Keresés

Részletes keresés

Evajunior Creative Commons License 2022.11.23 0 0 25
hajmaerzsi Creative Commons License 2022.07.24 0 0 24

Eleinte heti 2 alkalommal,hétfőn és pénteken,most már csak 1 fenntartó kezelésre hetente.Sajnos a kezelések számának csökkenésével az eredmény sem olyan,mint korábban,de még mindig határozott a javulás.Jó lenne mások véleményét is tudni!?

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.16 0 0 23

Egy héten hányszor jársz kezelésre? 

Előzmény: hajmaerzsi (21)
Törölt nick Creative Commons License 2022.05.14 0 0 22

Pontosan hogy zajlak a kezelés és haj kezelésen vagy túl 50% eredmény nem semmi. 

Előzmény: hajmaerzsi (21)
hajmaerzsi Creative Commons License 2022.05.09 0 0 21

Sziasztok!Én több éve szenvedek középsúlyos késztetéses inkontinenciában.Alapos kivizsgálás utáni szalagműtét sem hozott javulást,ezért az interneten kutakodtam.Rátaláltam az elektromágneses működésen alapuló EMSELLÁRA. A kezeléseket a 3.ker-i Vörösvári út 88-96. szám alatti Rendelőintézet fizikoterápiáján sokkal olcsóbban végzik,mint a magánrendelőkben.6 alkalom 30000 ft,máshol 90000.Szeretném felvenni a kapcsolatot azokkal,akik már kipróbálták,és megosztanák a tapasztalataikat másokkal is.Ruhában egy kényelmes székben ülve a gátizom fájdalom mentes ingerlése történik 28 percig.Én már a 3.kezelés után javulást észleltem és a kúra végeztével újra vettem egy bérletet az eredmény fenntartására.Nálam kb 50 %-os a javulás,ezzel már nagyon elégedett vagyok.Szeretném megismerni, hogy kinek,milyen tapasztalata van az EMSELLA kezeléssel kapcsolatban.Bárki,aki szeretne többet megtudni tőlem,szívesen válaszolok és segítek,hátha másnak is segítene ez a módszer az inkontinencia kezelésében.

Törölt nick Creative Commons License 2022.04.22 0 0 20

Sajnos ezzel a betegséggel rendkezem én is, szeretnék találni valakit kivel szexuális kapcsolatot tudok létesíteni nő vagy férfi személyben. Budapesten X kerület ápolt sportos férfi vagyok.  mogyiatti@gmail.com 

Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2020.09.15 0 0 19

Légyszi  irjál a  szolnok52@citromail.hu  ra  mert  szeretnék  rendelni  felnötméretű  bodyt..és  szeretném a  kapcsolatot  felvenni  veled..Amugy  a  lábaközt  patentos???

Csakis inkontinenciásokna Creative Commons License 2020.09.13 0 0 18

Engemet  komojan  érdekelne a  bady  felnötméretbe..Ha  irnál a  szolnok52@citromail.hu  ra  és  megbeszélnénk  hogy  mi a  igényem  hisz  nekem ojan  kéne  ami a  pelenkát  is  fent  tartaná..Ha  tudnál  képet  is  küldhetnél  köszi

babyandkidfashion.hu Creative Commons License 2019.12.05 0 0 17

Én készítek felnőtt méretben body-t, előre egyeztetés alapján méretre, színre kérhető, magyar pamut anyagból 4500 ft / db áron. Számlával és garanciával. info@babyandkidfashion.hu

szolnokijoco Creative Commons License 2018.02.03 0 0 16

TUGGYÁTOK MIT LÓSZAR  A  PICSÁTOKBA  MOCSKOS  HAZUDÓS  SZAROK  VAGYTOK    FÚJ--FÚJ--SZARHÁZIAK

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.19 0 0 15

HÁT  MIÉRT  NEMIR  VISSZA  SENKI?SZÉGYELLIK A  BETEGSÉGÜKET   AKKOR  MINEK  IRTAK  IDE  HISZ  A  GUMIBUGYI  KÉSZÍTÖIS  MINEK  A  HÖLGY  IS  AKI  GUMIBUGYIT  KERES  ÉN  ADTAMVOLNA  NEKI  DEHÁT  NEM IR  VISSZA  A MEGADOT  CIMRE..  IRJONMÁR  VALAKI,

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.10 0 0 13

NEM  ÉRTEM  MI A  FENÉNEK  KÉR  VALAKI  SEGÍTSÉGET IT  ÉS   MINEK  IRJA  HOGY  Ő  TUD  GUMIBUGYIT  CSINÁLNI  MIKOR EGGYIKSE  VÁLASZRA  SE  MÉLTATI A  EMBERT..HÁT  EMBEREK  MÁR  EBBE A  ORSZÁGBA  MINDENKI  HAZUDIK??HÁT  AKKOR  A  FENÉNEK  IRKÁL  ÖSSZE  VISSZA,,

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.05 0 0 12

ÉN PÁRNAPJA  TALÁLTAM  MEG  EZ A  OLDALT  ÉS  LEVAGYOK  SUJTVA.HISZ  ÉN AZTGONDOLTAM  HOGY  ET   NYILTAN  LEHETBESZÉLNI A  INKONTINENCIÁROL  ÉS  LEHET  BARÁTKOZNI.--TAPASZTALATOT  CSERÉLNI  ÉS  SEGÍTENI EGYMÁSNAK..DE  SAJNOS  CSALODTAM  ÉN  SEGÍTENI IS  AKARTAM  MEGADTAM A  IMÉLCIMEMET  DEHÁT  MÉG  VÁLASZRASE  MÉLTATNAK  AKKOR  MINEK EZ A  OLDAL  TESSÉKMÁR  MONDANI???????????????

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.03 0 0 11

marcsello 49-nek  üzenem  irjon a   stressz@citromail.hu  ra  én  tudok  segíteni  neki--

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.03 0 0 10

Én  keresek  levelező  barátot  is   és  kitud   inkontinens  klubbot??hisz  régen  volt  de  megszünt.Aki tud  vagy  szeretne  barátkozni egy  62-ves inkontinens  férfival  irjon  a  stressz@citromail.hu  ra   Elöre is  köszönöm..

szolnokijoco Creative Commons License 2018.01.03 0 0 9

Kedves  Fetis44..Engemet  érdekelne  a   felnötméretű  gumibugyi  mivel  töbmint  tíz éve  vagyok  inkontinens,,légyszives  irjál  a  stressz@citromail.hu  ra  és  lebeszéljük..A  árat  ééshogy  mijen  anyagból  csinálod  Elöreis  köszönöm...Béla

Fetis44 Creative Commons License 2017.07.10 0 0 8

Ha gondolod és még aktuális, én tudok készíteni guminadrágot nagyobb méretben. 

Gábor

Előzmény: marcselo49 (5)
mopszika1011 Creative Commons License 2017.03.23 0 0 7

Kedves Fórumozok!

 

Esetleg akinek szüksége van ,inkotenciás felnőtt pelenkára,van 448 db.16x 28db.-os originált csomagolású,Attends 8-as pelenka eladó. 1 csomag ára 2000ft. Egyben 30.000 Ft.

inkontinencia Creative Commons License 2016.12.04 0 0 6

Kedves Mindenki!

Széklet és vizelet inkontinencia gyógyításával foglalkozom.

Részletekért írj a inkontinencia@indamail.hu -ra

marcselo49 Creative Commons License 2015.12.02 0 0 5

Kedves sorstársak ,betegtársak,ki-ki hogy fogja fel,jómagam 67-éves koromra egy csapásnak fogom fel.Kérve kérlek benneteket aki tudna egy telefonszámmal segíteni ahol,extra méretű guminadrágot varrathatnák saját részre.Kérlek ezt ne vegyétek siránkozásnak de ezt tudnotok kell ahhoz hogy megértsetek.40-éves koromba feszített tempójú pénzügyi vonalon dolgoztam,hála a jó Istennek hibátlanul,csak idegileg volt nagyon kemény,amitől a vérnyomásom hosszú évekre a fellegekbe ugrott,mire ez kiderült már egy alapos cukorbetegséget is sikerült begyűjteni amit két évig gyógyszeresen sikerült kordában tartani de aztán már csak az inzulinok segítettek a mai napig is napi 6 alkalommal.Azóta sajnos két szívműtéten is átestem,és most két éve egyből egy állandóan csurgó-csepegő vizeleti gondokkal küzdök amit műtéttel sem korrigálható.ezért ha tud valaki segíteni,hogy 160-as derék-bőségű gumibugyit varrathassak magamnak.A túlsúlyom miatt asztmás lettem,és mozgáskorlátozott,ezekkel a bajokkal küszködöm.

 

SEGÍTSEN AKI TUD KÉRVE KÉREM.AZ MAIL-RA . KÖSZÖNÖM.MARIKA.

 

Speedfitness Centrum Creative Commons License 2013.08.02 0 0 4

A Speedfitness Centrumban Kocsis Orsolya gyógytornász és humánkineziológus, illetve Csuba Adrienn személyi edző várják Önöket, hogy segítséget nyújtsanak a rehabilitációban!

Inkontinenciás panaszok esetén mi kimagasló eredményeket tudunk elérni a gyógyulásban!

Stúdiónkban az EMS (elektromos izom stimuláció) technológia, -amit a német miha bodytec gyártónak köszönhetünk-, illetve edzőink szakértelme segíti Önt a gyógyulás felé!

 

Elérhetőségünk: +36-30/974-3521

Speedfitness Centrum: 1015 Budapest, Ostrom u. 29.

dorysboy Creative Commons License 2005.05.14 0 0 1

Nyugi! Valaki, majd megtalálja eme topikot és rájön:

Az Indexen nem csak utálatoskodni és fikázni lehet, hanem a valóban komoly dolgokat szeretettel és empátiával is meg lehet beszélni kellemes, baráti, családias hangulatban. ;-)

inkontinencias Creative Commons License 2004.11.02 0 0 0
Sziasztok!

 

Azt hiszem el jött az ideje annak, hogy jelezem én is a világon, vagyok…

Szeretnék olyan lányokkal levelezni, akik inkontinenciásak. Első sorban el vagyok keseredve, azért mert nekem nem lehet barátnőm, és szerintem soha / nem sajnáltatni akarom magam meg nem olyan levelekre, vágyok, hogy majd lesz valakid, stb. /. Csak ha már így elbánt velem az élet és elvette a lehető legtöbb férfiasságom azért a kezeimet, és az agyamat meghagyta, még írni azért tudok, sőt járni is. Így hát más nem lévén legalább sorstársakkal meg tudok ismerkedni, és azt hiszem ez az én sorsom, hogy csak barátságot tudok kötni mást nem, és mivel barátaim, sincsenek /teszem, azt nem járok sehova, mint más normális ember mikor szórakozni vágyik meg ilyenek, mert az élet nem adott mellém, barátokat /. Azért másokkal megismerkednék. Talán egy különös perverzió ez, /milyen ember az olyan, akinek nem lehet barátnője, mégis levelezne velük, hát ilyen, egyszerű és olyan, mint bárki más, csak egy csodabogár / de ez van. Tehát ha van itt olyan, aki megismerkedne egy ilyen csodabogárral, akkor tegye.

 

Hogy ki is ez a csodabogár, hát egy hatalmas szível megáldott érző emberi lény talán ugyan olyan, mint te, 23éves budapesti és irdatlanul szereti a rockzenét, valamint marhára egyedül érzi magát, műszerész végzetséggel áldotta meg az élet, és a levelezésen kívül talán másba is beugrik a normális határokon belül.

 

Ha valaki úgy érzi, hogy ez a csodabogár megérdemel egy kis reményt is a sok pofonok után, akkor ne habozzon, írjon egy levelet, és bizton állíthatom, fogok rá válaszolni is.

 

Ha egyesekben felháborodást kelt írásom, szeretném, ha megértenék nekem már más lehetőségem nem maradt és egyszerűen nincs már más ötletem se… A dolgok normális menetében egy ember megismerkedik valakivel össze, barátkoznak megismerkedik az ágyban történő dolgokkal és van aki ezt ki használja / egyéjszakás kalandok stb./  alapvető dolgokról már nem is merek említést tenni pl első csók stb. Na ez nekem az életemből ki marad és nehéz is elviselni. De attól még én is ember vagyok, és ha más nem hát barátokra vágyok, mert tudom és remélem, hogy azért egy ilyen csodabogár is megérdemel valamit valakitől és ez nálam, egy levélben vagy egy jó barátban ki is merül.

 

Mivel tudom, azt hogy vannak másképen gondolkodó emberek / tőlem eltérően is / ezért nem fogom megvetni az építő jelegű esetleg kemény kritikákat se, végig fogom azt is olvasni, mert megérdemli az illető, ha már vette a fáradságot.

 

Mindezt a megtehetitek az inkontinencias@index.hu email címen/re/ 

 

Időtől, kortól, nemtől függetlenül megtehetitek, hogy válaszoltok, nem vetek meg senkit, és az sem számit mikor teszitek ezt! Fogok válaszolni!

 

Előre is köszönöm mindenkinek, hogy él/t/ a lehetőséggel!

 

Egy lehetséges barát / Inkontinenciás / Zoli

inkontinencias Creative Commons License 2004.09.17 0 0 topiknyitó
Hello!

 

Űdvőzőlek a fórumban szeretném, ha végre egy normális topic jönne létre ezzel a témával kapcsolatban és beszélnénk erről a betegségről. Minden jöhet, ha csak kíváncsi vagy-vagy segítséget szeretnél vagy, ötleted van oszd meg velem / velünk /  Esetleges társakat keresel-e témában, barátot, barátnőt de csak a normális szó használaton belül jelezd szándékod!

 

Ne legyen többé tabu ez a téma! A korod, a nemed, ahogy kinézel nem számit csak az, ami belül vagy!

 

Rólam azt kell tudni, hogy én egy Budapesti srác vagyok 23 éves és születésem óta vizelet inkontinenciában szenvedek. Keresem megértő és kedves életem párját, aki elfogad olyanak, amilyen vagyok.

 

Írjatok, hogy lássa Magyarország, igenis sokan vagyunk! És össze tudunk tartani, ha kell!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!