Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2004.09.29 0 0 28

Fodor Gábor az igazságügyi tárca várományosa

Egyre valószínűbb, hogy Fodor Gábor váltja a leköszönő Bárándy Pétert. Fodor kinevezését az új kormány miniszteri tárcáinak arányos elosztása is indokolhatja.

hvg

Előzmény: F. C. King Bastard (27)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.09.23 0 0 27

"...Fodor Gábor váltaná..."

Nocsak...
Akármikor hajt végre "történelmi cselekedetet" az "ádjintos úr", mindig miniszteri stallum jár érte? :-DDD
Előzmény: Törölt nick (14)
ftonyo Creative Commons License 2004.09.23 0 0 26
Azé a legifjabb Bárándy (Gergely) most került elnökségbe az egyik kerületi MSZP-szervezetben... Annyira nem sietnek azzal a meneküléssel.. :)
Uránusz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 25

az NEM ÉN VOLTAM... volt előttem is egy URÁNUSZ...ezt már hallottam... de én még kicsi vagyok itten.. 

:(

de helyette is bocs...

OK?!

:)))

más:

szerinted nem kell szabályozni, hogy mit szabad és mit nem???????????

Ezt nem értem.

Nem arra gondolok, hogy nem jelenhet meg valami mocsok, hanem arra, hogy azt árulni is lehet???!!!!

Államellenes, uszításra is alkalmas, szélsőséges iromány, pl. az előlapon egy hatalmas horogkeresszt, vagy legyen: véres kommunista eszméket dicsőítő -vörös-csillaggal az előlapon... (olyan Kóreai!) szerinted nem tilos?

Ne csináld már...  

Előzmény: occy (23)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.09.23 0 0 24
Az [origo] kérdésére Bárándy György azt mondta, tud arról, hogy fia, Bárándy Péter már eldöntötte, hogy távozik posztjáról. Bárándy távozásának hírét hivatalosan egyelőre sem az Igazságügyi Minisztérium, sem a kormányszóvivői iroda nem kommentálta.
occy Creative Commons License 2004.09.23 0 0 23

Na, na! Azért csak ne bízd el magad, szó sincs olyasmiről, hogy spéci téged "figyeltelek". :)

Csak megmaradt az emlékezetemben néhány nicknév, amelyekhez igen kellemetlen élmény társult.  :((

Kérdésedre válasz:

A (parlamentáris) demokráciában általában minden ország olyan, "ahol NEM  határozza meg törvény, hogy igenis mit szabad és mit nem szabad árulni egy könyvesboltban...."

Előzmény: Uránusz (21)
sesebese Creative Commons License 2004.09.23 0 0 22
Pedig sanszos a dolog. Készülj fel lelkileg!
Uránusz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 21

ó... hagyd el szegényt..... még a végén téged is figyelni fog....

:)

Nem tudom, hogy van-e olyan ország ahol NEM  határozza meg törvény, hogy igenis mit szabad és mit nem szabad árulni egy könyvesboltban....

jól is néznénk ki ha a kirakatban látható lenne mindenféle uszító-hergelő stb. államellenes iromány...

Ja és itt most nem Kóreára vagy Kubára gondoltam:))

Előzmény: mammamija (19)
Zmac Creative Commons License 2004.09.23 0 0 20

magánvélemény vs. törvény

Nem mindegy még akkor sem, ha a szádba rágják az előbbit.

Előzmény: mammamija (19)
mammamija Creative Commons License 2004.09.23 0 0 19
Na persze!

Orbán Viktor pedig a számba rághatja mit KELL(ene) olvasnom, hallgatnom, előfizetnem.
Né má!!!
Előzmény: occy (15)
Uránusz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 18

Csak a pontosítás miatt

PARLAMENTÁRIS= országgyűlési, parlamenti, a parlamentben szokáos, megengedett; az országgyűlés méltóságához illó (hang, kifejezés) UDVARIAS, FINOM  vagyis e két utóbbi tulajdonságnak Bárándy úr maximálisan a birtokában leledzik... (talán a szüleitől ezt tanulta/látta!)

Így értettem amit írtam.

Üdv. U.

Törölgesd a távcsövedet néha

:)))

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 17
Télleg, Fodor adjunktus már?
Uránusz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 16

Köszönöm a dicséretet... bele is pirultam.... nem is tudtam, hogy figyelnek...

Igaz fogalmam sincs a parlamentarizmusról...

Az elmult 9 évben ugyanis nem tapasztalható, vagy csak nagy ritkán, inkább a cirkusz jut az ember eszébe....

Én speciel arra gondoltam ahogyan ő ott a NAGY HÁZ-ban viselkedett beszélt és válaszolgatott...

A riporterekkel nem tudom hogyan viselkedett, de mint születet úr nem hiszem, hogy másként mint illett volna.

Vagyis több kéne belőle!

occy Creative Commons License 2004.09.23 0 0 15

Nahát, ahhoz képest, amiket 1-2 évvel ezelőtt beírogattál ide, sokat fejlődtél, Uránusz, de még mindig nem eleget! :)

Ugyanis akinek van "valamilyen fogalma a parlamentarizmusról", az nem mond ilyeneket: 

2002. november 9., Népszava, Bárándy-interjú:

"Az államnak igenis kötelessége megmondania, mit szabad árulni a könyvesboltokban, és mit nem."

Nahát! A magyar államnak sok mindent meg kellene mondania és megtennie, de ez történetesen nem tartozik közéjük! Ezt a diktatúrák szokták "megmondani".

Előzmény: Uránusz (12)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 14
Állítólag felmerült, hogy Fodor Gábor váltaná. Akkor ezerszer inkább MARADJON Bárándy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanyi Creative Commons License 2004.09.23 0 0 13
Lehet hogy nem birja a gyomra Gyurcsány etikátlanságát. Végül is ő közelről látja a dolgokat.
Uránusz Creative Commons License 2004.09.23 0 0 12

nagyon is jól tetszel látni... sajnos így lehet

Én azon csodálkoztam, hogy egyáltalán eddig kibírta köztük...

Sajnálom, hogy elmegy mert neki legalább volt valamilyen fogalma a parlamentarizmusról... meg miegyebekről.

soha nem láttam, hogy kijött volna a sodrából...

Egy normális úri(!) emberrel kevesebb

Előzmény: Cristoforius Colon Paár (11)
Cristoforius Colon Paár Creative Commons License 2004.09.23 0 0 11
Lehet hogy etikátlannak tartotta , hogy olyan embernek legyen az igazságügy-minisztere , akinek inkább a védőügyvéde lenne , jogállami alapon.
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 10

sajnálom Bárándy távozását, az egyik legjobb szakember volt az eddigi - igen vegyes összképet nyújtó - kormányban.

Első intézkedéseinek egyike volt, hogy megszüntette a bírói kar, mint hatalmi ág, pénzügyi függését a kormányzattól, ami amúgy is aggályos volt a hatalmi ágak elválasztását tekintve.

A munkája nyomán végül felálltak a négy évig jogsértő módon halogatott Táblabíróságok is.

Bárándy távozása a hírek szerint annak tudható be, hogy az új kormányzatban sem (ez már Medgyessy idején is aggályos volt) lesznek meg a pénzügyi eszközök a az igazságügyi reformhoz, Ő pedig a jelexerint semmilyen indíttatással nem bír, hogy mindenáron kitartson a bársonyszéke mellet, akkor is ha nem kap eszközöket a céljai megvalósításához. Ez igen szimpatikus vonás, kár érte.

Az egyik legfelkészültebb igazságügymniszter távozik Bárándy személyében.

zsele5 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 9

Nálam is negatív megítélés alá esik a munkája és a gerinctelen arcoskodása már-már nevetséges, de a mostani időpontban nem az ő személyét tartom a legnagyobb problémának a kormány körül. Ez a karakteres lépése szimpátiát kelt, bár mivel ellenérdekelt vagyok ez nem sokat számít.

Előzmény: Törölt nick (7)
32nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 8
Csak nem megkapta a jelentést, hogy kikre vallott Kulcsár??? ;)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 7

Ráadásul a fiacskája, már az MSZP szakérője. A folyamatosság biztosítva van.

Amúgy pedig, nekem is a szelektív orcaégés, AB-buktákkal tetézve, tette be az ajtót. Legelőször a tavaly júniusi kórháztörvénynél.

Előzmény: zsele5 (6)
zsele5 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 6

Meg van a "ex" stallum a bemutatkozáshoz, mindenki ismerni fogja a nevét a jövőben is.

Mit kepesszen többet, amit akart elért?

Ragyogó lehetőség a kiugrásra a mostani időpont, hibát nem társítanak hozzá, sőt gerinces embernek fogják tartani.

Minek várná meg, hogy egy fel sem álló kormány szélnek eresztett minisztere legyen?

Előzmény: polites (-)
hotpoint Creative Commons License 2004.09.23 0 0 5

Bárándynak Gyurcsányból is elege van...

Nyitotta: hotpoint, 2004.09.23 09:23
Mégi távozik Bárándy ! Gyurcsányból is elege van.....

:))

polites Creative Commons License 2004.09.23 0 0 4

A Népszavában azért hivatalosan meg nem erősített hírként szerepel.

--------------------

Bárándy Péter az új kormány munkájában nem kíván részt venni

A Népszava hivatalosan meg nem erősített információi szerint a mai napon Bárándy Péter igazságügy-miniszter bejelentette Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltnek, hogy az új kormány munkájában nem kíván résztvenni.

Népszava Információ
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 3

Persze, mert föltartott az asszony telefonon.

:-)

OFF

Asszongya az asszonyság, hogy "Az előb beszéltem az OGYI-val telefonon, és egy egész normális emberrel. Szerintem a portás volt"

:-)

ON

NNa ezéé vóttam lassú.

Előzmény: Wic (2)
Wic Creative Commons License 2004.09.23 0 0 2
lassúnak tecc lennie a zuraságnak :)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.23 0 0 1

0-zok.?

0-zom?

Wic Creative Commons License 2004.09.23 0 0 0
Hát, az r0ssz hír :o)
polites Creative Commons License 2004.09.23 0 0 topiknyitó
Bárándy távozik a kormányból   NOL • Népszabadság Online  • 2004. szeptember 23.

Bárándy Péter igazságügy-miniszter szerdán bejelentette a miniszterelnök-jelöltnek, hogy nem kíván részt venni az új kormány munkájában. (Népszava)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!