Ez így van, egy generáció vagyuk, de mindig az egyéni különbségek számítanak. A kor csak egy szám, de a lényeg az, ki mit érez belül. (Én például évek óta 45-48 évesnek érzem magam. Te például szereted a "kamaszos-bulizós-sodrós" zenéket (a Hangmás egy-egy dala is ilyen számomra), én már inkább szívesebben hallgatok meg egy David Sylvian albumot, vagy egy rafinált And Also The Trees albumot.)
Örülök, hogy tetszik a Praha! A "Rita" nem a kedvencem, inkább a "Romantikába zár az élet".
Remek volt! Csalódás kizárva. A hangzással akadt ugyan némi gondom, és nem ártana egy több oktávot tudó KORG billentyűzet sem, de az összhatás lenyűgöző volt, mint mindig. Izgalmas talány, hogy mikor játszanak megint. Németh Robival váltottam pár szót a koncert után... Még az sem kizárt, hogy soha nem lépnek fel újra. Ez abszolút nem tudatos. Én mindenesetre várom!
(A Hangmás nekem nem jött be igazán, de ez valószínűleg az én hibám. Nekem túl kamaszos-táncolós-bulizós-divatos, még akkor is, ha egyértelmű a JD-kötődés. Én meg túl vén vagyok már ehhez. Ha már magyarock és Joy Division, akkor inkább a Praha: www.prahamusic.hu)
B*MEG, ERRE NEM IS EMLÉKSZEM! :-) Mármint hogy én aznap este képeket készítettem... Hihetetlen mennyire szétütöttem magam akkor. Azóta se ittam (komolyabban), de a paradox az, hogy bármennyire is kellemetlen: néha elementáris szükségem van néha arra, hogy pár órára kiköszönjek ebből a világból...
Remélem mielőbb lesz újra koncert, akkor igyekszem ép tudattal jelen lenni.
Fasza hogy írtál, pörögjön csak a topic! A képeket a honlapodon egyelőre még nem láttam, de kiváncsian várom. Nekem a Süssi egy fokkal jobban tetszett, na nem a zenekar volt jobb akkor (ők most is tökéletesek voltak), inkább a hangulat, atmoszféra, fények (illetve sötétség) illettek jobban az esthez... Robit kérdeztem, de még nem tudják mikor játszanak legközelebb.
A múltkori SFNap-os és a mostani Gödrös koncert megvan DivX-be és DVD-n. A Divx-ek letölthetők a www.cifi.hu oldalról (az új koncert ma délutántól lesz elérhető). Ha valakinek a DVD-s verzió kell akkor szóljon és megbeszéljük. Ára: 1 db üres DVD.
Népszerűsíteni szeretném, nem keresni akarok rajta.
Engem érdekelne. Nem "cigánykodni" akarok, de ezúttal nem szívesen fizetnék, inkább cserélnék vele: fel tudom ajánlani a cd-re kiírt teljes, hivatalosan megjelent Joy Division anyagot (Here Are The Young Men, Factory Records), igaz nem a legjobb minőség, de hát videóról digizték be (az eredeti Factory kiadvány is Super8-assal lett felvéve), és ritkaságnak számít. Najó, melléteszek még egy cd-t, rajta 8-10 albumnyi nagyon ritka kinccsel (mp3). Kérdezd meg kérlek, ha így áll az alku, részemről bármikor!