Sziasztok, Eladnám egyszer kipróbált PS3 Udraw tabletem, Instant Artist programmal egyetemben.A gyerekeknek vettem, de Ők maradtak a papírnál, és a zsírkrétánál :)Jópofa dolog, de nekem meg időm nincs használni.Aki nem ismerné, itt láthatja hogy miről is van szó: Ha kérdésetek lenne, szívesen megválaszolom. Az ára, 10 000.- Üdvözlettel,Gábor tothgaborpfs@gmail.com
Pc Guru: 1999/6-12 2000/1-12 2001/1-12 2002/1-9 2003/5,6 2004/9 2005/4,8
2006/12,13 (Bet on soldier, Pokoli szomszédok 2)
2007/1-13 (Thief 3, Runaway, Panzers P1, Crashday, Praetorians, Vampire Bloodlines,City Life, Disciples 2 Gold, Soldner, Fire Department 3, Project snowblind, Imperial Glory, El Matador+Creature Conflict,
2008/1-13 (Rush for Berlin, Murder on the orient e., Panzers P2, Commandos: Strike force, Europa Universalis 3, Shellshock, Hitman Contracts, Knights of Honor, Attack on Pearl Harbor, You are empty, Conflict Vietnam, Heroes 4, Spellforce 2,
2009/1-13 (Paraworld, Nyaraló gyilkosok, Port Royale 2, Sam&Max 1.évad, Fallout 1-2+50másik, Baldurs gate 2+kieg, Flatout 2, X3: Reunion, King's bounty, A céh 2, Sins of a solar empire, Battleforge, Jericho)
2010/1-12 (---, Driver 3, Call of juarez, Watchmen 1-2, Serious sam hd, Euro truck simulator, Imperium romanum, Drakensang: The dark eye, Dark sector, Elven legacy, Red orchestra, Ufo trilogy)
2011/1-12 (Bia: Road to hill 30, Arma 2, Avencast, Zeno clash, Dracula origin, Clutch, Torchlight, Trapped dead, Sherlock Holmes vs Jack the ripper, Pure, Divinity 2)
2012/2 (Oddworld: Oddbox)
Érdeklődni lehet: hellblood kukac freemail pont hu
hello van valakinek olcsó ps 2 játéka.zirc környékén.nekm van erdeti ps 2játékom át szteném másolni egy dvdre megvalositható? vagy kell bele chip?és hol lehet az ilyet meg csinálni.
Sony Play Station 3 Slim eladó 2 játékkal együtt (Tekken 6, GTA 4). A konzol 320 Gb-os memóriával rendelkezik. Irányár: 70 ezer Ft. Érdeklődni: somaman@freemail.hu
Hali bármilyen gondod kérdésed van a konzolokrol itt megkapod a választ. ps2,ps1,xbox javitásokat is vállalok.Ha játékok is kellenek minden gépre megoldható kedvező és reális áron.Hívj vagy írj e-mail-re tel:06-70-213-11-43 e-mail:ranyi@citromail.hu
Hello Eladó egy 3 éves Nintendo DS, utazós tokkal, autós töltővel, 8 játékkal , minden játék tartódobozban. A DS elején volt használva , kb. egy hónapig, aztán évente 4-5 utazás során volt használva, unaloműzőnek gyermekem által. Ár.: 25 eFT. Esetleg érdekelne PSP , újszerű, esetleg garis, cserében, ráfizetéssel. Tanto
Sziasztok. Akivett vagy venni szándékozik Duels of the Planeswalkers nevű X-Box játékot, attól megvenném a játékhoz ajándékba csomagolt Garruk Wildspeaker nevű kártyalapot 1000.-ft-ért postaköltséggel együtt. Utalni tudok, de csak ha megérkezett postán a lap, viszont akkor garantálom az utalást. Pest környékén személyesen is. Telefonszám, cím majd a levélben. Kérem, hogy csak azok jelentkezzenek, akiknek tényleg van ilyen kártyalapjuk, és lehetőleg hibátlan minőségű, nem gyűrött, kopott. atulaj kukac freemail pont hu köszi
Sziasztok! Lenne egy nem chippelt eladó ps1-em két joystickal,3db 1 Mb-os memóriakártyával! Irányár :7000 Ft. Akit érdekel írjon emailt! Címem: gina-169@hotmail.com
Üdv...nekem van egy alig használt, de cserébe régi és nem csippelt egy rahedli játékkal...nem használom igazából a Final Fantasy VII. miatt vettem meg retróból ha kell szerintem alascony áron a tiéd, minden mást emailen ha szabadna...adatlapon ott lesz.
Eladó egy Rock Band Drum kit ( Rock Band dobszett ) - Drumsensor mod-dal. PS2 / PS3 konzolokon működik.
Ez a dobszett egy modifikált szett (drumsensor mod), tehát az eredeti szenzorok sokkal jobb minőségűre lettek kicserélve (USA-ból rendeltem), igy a dob érzékenysége sokkal jobb a gyárinál.
A dobokon rajta van egy gyári hamgtompitó szett is,igy sokkal halkabb a működése,és sokkal rugalmasabb a felület is.
Kb fél éves, nem sokat volt használva.Nagyon szép, gyári állapotú, a lábgép sincs szétrúgva. Gyári dobozában adom.
A szobai kép az aktuális termékről készült.
Az eladás oka: Kisfiam született,és azóta garázsban áll dobozában,mert nincs időm játszani.
Szállítás, fizetés:
Vagy futár (1980 ft), vagy vállalom,hogy hétvégén a Kecskemétre, Kiskunfélegyházára, Ceglédre, Budapest Nyugatiba felviszem vonattal (ennek 500 ft a költsége).
Fizetés helyszini átvétel esetén kp, futár esetén vagy utalás.
érdeklődni: mobil (06-70-519-9392) vagy email ( balazs_skob/kukac/hotmail.com)
Eladnám PS2-em chipelve játékokkal két gyári konzolal 8mb-es memória kártyával!!Kitünően müködik csak most kell a pénz!!Amúgy az ára 30ezer!!28 postai utánvételel!!Akit érdekell az írjon gyula5@tisser.hu!!
Nintendo Wii vadiúj, dobozban, chipelve, sok játékkal, plusz két controllerrel és nunchakuval kifogástalan állapotban 79.000 Ft-ért eladó, vagy értékegyeztetéssel Xbox 360-ra cserélem. Írj, vagy csörögj, megbeszéljük.