképe alatt. Szerintem inkább valami más jelző kéne oda, amit eddig jobban kiérdemelt.
Dulifuli Creative Commons License 2009.07.28 0 0 15
Bocs, de ma ez a beírás!
Dulifuli Creative Commons License 2009.07.21 0 0 14
Bocs a karakterkódolás miatt! Nálam eredetileg 1252-es kódkészlettel nyitotta meg a böngésző az Origo oldalon a cikket - mondjuk, ez is elég vicces -, aztán amikor átmásoltam a szöveget, direkt átírtam ő-re azt az "õpontosvesszőt", és mégis visszaírta a Fórum. De legalább a link működik - nyilván azért, mert abban legalább nem volt ékezetes betű.
Előzmény: Dulifuli (13)
Dulifuli Creative Commons License 2009.07.21 0 0 13
Ez például elég vicces volt: Élõ piranját fogott egy horgász a Dunában
Már az is elég vicces, egy állítólagos horgász esetében hangsúlyozni kell, hogy élő halat fogott, és nem döglöttet, de az még viccesebb, hogy többször is hangsúlyozzák, hogy egy sporthorgászról van szó, de a halat állítólag varsával fogta, amit horgászok egyáltalán nem használhatnak, csak a halászok.
nemisbéka Creative Commons License 2004.12.10 0 0 12

A mai napi könnyesre röhögés tárgya nem az enyém, Szilva2 egyik tavalyi hozzászólása volt "A férj működése-kezelési útmutató" topikban, csak most leltem rá, kész vagyok, kifeküdtem:

"Apuci 1* nekiállt a ballonkabátját kimosta benzinben. Mert szerinte azt abban kell. (?) Utána nekiállt vasalni...... Hát szerencsére otthon voltam, mert ő csak állt, vasalóval a kezében, miközben 40 cm-re tőle lángolt a vasalódeszka a szobában, ő meg ledermedve állt, mint egy faszent. Odasiettem, arréblöktem, megfogtam a lángoló vasalódeszkát, és kilöktem a teraszra, utána eloltottam a tüzet. Apám még mindíg csak állt, és próbált megoldást találni, hogy akkor most mit is kellene tenni, vagy felvenni, vagy mittomén min gondolkodott éppen. Utána persze megint mérges volt, csak most kivételesen saját magára.
Az volt nagyon aranyos, amikor a fiam kb 4-5 éves korában azt mondta: "szerintem a papi már mérgesen született". :)"

:DDDDDDDDDDD

ORSY Creative Commons License 2004.12.07 0 0 11

Hali!

Reggel, angolóra (...fúj... no comment...) előtt, ablakon majd kieső diákok (mi) mandarinhéjakat dobálnak a mit sem sejtő járókelők fejére (...hátára, szemébe, sapkájára, biciklije alá...). Nincs jobb dolgunk, kiröhögjük szegényeket. Aztán jönnek a zsepifoszlányok, és jaj... banánhéjak. Szegény biciklis... hopp, lefordult az ülésből, majd egy kecses csuklómozdulattal felkapta a banánmaradványt, és a kettővel mellettem álló képébe dobta. Banánhéj csattan, mindenki fekszik a röhögéstől... tanár belép.

A többit el lehet képzelni.

Nemtom, mennyire volt vicces így leírva, de én szakadtam a nevetéstől.

:-DD

További jó napot mindenkinek!

Orsy

nemisbéka Creative Commons License 2004.10.20 0 0 10

Leporcukroztam a laptopomat :). A letakarításra meg a legpraktikusabbnak az látszott, ha lenyalogatom :))).

Tanulság: ne együnk porcukros fánkot a gép felett :).

moes Creative Commons License 2004.10.06 0 0 9
jövök a munkahelyemre (belváros szíve), hátul nyitott kis női pipőben. belemegy egy kavics :-)) (ilyet én még csak kiránduláson, nyári szandiban pipáltam) lehet, hogy nem humorherold történet, de én jót mulattam
nemisbéka Creative Commons License 2004.09.30 0 0 8
Főnököm telefonon próbál elérni egy kórházat. Negyedóra után kissé már ideges, gerinc MRI-re menne és felhördül: "és mégis mi lenne, ha gerincrohamom lenne?!" :))))))
teljesenmindegy75 Creative Commons License 2004.09.29 0 0 7

azert jöttem be ide, hogy vicces törteneteket olvassak, de a topicnyito elsö hozzaszolasai meg csak hirböl sem voltak viccesek, ezert meltatalankodtam. vili?

nem szetoffolni akarom a topicot, csak egyszeruen vicces sztorikat szeretnek olvasni.

a tesztaba terdelessel alakul a dolog :)

Előzmény: mzsperx (6)
mzsperx Creative Commons License 2004.09.27 0 0 6
ha fárasztanak az itteni történetek, mi a csudának olvasod őket???
Előzmény: teljesenmindegy75 (4)
moes Creative Commons License 2004.09.27 0 0 5

szerintem ez nem tréfagyárosság kérdése :) történnek velünk mókás dolgok, és persze nem biztos, hogy 1. leírva is vicces, 2. másnak is ugyanolyan vicces, mint nekünk. meg nincs is mindennap kacagtató dolog.

ezt a topikot egyébként már nagyon rég óta meg akartam nyitni. konkrétan tavaly karácsony előtt, amikor a nővérem épp beigilit sütött és valami oknál fogva a kanapén (!) kelesztette a kis bucikat, én meg beléjük térdeltem. szóval ezt meg akartam akkor osztani a nagyérdeművel, de nem illett sehova. azért én is remélem, hogy nem csak magamat fogom itt szórakoztatni a többé-kevésbé vicces eseményekkel, hanem humor heroldok, tréfarépák és mosolyalmák is jönnek majd erre.

moes

Előzmény: teljesenmindegy75 (4)
teljesenmindegy75 Creative Commons License 2004.09.26 0 0 4

ha en lennek a trefagyaros, akkor mar nyitottam volna egy ilyen topicot.

viszont, mivel nem vagyok az, igy meg sem probalom a többieket kinozni a humorosabbnal humorosabb törteneteimmel.

remelem, nem kerul a sullyesztöbe a topicod. az ötlet jo, kar, hogy eddig senki sem irt semmi vicceset.

Előzmény: moes (3)
moes Creative Commons License 2004.09.26 0 0 3
mondjál inkább te valami vicceset akkor
Előzmény: teljesenmindegy75 (2)
teljesenmindegy75 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 2

Nem kötözködni akarok, de nem az a topic lenyege, hogy vicces sztorikat irnak be emberek? Az eddigi ket hozzaszolasod ...

Ne add föl azert :-)

Előzmény: moes (1)
moes Creative Commons License 2004.09.24 0 0 1

nem szól be :))

a mai eddig:

van egy fura kollégám, ami az étkezési szokásait illeti (egyébként is fura egyébként). éppen mesélt valamit, közben a kezébe akadt egy fél zacskó pisztácia. egyszercsak hirtelen felpattan, és kirohan a WC-be. azt hittük, hányni indul legalábbis. de nem, kiderült, hogy a sót kellett neki azonnal lemosni a pisztáciáról. nem várhatott 3 percet, mondat közepén ki kellett szaladnia :)

(mondjuk ez inkább szánalmas, de kínunkban röhögtünk)

Előzmény: sneci (0)
sneci Creative Commons License 2004.09.23 0 0 0
Nem valami MAit kellett volna?:)))
Előzmény: moes (-)
moes Creative Commons License 2004.09.23 0 0 topiknyitó

minden nap ér minket valami vicces dolog. engem legalábbis igen, már jó ideje gondolkodom rajta, hogy jó lenne ezeket leírni, csak úgy mint a legjobbat meg a legrosszabbat...

elmesélem a tegnapit, én jót kuncogtam:

a szürke blézerem tavasz óta nem volt rajtam. jöttek a hidegebb idők, csinosan is akartam öltözni, elővettem hát a szekrényből a blézert. valami dudorodott a bal zsebében. belenyúltam és harsány kacajban törtem ki: egy kettes méretű NUK típusú cumit találtam :-))) (nota bene: moesnek egy gyereke sincs pillanatnyilag) Laura unokahúgomra vigyázhattam legutóbb, mikor rajtam volt a blézer :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!